Valborg

Hur många tror ni kommer göra mig sällskap imorgon på eftermiddagen då jag jobbar? NADA! Det kommer säkerligen vara tomt, så tomt! Hoppas jag hinner se lite utav någon brasa bara så blir jag hel nöjd, är inte mycket för att röja runt längre. Alkohol smakar skit och det bli bara en jävla massa strul.

Vad betyder röda gubbar? och Cream frächen?

Hittade fler böcker som samma författare hade skrivit och tror ni jag vart överlycklig? SKOJAR INTE!!! wieeee, bara att införskaffa sig en ny bok då. Nu är det big time for bed, sussa sött för det kommer jag garanterat att göra.

kram /J

Memories

Tänk så mycket fina minnen man har, får sådär ont i hjärtat när jag tänker tillbaka på allt jag varit med om. Men samtidigt är det en härlig känsla, på ett underligt sätt. Jag har kommit fram till att jag är villa-vovve-volvo typen ^^.  Och jag hoppas verkligen jag inte får åttlingar (om jag nu får barn?)



Nu är det bara tå kapitel kvar i boken.. sen är den slut! Den har verkligen varit som en livboj man kan sträcka sig efter när det känns trist och jobbigt, superbra! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, jag bli galen mitt vänstra öga har nu vibbrerat okontrollerat i öven veckas tid?! Ja ni vet så det känns som om pulsen finns i ögat. Jobba jobba jobba, jag jobbar imorgon också ända till vart i nio. Det kommer vara helt tomt på gymmet, jag lovar! Onödigt.

/J




Begäret är Bon jovi

Gooodag!
Har jobbat förmiddag i dagar nu vilket är otroligt skönt, slipper åka till jobbet när alla andra kommer hem ifrån sina jobb. Sitter och lyssnar på Bon jovi, gud vad jag kan många låtar då? Nästan alla nio skivor kan jag, imponerande. Det är ju det jag har saknat att höra och sjunga till alla hans låtar ♥


You've been the blood in my veins
The only one who knows my middle name
And the smiles, they came easy 'cause of you
You know that I love you, but I hate you
'Cause I know I can never escape you
So let the choir sing for tonight I'm an easy mark
Hey now, am I acting just a little too proud


Röjde av här hemma för det såg förjävligt ut! Ska nog ta min bok (Räcker det om jag älskar dig?) och sätta mig i soffan som är ny "puffad" så jag får lite belöning. Måste snart skaffa en till bok att läsa då den här är snart slut, tråkigt!

Igår kväll tog jag mig FAST jag egentligen inte ville, och till min stora förvåning så gjorde det inte alls ont i benhinnerna... JIPPI!!!! Såååå skönt!!! ÄNTLIGEN!!! Perfekt luft ute och det kändes som om jag kunde springa i en evighet, riktigt lyckat trots allt. Skönt att springa sådär sent på kvällen (22:00)

/J

Tlööööött!

Hoppas jag bli skjuten! Hahaha, där ick hon så hon teg. För det vara bara ett skoj!

Jävlar
Bitteritta
Helvete
Satan
Fan
Jädrar
Skit
Fuck
Mongo
Cp-offer
Kuk

KUKHELVETE, jag söker jobb.. eller nu ska jag leta upp ord istället för att ha sex..

Älska
Make love
Bonka bäver
Mata hästen
Gnida påle
Rida
Gänga
Ha sex

HAHAHAHAHA, året var 1976 frk. då simmade jesus ut ur slämpålen raskt mot livmodern där han kunde växa sig stor och stark. Ni får ursäka men jag är bara så tlööööt så jag bara ordbajsar ikväll...
Nu dags att röra på det här feta arslet, på med tränings-kläderna och på med skorna, ut i natten bland tjuvar och poliser.

