Happy new fucking year!

Morgon började med en promenad, tråkigt men det var behövligt för kossan (mig alltså) Sen frukost och nu sitter jag här, men det blir inte länge för vi ska ut och vandra i Forssjö eljuspår. Japp på självaste nyårsafton!

Ikväll kommer jag strosa runt som en ensam varg och kolla läger i stan, jag ska vara helt själv! Så jag har inget att skynda till eller någon att passa upp på, SÅÅÅ SKÖÖNT! Men det vore skoj om jag hade ett "mål", JA! nu vet jag det får bli att komma hem igen.. hahaha, det ska jag väl klara av?

Nalle du ska bara veta hur laddad jag är för vecka 2!!! Nu är vill jag köra!

Nu till skogen... See ya later /J

♣ 

Nu har jag kommit till det första stoppet för ikväll, det är livat för att vara så få här. Lyssnar på The Boss (Dancing in the dark) Grym låt, längtar faktiskt efter er guys... Vore kul att få vara med er ikväll men så vart inte fallet. Sorry!
Ska ner på stan efter killarna här har sprängt Nävertorp i spillror.

Min älskade far ringde tidigare ikväll.. Tycker alltid det är så jobbigt att prata med honom, fick till de där tre orden i slutet av samtalet i alla fall. Och det känns bra att få säga det, jag vill ju att han ska veta det plus att jag tänker på han varje jävla dag!

slut för det här året, tack och hej! /J
Till sist.. Nästa år kommer bli strålande mina kära vänner... Love ya!

(och jag har inte pratat med en söt kille som tar åt sig)

Nytt inlägg

Julen har passerat och så har också juldagen...
Det har nog varit det deppigaste julen ever, shit (wannabe blatte) Varför? Jo, för att jag har blivit förtjust i en person som nu mer eller mindre har dissat mig. Hissa och dissa denna jul, pyton skulle jag nog beskriva den! med ett ord. Det är inte bara det som har gjort den här julen till den sämsta... Den har bara varit bajs!
Julafton vart  förvånadsvärt bra, mysigt att båda stora kusinerna var där..

Måste bara avbryta mitt inlägg med att säga till Nalle och Elvis, KÄFTEN!!!

Ja så det vart lyckat, juldagen började bra och slutade i triangeldrama eller något i den stilen. Men det var några ljusglimmtar... MmmMmm!
Mer vill jag inte säga eller jo eller inte jag utan E - Det är dig de e synd om flicka lilla! o jag håller med dig faktiskt...

Over and out för nu är det mat!!!

/J



Nallebudet

♥ Fick post från nallebudet, vilken chock! Alla flockades här hemma när jag öppnadet det söta paketet och i låg en liten nalle iklädd tomtekläder. Tillsammans låg det också en söt julhälsning... Hmm, vem kunde det vara? Det var bara en enda person som jag skulle tänka mig göra nbågot liknande. Jag gissade rätt! Från Nalle var det, såååå sweet! Tyckte du jag behövde en kram, och det var inget tråkigt julkort som vi pratade om. Tusen tack killen! Aldrig vart med om något liknanande...

Idag var jag nog nog den snällaste storasystern man kan tänka sig, Hilda började jobba vis sju så jag steg ur sängen vid sex för att förlja med henne och hålla henne sällis. Gulligt va?
Vi tog en fika inne i badhuset med äckligt kaffe och allt, senare var det dags att dra igång dagens träningspass...
Bröst och triceps bestämmde Mika att det skulle vara, hua mig. Koncentrationen var i botten och det gick si så där men tur att Mika kan säga åt mig vad jag ska göra så blir jag lite mer på hugget.

Senare blev jag hämtad av bröderna Mika och Joona, fick föjla med dem till Lager 157. Det var stort! Hittade en klänning, en julklapp till Hildis och "Mama". Haha... Hildas paket är det bästa köp jag gjort den här julen *ASG*
Julafton imorgon, den dagen har blivit mindre spännande med åren måste jag säga. Trist men sant! Men det gäller att försöka plocka fram den där pirriga känslan så blir det så bra så.
Föresten fick lära mig lite nya ord idag bland annat..

Mata hästen
Du knullar min hjärna
Är du mosad i huvudet
Vildmasken
Jeansligan
Lax-tv
Jägarbrand

        --------------------------------------------------------♥♥♥----------------------------------------------------

Sen är det ju inte speciellt lång kvar till det nya året, usch eller jag menar inte det ordagrant. Har funderat mycket på vad som hänt under året och hittat många gludstunder... Såna där ont i hjärtat stunder, kan verkligen inte förklara den känslan men ni förstår nog vad jag menar!