/J

Jos3fin åh Elin

Elin hoppade av bussen och lekte med mig och Hilla, de tre grisarna tillsammans igen!



vi leker framför datorn och bara umgås, skönt att bara vara... det är inte så ofta vi träffas längre, alla börjar ju bli så stora och gammla. Förstår inte?!
/J

ut-och-in

Jag vänder snart mig själv ut och in....

Tankarna mal runt, krossas mot varandra som i en köttkvarn med en såndan där stor skruv som snurrar och snurrar mitt i. Inälvorna följer också med, känns det som, vrids runt varandra och slits sönder.

LidaTankar

/J

Gick på catwalken

Bamse frukost och en promenad ensam, jag erbjöd Hilla att följa med men hon hade just gått i ide. Björkarnas löv är nu så stora at tman kan se dem på långt håll och det fick mig nästan... att tappa andan när jag klev utanför dörren.
Pensionärerna i Julöalé är ju så bedårande söta! Ska man kanske bestämma dejt på konsum med stavgångs-herren?
Jag är riktigt tjenis med de flesta som håller till där på mornarna...


Jag använder bilden för att väcka uppmärksamhet och funderingar kring size zero idealet, ingenting annat!


Jag har haft catwalk här hemma, gick i fina utländska guldskor och vrickade både höger och vänsterfoten. AJ! Men nu ->
Hilda Tvingar mig att sola, för hon tycker jag bländar alla andra och att det inte är rättvist. - Du kan inte göra såhär mot alla andra.... vad är det för påhitt!

/J

Coleslaw?

Ge mig en förklaring till varför det finns ett sånt krånligt ord. Hilda gillar inte att jag ger min söta white one mer uppmärksamhet än henne, meeeeendååh!
Mamma tycker jag och min nästan jämnåriga syster behöver läggas in på Karsudden, är man 18 och 19 år så är det som behövs. Vi tycker det verkar hel knepigt, att vi ska behöva bo på ett hem där det finns mördare, våldtäksmän och andra hel sjuka människor. Jag är förvirrad, trodde det inte var till för helt normala människor som VI?!



Visst ser det hemtrevligt ut, tror jag checkar in redan imorgon!
/J


Öl lika med brunt piss

Som Ulla brukar säga, jag gillar det uttrycket. Ta fram köttyxan också så är det bara att möra till köttet innan det är dags att grilla. Ut i vädret nu Josefin...

Hejsvejs i lingonskogen /J

A man should adore you..

Yeah! Yes yes thats right ♥


som en boll kommer jag tillbaks till dig

Som en boll rullar jag tillbaka till dig.... Det är ljuva toner som kommer ur Hildas mun! Klackan är ett och det här är Ekot, neeej inte riktigt va? Jag har hunnit med att promenaerat, städat nedervåningen och båda toaletterna plus att jag hängt tvätten. Plockar vuxenpoäng nämligen. Skulle vara intressant att veta hur många man har lyckats skrapa ihop under åren, Mamma hur många kan det vara?

HAHAHAHAHAHA, Hilda står nu i köket och ska baka något... om hon nu lyckas för hon klagar bara på att jag inte hjälper till. Plus att hon säger så många korkade kommentarer.

Helvete!
Helvete vad socker.
Har vi inge decilitermått?
Vänta, vad skulle jag göra?
OJ!!!
Har du bakat?
Vad värmer du?
Salt, vafan ska man ha det till?
Har man vetemjöl i det här?
Är det här en matsked?


Misstänker att hon är en blondin från topp till tå, hahahaha! Jag sitte bara och skrattar, det är så kul att se på när hon far runt i köket som en yr höna ^^.




Nej nu måste jag också baka något, för annars är det inte rättvist tycker hilda. Men mojje har aldrig hört på make att det finns rättvisa när det gäller bakning!? /J

Larmet gick

31 juni 2008

Vid 21.30-tiden i tisdags fick räddninstjänsten larm om att en häst hade gått ner sig i dike vid Gustavsborg i Björkvik. Räddningstjänsten drog med förenade krafter upp hästen.

Det var bland det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Jag och syster Elin var ute och red... jag red för nära kanten av diket, SHIT!
Ja, men det slutatde lyckligt utan skador ♥

/J

Söndagsparty!

Vilken fartfylld helg. Först en sväng på stan i fredagskväll, där bartendern gärna ville shotta mitt goda vatten. Haha, vilken förslust... inget drag i det inte! Sen Hopptävling med Elin på lördagen, hon är så duktigt! Jag önskar jag kunde rida lika snyggt som hon, hon har ju världens bästa sitts. Och nu på söndagspartyt, Började med träning på "hälso" och vidare till Nautilus (var tvungen att kolla när jag börjar imorgon så var lika bra att köra ett kondis-pass). Klockan 16:00 var det cirkus, middag med goooood lax/brokoli paj (som min kära mor hade lagat) och nu snacks och tv föpr hela slanten. Har sövt Elvis så nu kan jag njuta av tv:n jag också, är nämligen barnvakt! De vuxna är på Big Comedy...



Förstå de hade dresserade getter, katter och duvor?! SÅ det var inte den klassiska cirkusen direkt.

/J

Faktiskt riktigt gott

Nässelsoppan vart riktigt god! Har aldrig ätit det tidigare, men jag ska nog plocka mer nässlor att frysa in så vi kan göra om det. Nu är jag helt slut..
Ikväll blir det tidigt i bingen, det är ju en dag i morgon också.



Och till mamma, Han är inte gammal nog för att inte vara min drömprins plus att han inte bara är en "vanlig" kille. Nog om det nu, Just det imorgon ska jag presentera min bästa vän, min absolut bästa vän i hela hela världen! Spännande va?

Godantt /J

Det luktar farligt

Hemma igen efter en lång och intensiv jakt efter brännässlor. Japp! För idag står det nässelsoppa på menyn, plus att vi lägger till lite nyttiga maskrosblad.
Klockan är några minuter över 12:00 och vad ska jag göra nu... Har redan gjort allt som ska göras idag, Promenerat, vart till sopptippen och plockat nässlor. Senare idag är det träningar som ska avverkas annars är det inte så mycket mer den här torsdagen.



De är inte att leka med, farligt farligt!
/J

Min drömprins



Ja och?
/J

Kräftan

De är jag de...
Nu startar ett nytt arbete eller en ny kärlek. En mycket emotionell månad är att vänta. Du inser att du varit lite naiv och lättlurad tidigare. Ett beslut mognar fram som gör dig starkare men samtidigt mer reserverad. Av rädsla för att bli sårad bygger du höga försvarsmurar. Den som ska rasera murarna måste vara både målmedveten och tålmodig. Du vill ha bevis för att han har äkta känslor innan du sänker garden.

Var på akuten i morse med Johnny, det var glada nyheter som kom fram. Inget brutet men en dubbelvirckning helt enkelt, när vi väl fick komma in i ett undersökningsrum höll jag på att spy. Eller ja jag fick rysningar och fantasin flödade kring gyn-stolen som fanns där. Blääää! Slut pratat om det nu. 

Promenad snart och sen återhämtningsträning ikväll, det är något nytt och jag ska försöka hålla mig till det också.
/J 

No pain, no gain

..."We do it all night long" ....twist and shout....!  Nananaanaaa, visst sjunger jag fint Nalle och Hilda? Jag har gått runt hela dagen och nynnat på den låten (Twist and shout) Jag vill se Bruce Springsteen!! JAg vil jag vill JAG VILLL!!!!!

Idag har vi varit en sväng på "stan" i alla fall på Jysk bland annat. Haha, där drev jag men en tant ^^ Tur att inte mamma var med, tsss!