Haha, fick ett roligt sms av Hilda idag, hon skrev att min "dröm man" stod framför henne i kön *ler* Blev riktigt avundsjuk!  Tyst.. Svaret är ja, han finns fortfarande kvar i huvudet. Men inte lika ofta, så det är ingen idé att säga någonting.
Just det. Jag har kommit på mig själv att jag är fruktansvärt kräsen och petig vad det gäller killar, fy skäms! Och när någon väl lär känna mig mer än vad jag "vill" så murar jag fort upp en skyddsmur, för ingen ska få såra mig igen. Så kan jag hålla mig på den ena sidan och killen på den andra. Det räcker väl bara med att kunna vinka till varandra lite då och då, tss haha! Förstå vad rädd jag är? Aja, hoppas på att det en dag kommer någon som bestämmt river muren och talar om vart kylskåpet ska stå (HAHA, vad fan var det där)
Nej gullefjun nu ska jag smaska i mig årets första skingsmörgås. 
                                      
          
                                                 ♥ GOD JUL till er alla / J

En hel dag på gymmet

Japp, idag vaknade jag sent för att vara mig.. 09:36 då gick jag ner och åt frukost med familjen. Packade sen väskan och begav mig till gymmet, skönt att tillbringa större delen av dagen där när man vaknat på fel sida. Kom hem strax efter halv fyra och vilken lycka det var när ingen var hemma, SKÖNT!

/ J

Andra dagen

Ja det var då den andra dagen den här veckan som har varit sådär superbra, då man varit duktig och gjort sånt som man behöver och måste. Tog sovmorgon till halv åtta (härligt att få sova på morgonen) Tog det lugnt tills det vart time för körlektion, åh guuuud vad skönt det känns nu. Klantade mig bara lite och hann inte läsa att det var västerås vi åkte mot haha! Snubben brevid mig tyckte att det var förjävligt att jag inte lyckats se de STORA blå skyltarna, men jag hann ju i alla fall se dem i bakspegeln haha!
Sen tog jag tag i mig själv och gjorde två teoriprov som jag klarade. YEEES, äntligen liksom! Med tanke på att jag satt 2,5 timmar igår och lyckades inte med någonting så känns det som en seger i sig. Så nu jävlar A boka mig!
Sen skulle jag ta mig hem och tog fel buss lyckades få med mig en domare från Göteborg som skulle till duveholmshallen. Men bara det att jag valde fel buss åt oss, så där satt vi och cirkulerade i nävertorp men inte i närheten av sportcentrum, pinsamt. Ännu pinsamare var det när vi var nere på stan igen, haha! Vi fick byta buss och ta ettan istället. Och vipps så var vi snart framme, puha! Hoppade av vid Nävertorpsskolan och hämtade Elvis, knatade hemåt och käkade lunch.. Nu ska jag bara byta om och cykla till jobbet. Ikväll kanske det blir en filmkväll med Nalle, får se hur kvällen avslutas.

Love /J

Hej då!

Pust! Nu har jag slagit mig ner vid datorn efter ett halvhjärtat pass på gymmet. Hoppas Mika är frisk tills imorgon..
Annars har jag jobbat från 7 till 4, jobbigt jobbigt! Men imrogon är jag ledig och ska ha en körlektion så nu måste jag vila. Eller ska kika på tv en stund och äta en morotsmacka..
Inatt kommer Fille hem och tack för det så kan Hilda bli något lugnare hihi!

Imorgon åker IUC-killarna hem de ska vara hemma över jul och nyår, sen kommer de tillbaka för sista gången innan de återväder till deras respektive städer.. sorgligt! Hatar att ta farväl... psscchhhy nu säger jag inget mer om det för då börjar jag bara att lipa. Nu mot mackan haha, som jag egentligen inte behöver.