Hon - Behöver ni hjälp?
Jag - Nej vi provar bara sånadär upp och ner sängar. Jävlig sköna!
Hon - Eh jaa.
Jag - Men fan det kan inte vara kul om den pajjar liksom, då är man fast i det läget!
Hon - Hehe aa jo.
Jag - Går den på batteri eller?
Hon - Nej det är ström.
Jag - Amen då är det väl tekniskt fel om den skulle pajja då?
Hon - Ja det måste det nog vara.
Jag - Okej....

HAHAHA! Hilda och jag skrattade hysteriskt när vi väl kom utanför butiken! Hon försökte verkligen knäcka oss genom att vara sådär påstridig och allvarlig, men då fick hon på moppo när jag kontrade med de där kommentarerna. Jag var bara TVUNGEN att driva med någon, det måste ju väga upp allt bra jag gjort i dag. Promenerat, fixat det sista på studera.nu, promenarat igen fast med Hilda, Lunchat med Johnny och Hilda, Cardio 60 min och gymmat nu ikväll.

    
Min frukost! Te och smörgås.

Johnny har troligtvis brutit fotleden och ska in klockan 08:00 för att röntgas, så då blir det tidigt tidigt upp för mig eftersom det blir jag som ska hämta och skjutsa honom till Akuten.  Då måste jag sova nu då klockan är 23:30 uuups!

/J

Dagbok

Ny vecka nya tag! Det vart ingen springtur igår utan tog tag i den idag. Det vart dryga milen... Fy stackars mina ben de ville inte springa mer efter ca 6 km men, det var vaderna och benhinorna som sa ifrån. Men ja kan inte bara sluta när jag har satt ett mål (i huvudet).

Jag tänkte skriva en text från min dagbok som är mer än ett år gammal nu..
16 feb 2007
Det blev två flaskor vodka från Danmark, jävla import skiiiit men det fick duga. På statiol köpte jag dricka att blanda ut det med sen bar det av mot Hanna där förfesten ägde rum. Klockan 22:00 gick vi mot Babban, lite lulliga men vid medvetande. Dansade järnet i två hela timmar, men det var en stund då jag, Hanna och Hilda ville dra hem men då hände det... Vi gick till garderoben och bad om att få väskan som vi fick ta med till toaletten. (vi är ju tjejer sa vi till vårt försvar då de inte ville släppa iväg oss med den) Inne på toaletten låste vi in oss fyra tjejer och drack upp den 1,5 liter sprit och dricka-blandning, efter det är allt svart!

Den här låten har klistrat sig fast hos mig, gillar den skarpt då man blir glad och full av energi (som inte finns hahaha!)




Min kvällsis, Yummi ♥

You know you’re a twisty little girl.
You know you twist so fine.
Come on and twist a little closer, now.
And let me know that you're mine.


/J

Twist and shout



Kom igen nu kör vi!!! Ut och spring..

/J

Glue stick to the candy

Vilken natt? Och vilken morgon... Har hämtat Tove och skjutsat hem henne efter nattens festligheter och nu ska jag åka till jobbet i två timmar för Ida har blivit sjuk, så det händer lite en söndag som denna. Återkommer mer utförligt!

/J


18:47

Jobbade i två timmar och passade på att rycka i några maskiner, magen fick ta stryk. En preomenad hann jag med också, träffade min pappa då (Han hade jobbat som vanligt) sådan far sådan dotter. Mohaha!
Det var inte ens kul Josefin! Nej men det var trevligt att bara träffa på honom och prata en stund... Han tog sig verkligen tid att prata med mig. Overkligt men sant! Kändes otroligt skönt, så trevlig och rar, det måste vara inlägget. Så vad ska jag nu göra? Springa en runda ikväll skulle vara det ultimata. Ska smälta maten innan det är dags plus att det ska bli mörkt och svalare, riktigt mysigt att springa då.
Kläm och hej /J

I want to break free

Mätt och belåten sitter jag och Hilla i köket på Glasmästargatan med varsin dator, snacka om socialt?! Jag försöker tigga godis av henne men hon är inte direkt givmild av sig...
SÅÅÅÅÅÅJAAAA, nu kastade hon några bitar till mig! Men jag ska väl ta och käka upp dem och sen bege mig mot stan. Här går det inte att var allt för länge! Mmmmmm guuuudiiisch ^^

Påsk är snart över finally.... SKÖNT!!



But life still goes on
I cant get used to living without living without
Living without you by my side
I dont want to live alone hey
God knows got to make it on my own
So baby cant you see
Ive got to break free


Jag är så jävla rädd, killar skrämmer mig. De är "farliga", det är något i mig som säger åt mig att fly när det väl blir mer nära. Jag vill, jag vill inte, jag vill eller jag vill inte och det går bara inte! NEJ JUST DET, DET GÅR INTE!!
Sådär då var det löst...
/J


Fitt påskafton

Trevligt, alltid sånt jävla skit när man är här!

Inte speciellt trevligt...


/J

Dagens uppdrag

1. Promenad med stavar.
2. Hjälpa till med däckbyte på bilen, jag bytte däcken bak.
3. Dammsuga mitt rum.
4. Köpa glad påsk glass åt föräldrarna.
5. Tvätta vindrutan, flottig är vad den är.
6. Städa toaletten.
7. Måla naglarna.
8. Hänga tvätten.
9. Duscha
10. Åka Vingåker.

Och nu sitter jag här vid köksbordet och skriver en lista på vad jag ska ta med mig till Hilla och Fille. Vi ska käka påsk middag tillsammans, Johnny och Snorre ska också vara med.
Idag åkte mamma och de övriga i familjen ut till stugan, så det är tomt hus. Ganska skönt att få vara ensam också.. lite space liksom ^^. Om an skulle sätta lite fart vore ju kul om man slapp stressa ihjäl sig. Jag är väldigt långsam men bar aenligt mamma och Hilda. Jag själv tycker dom överdriver!

Nej men GLAD PÅSK era små grisar /J



Haha... Titta vad coolt!


Ja vill ossså...

Jag vill också åka på larm, pratade med Hildis för en stund sedan hon var förtvivlad över att Fille inte hade kommit hem. Han skulle träna en snabbis och handla lite. Efter fem och en halv timme så har han fortfarande inte dykt upp, det visar sig att han har åkt på larm... AVUNDSJUK är ordet!


Farsan baloo ringe just och bjöd ut mig och Hilla på middag, mums. Får se om syster hakar på? Hoppas på grillat ^^

Idag har jag fått mycket gjort, stolt som tuppen! Morgonpromenad, tränat både kondition och mosat benen. Plus att jag bara behöver dammsuga rummet sen är det storstädat, underbart! Nu fikar jag och familjen med besöket från Tyskland, jag undviker en bulle vid fikat men sitter vid datorn och vräker i mig godis istället. Ehm? Dåligt val må jag säga...




Men som jag skrev tidigare så skulle nog den fär förbannade godisråttan löpa amok, jag visst väl det!? SUCK.

Det är fruktansvärt vilken kärlekskrank jag för tillfället, näst intill desperat hahaha! Nej men det är lugnt.. eller så säger jag bara. Nu hoppar jag tillbaka till middagsinbjudan från pappa, Hilda följer inte med då blir det väl bara jag då...
Bara att sätta igång då, rummet, byta om, handla och sen gasen i botten mot Björkvik.


I have climbed highest mountain
I have run through the fields
Only to be with you
Only to be with you


Kramar /J

what kind of fotprint will you leave?

Gillar min rubrik ikväll, den är helt klart värt att fundera över! Vad är det jag vill lämna efter mig här i världen? vad vill jag åstadkomma? Oj oj oj, det är mycket det. Jag vill utbilda mig skaffa ett jobb med fast-tjänst, pojkvän, hus, hund, hästar och så småningom gifta mig. Och självklart en eller två sånadär bebisar ^^. Det är vad jag vill lämna efter mig...