over and out /J

Each day counts

Ska jag också ta och nämna något om filmen Titanic som går på trean just nu. En underbar film som man får ont i hjärtat av att titta på, den handlar om förbjuden kärlek. Man storknar jue! Men sån kärlek är så fin och underbar...
Nog om det, idag har jag sovit bort hela morgonen eller jag vaknade vid halv nio då gick jag upp och knapprade i mig ett svenskt äpple.. Återvände till sängen och degade där till klockan elva då mamma kom hem. Sen försökte jag halvhjärtat att göra trafikteori men det gick åt skogen, blir bara så förbannad så jag börjar gråta. Ja, jag vet det är löjligt men nu är det hårt. Mika är tyvärr sjuk så jag fick träna själv idag, gick väl bra för att vara ensam så aj aj aj min rygg det kommer kännas imorgon vill jag lova!
Jag råkade också åka till jobbet två och en halvtimme förtidigt.. hur kan man ta så del på tiden? Jag körde kondition i 90 minuter och avslutade med solning innan jag började ed hektisk kväll på jobbet. Men hellre att det händer saker än att bara vara där. När jag solade så vet ni lika bra som jag att man lätt somnar, och jag somnade som vanligt. Drömde att jag föll och när jag väl föll så ryckte jag till så jag slog i både huvudet, armar och ben, haha! Om man drömmer att man faller mycekt så sägs det att man känner att man inte riktigt har kontroll..


Ska titta klart på filmen innan jag somnar, måste gråta av mig lite. hihi! BUUUHUUUU.....
Nu kysser de varnadra för första gången!!!!

Jaja, godnatt på er /J

Hoppsan

Hej hopp!

Usch det känns som om jag skulle kunna ge upp. Dagen har varit lång och ganska dålig men lyckades få till ett bra avslut i alla fall. Nalle kom och hämtade mig så åkte vi till Duveholmshallen för han skulle titta på fotboll och jag träna. Alltid lika skoj att träffas *happy smile* Tränade med Mika och det vart biceps, FY FAN. Det gjorde ont från första lyftet och jag trodde jag inte skulle klara av mer men jag slapp inte undan, det gjorde inte han heller haha! Var för övrigt helt omotiverad idag, men det gick förvånadsvärt bra trots allt.  Vi nöjde oss med fyra övningar och avslutade med tävling i plankan och i 90 grader mot en vägg. Vem vann då? Inte var det jag, förlorade BÅDA gångerna buhu så ledsen!

Sussa sött / J


Losing

Jag förlorar och Kevin vann! Ja just nu är det tufft, känner mig borttappad i mig själv, vet varken vad jag håller på med eller vad jag vill göra? Helt lost helt enkelt, nej men det är jobbigt att bara "vara". Allt är bara så tråkigt, kanske för att jag också känner mig ensam? Men jag är ju van vid att vara bara jag, ingen annan..

-IIIIAAAAAAAAM LLOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSIIIING! Skriker jag, och sjunger med i låten Losing så gott jag kan...haha! Skönt att kunna sjunga ut ordentligt när man är ensam hemma eller ja missen Pussel är ju här också.
Ska kila och se vad jag kan göra till lunch, återvänder inom kort!

36 minuter senare..
Nu står lunchen serverad på bordet så nu behöver bara familjen komma hem. Det blev omelett med kyckling och paprika i, till det kikärtssallad och avokado.

Jag har nu kommit på en anledning varför jag känner som jag gör, jag ogillar hur jag ser ut för tillfället. Har tittat på kort från ett år tillbaka och gillade det jag såg.. sjukt egentligen med tanke på hur jag mådde och hur jag behandlade mig själv. FAN FAN!

  /J


Glöggkväll hos IUC-killarna, deras sista tid är snart kommen.. tyvärr. Hur ska man överleva? Vi ska njuta den sista tiden vi får tillsammans i alla fall, och med dem känner jag ingen press. De har sett mig då och hur jag har förendrats till den jag är idag.

Trötter

Trötter, det är vad jag är. Fy fan det har varit en lång dag.. jobbade från 12:30-20:45 buhu! Men nu är det äntligen kväller så nu får jag pusta ut tills jag ska börja 07:00 imorgonbitti.

Träningen går framåt, jag springer nu varannan dag (försöker) det blir i alla fall 3 ggr i veckan. Pumpade axlar och mage idag och det känndes rejält, hittade en fin kontakt i magen direkt. Imorgon ska benen få en omgång och det avslutar veckans träning, förutom att jag och Mika ska maxa på bänk, marklyft och knäböj på söndag. Go go!