Nu är det påsklov för min del min 6 dagars jobb-vecka är äntligen över! Jag tog som vanligt en promenad på 70 minuter och röjde på rummet när jag väl kom hem, men det vart bara lite röjt innan jag stack ut i spåret. Min "coach" gav mig order om att springa med mjuka skor och på mjukt underlag, sagt och gjort! Mycket nöjd med den milen jag fick i benen och benhinnorna smärtade inte allt för mycket. Ska köra på mjuk nu så får vi se om det vill ge med sig?

Godisråttan löper väl snart amok i mig snart, nu när påsken kommer lita snabbt som haren skuttar. Hoppas bara den skuttar lika snabbt förbi! Uscha, tänk så jävla mycket godis som säljs nu.. vidrigt om man väl tänker efter.



Men gott är det det kan jag inte sticka under stolen med... ska göra mitt bästa för att hålla det på en rimlig nivå i år.
Whish me luck?
/J

slö,fet, ful, äcklig och allmänt värdelös.

Det är JAG de, i fem ord! Ibland bli man bara så frustrerad över sig själv.. hm det där var en svår formulering. Jag vill så mycket men gör på tok för LITE, så nu har jag kommit fram till en lösning congrat to me! Jag tänker skriva ner vad jag ska göra på kvällen innan så finns det ingen återvändo bara se till at den listan blir avbockad. Det är så att jag fungerar bäst när jag har press på mig, och det är ett tag sen jag hade det eftersom skolan är slut och jag har "semester" men bara nästan. 

Och varför jag är värdelös kan man ju ta och fundera över, mend det är så att när jag öppnade min plånbok så upptäckte jag en KATASTROF. Mitt körkort var borta!?!?!?! Jag letade hysteriskt i jackor, väskor och hyllor men inte på mitt rum konstigt nog. Jag tänkte ju att där kan det omöjligt ligga..Men det är nog bäst att jag letar där också, innan jag kopplar in mamma i det hela.

Jag har nu sen den 6 april haft en konversation med en person som har betytt eller betyder fortfarande mycket för mig. Det har kännts riktigt bra, det är terapi SAN TERAPI. Precis vad jag behöver med "den" personen.

På jobbet träffade jag en man som är min insirationskälla, jag kallar honom "stålmannen". Han utstrålar livsglädje och ger allt, fick en kick  att kämpa hårdare. Att få kvalitetstid med honom är mer värt än GULD!



Men en ganska bra dag i alla fall, looking at the bright side of life.. Kram /J

Hjärnsnuva

Ja det känns som om jag har en form av hjärnsnuva, vad nu det skulle vara för något? Haha, men det känns som om det sitter uppe i hjärnan så det beskriver det bäst... så att det blir lätt att förstå vad jag menar. Idag skulle jag helst av allt vilja följa med Hillevi och Frida upp till Stockholm för att träffa Klara och självklart för att umgås. Men finns ingen som kan jobba istället för mig... ALDRIG! Men jag ska hoppa in för alla andra?! Slut på det nu, jag ska göra likadant.
prosigt! Men gud, nej nej NEJ jag tänker inte bli förkyld igen. Får lura förkyldningen ordentligt så den förhoppningsvis inte hittar mig...



Vin Diesel



Men en söt kille får gärna hitta mig, HAHAHAHAHA!! Så ensamt det kan vara.. som vanligt så skrattar jag bara bort det. Idag när jag vaknade sa jag godmorgon till min kära mor innan jag tog min obligatoriska morgonpromenad, när jag kom hem så lag det en lapp på köksbordet... till mig! Där stog det vad jag skulle göra idag, och tro mig det är inte allt för roliga saker när det kommer från mamma. Men jag tog fram white one och gjorde mig en kopp tee och satte igång.

AH! Måste snart till jobbet om jag sak hinna med ett träningpass innan, skynda skynda! Näst sista jobb-dagen innan jag får påskledigt. Wiiiiiieeehuuuuu ♥


/J


Sanningen är att..

Jag börjar jobba redan vid 13:00 suck, hela dagen är förstörd! Så mycket mer än en promenad och lite träning hinner man inte med idag...


Packa väskan sen är det bara att bege sig mot gymmet.. Wieeeehuuuu!

/J


KLARA!

01:02 är just vad klockan är, kom nyss hem har nämligen varit på Prinsgatan och firat Klara som nu är "vuxen". För igåår fyllde hon hela 20 år förstå vad gammal hon är!  Det var mysigt, tack tack Klara och trötta Björn... hihihiiiiiii!

GRATTIS!!!! PUSSY /J

Zon för hjärtat?

Att det finns ketoprofen för smärta i muskler, leder eller vid skador vet vi att det finns.. Men varför har ingen kommit på något för hjärtat? Tänk om det skulle finnas smärtstillande gel för hjärtat, vore inte det fantasktist smart? Det borde inte vara helt omöjligt...
Klockan tickar på och jag behöver nog sova nu efter ännu en låång dag. Fikade hos Nalle ikväll tillsammans med Fille och Hildis det var mysigt, förutom att de tyckte jag var mer man än kvinna. Hallå! Bara för att jag rapade...

Sängen var det ja (23:58)

Natti natti /J






Tankar som bankar

Kom hem för en stund sedan, var en sväng på "hälso" för att försöka få till en redig träningsvärk i magen som förra veckan.. Då det länndes som om hela magen var ett enda hätte blåmärke. Bara att vänta och se! Jag har gjort mig en kopp tee och nu sitter jag på framsida med white one, mobilen och Pellis såklart! ♥ Pellis är min trogna livspartner, ja om jag inte lyckas finna kärleken så har jag ju honom, och jag vet att han  alltid ställer upp!


Dagen har varit lååång, jobbar i helgen. Försöker samtidigt hinna med att vara social med vänner... då blir man lite sliten så det är väl därför jag har huvudvärk?! 

Jag känner att jag inte har någon direkt ordning bland mina tankar just nu, det är väldigt snurrigt och jag funderar mycket. Mycket känslor som kommer fram när det är underbart väder som det är just nu. Då passar den här fantastiska låten in..


Brrr, nu börjar det bli lite småkyligt, ååååh den första myggan jag sett dök just upp. Hallå!? kom hiiit sug mitt blod, jag vill ha ett myggbett.. Hahaha! Kan faktiskt vara lite skönt att det kliar lite. Åh underbart att vara ensam hemmaa okej Pussel är ju alltid hemma men hon räknas inte den här gången (ta inte illa upp Pussel) Nu går jag nog in och lägger mig i soffan och inväntar resten av familjen.
Kram /J


Hard times come easy

Känns bättre nu när jag och familjen har varit ute och käkat! Tog en springtur innan... HERREGUD vad jobbigt det var, kom ju knappt framåt. Det kändes som om benen inte ville alls. Sprang med det var verkligen fart : slowmotion ^^ . Jag är nöjd i alla fall, sen körde jag intervaller den sista biten hem.

Men nu känner jag mig värm som om kroppen kokar, hm? Hoppas det inte är något bara, för det orkar jag inte med just nu. Klockan 21:00 är det ett pass som ska avverkas på Hälsogymmet, ska ta ut min ilska på skrotet där så jag slipper ha det inom mig!


These complications, just keep on coming,
There ain't not running, when it comes to life that's how it goes.


/J

DU SÅRAR MIG SÅ JÄVLA MYCKET!!