Nu ska jag natta, pusselipuss /J


sextiosex rätt

Fy fan vad gött! Äntligen fixade jag det, fick 66 rätt på trafiktestet! Bara att nöta, hörde att Hilda fick 44 (men hon kommer snart ikapp mig, för hon är duktig på sånt)
Plugga plugga och åter plugga... men det är bara att göra det, det görs ju bara en gång i livet. Idag är det inte lika "motigt" allt känns lite lättare, bara hålla tummarna för att det håller i sig. Eller det kanske bara är dagsformen som är bra för tillfället, aja det visar sig hur det ligger till.



Fan, jag har inget kul att berätta.. BOOOOORRRIIIING!
Jo det har jag faktiskt, det kommer att komma ut en uppföljare på filmen Twilight. Wiiiiihuuu!
Ska ta och se vad systeryster gör, sen blir det gymmet och en promenad med Magnus/Filip.
peace out /J

HEY!

Hej där! nu var det ett tag sen, men nu ska jag skriva av mig lite. I helgen umgicks jag och Hilda men Nalle... vi tog det lugnt med ett besök på gymmet, där jag fick en omgång av Mika, axlar stod på schemat. På lördagen skynda jag mig till gymmet medans familjen sov för att köra en timmes kondis skönt! Sen bar det av till Norrköping för ett tappert försök att inhandla årates julklappar, hej och hå! Det gick bra förrutom att Hilda och jag strosa runt på Willys, haha! Sen tappade Hilda koncentrationen när vi väl kom till Gina.. Jag också! Senare samma kväll han vi med en krogsväng, supertrevligt!många sötnosar. Sen var det helt plötsligt söndag, degade fram till tolvslaget innan vi tog en promenad för att vakna till. Sen Braveheart, som är en utav alla mina toppenfilmer.

Känner mig förbannad, körlektionen gick åt helvete! Nu är det inte mycket rätt jag gör, förstår inte.. det är ju sånt som jag egentligen fixar annars! GAH, jag blir tokig men det är bara bita ihop och hålla med körläraren så blir det bra. Vill ju bara göra så rätt som det bara går. Att det ska vara så svårt? Jag gjorde fyra trafiktest för nu ska det fastna, det är bara att mata in skiten.
Så den här dagen har varit si så där, sprang av mig lite ilska senare och avslutade med ett pass på gymmet. Löpningen gick bra och nu tycker jag att det är sko. jTränar tillsammans med Mika, roligare att köra ihop med någon som passar och peppar! Nu måste jag sova ska jobba imorgon...
Night /J

En aning för snäll

JA! idag har jag varit mega super snäll emot mig själv, jag köpte mycket godis som jag mumsade på tillsammans med Hildis. Ibland får man bara göra sådär busiga saker. Har kört idag också, det gick väl sådär var lite stressad.. jag fattar inte mitt självförtroende sjunker i botten så fort jag sätter mig bakom ratten. Hoppas det släpper. Nu är det inte långt borta *thihi* kan inte vänta!!!

Nalle jag har sett halva Twilight igen.. fortfarnade lika superbra!

Hopp i säng med dig Josefin för imorgon ska du jobba 07:00 ska du vara på jobbet...puh!
 så godnatt mina vänner /J 

Bajsdag

Det har varit en riktig skitdag, jobbade dag och så var alla chefer där hela dagen.. jag få sån prestationsångest då. Men det är bara att bita ihop, precis som jag ska göra imorgon då jag ska köra (älskart) men vet inte om min körlärare älskar att köra med mig riktigt, haha!
Idag fick jag dela upp träningen så det var kondis för sig och ett rent styrke-pass, helt okej faktiskt! Och jag fick till den där "pumpen" biceps, så det var riktigt skönt. Dagens höjdpunkt! Plus att Ravarn ringde, har saknat honom och de andra guysen riktigt mycket men nu är dom i alla fall här, endast i tre veckor.

Just nu sitter jag och myser i soffan med en kopp te och te:t det heter värm ett fruset hjärta. Det känns det som om en katt klöser innuti mig, det gör ont! Jättemärklig känsla, lustigt det där med känslor ibland vet man inte riktigt vad det betyder eller varför man känner som man gör. Svårt helt enkelt! Men mycket tror jag beror på farsan baloo, har saknat han hela min uppväxt... Mitt hjärta skriker efter en manlig gestaltning som jag kan prata med och träffa så ofta jag vill och behöver.

Orkar inte skriva så mycket mer nu för nu väntar tv:n, min kära vän. Sen ska man väl klä av mig naken... men bara nästan, trosorna stanna på HAHA! --> titta ω det ser ut som min rumpa! Sleeptime /J

RSS 2.0