Fy fan för dig just nu! Du ska kallas pappa... I hela mit liv har jag kännt mig som en parasit som bara är i vägen och till besvär när vi träffas.  Jag fyller 20 år i sommar och under min 20 år så minns jag inte den tiden då du var min pappa. I tre års tid fanns du där och gjorde allt för dina barn.... snyft, och nu är det som bortblåst!  ÄR VI INTE MER VÄRDA ÄN EN PÅSE SKIT??? VA? VA? VA?
Att du säger vi ska skaffa en annan pappa..  SKÄR I MITT HJÄRTA ♥  Att du inte förstår bättre gör mig så förbannad, kan du INTE FATTA. vad är det du inte fattar? Vi behöver dig!

Jag kan inte andas just nu... hur kan man göra så mot sina barn?
Bäst för dig att du tar dig samman och ber om förlåtelse...

- VI HAR SAMMA BLOD, SÅ DET ÄR OMÖJLIGT ATT BYTA PAPPA!

/J

Promenad igen

Det var en runda runt värmbol med syster, under promenaden fick vi prata om allt mellan himmel och jord. Det var riktigt mysigt!




Jag fick även fram mina åsikter om dessa bloggare som tjänar pengar på sitt skrivande om deras liv. Helt sjukt, egentligen om man väl tänker efter. Amen tänk om alla skrev om sina unika liv och allt som händer omkring dem? För enligt mig har alla något spciellt i sina liv som är värt att uppmärksamma. Blir bara så frustrerad!



Underbart! Solen lyster och känslorna bubblar inombords, det gjorde dom igår också då jag cyklade hem ifrån jobbet... jag försökte titta på den underbara himmel och månen som lyste. Det var lättare sagt än gjort för visst vart det ett besök i diket innan jag hittade hem, hahaha! Jag hade i alla fall kul.

/J

"PUSSY"

Det betyder inte vad ni tror att det betyder utan för mig och K är det en hejdå-fras. Jag gillar det skarpt då alla som får syn på den reagerar...

Nu ska jag vara lat framför tv:n och titta på Oprah Winfrey show, det behövs efter min morgonpromenad. Plus att jag behöver vila mina höftböjarmuskler, dom är helt slut.

 

När jag är ute och promenerar eller springen så går jag in i en trans, där alla mina tankar hittar sin plats. Som ett pussel allt faller på plats! Men sen dröjer det ett par dagar innan det fattas en bit till pusslet igen. Det kommer aldrig sluta växa, pusslet får ständigt nya bitar.. Det kan liknas vad alla erfarenheter och upplevelser som jag får under mitt liv. 

ps Visste ni att man kan bryta sin penis som kille!!
/J

Godnatt nu




Anna Josefin Stjernström Ettehag

Gul som citron



Det var nästan så att jag började springa runt och försöka fånga fjärilen när jag fick syn på den, när jag var ute på min promenad. Men just när jag tänkte sätta fart emot den så får jag syn på en utlänsk kvinna som går på andra sidan trottoaren, hon skulle tro att jag inte var helt frisk i huvudet.. om jag hade börjat skutta runt där på gatan.

/J  

Det gick ju enligt planerna!

Då var det dags för det riktiga rullbandstestet igår klväll 21:00. Jag promenerade fram och tillbaka mellan fram-baksidan av brandstationen för att vara säker på att jag inte skulle missa T, som skulle utfärda testet på mig. Jag väntar och jag väntar.. okej jag hade väntat i 7 minuter men ändå. Sen ser jag en ung kille som ser ut att vara på väg in i brandstationen. Jag frågade om det gick bra att jag gick med honom in? Ja, svarade han. Och när vi väl kommit in och lite lampor ändes så såg jag, GUUUD vilken KILLE MmmMmmMmmm!!!!!!
Den okända killen gick iväg för att hämta T och lämnade mig i omklädningrummet. Hallå hjälp liksom! haha okej inte riktigt så... men tänk er själva!

T kom och hälsade artigt på mig medans han smaskade på en lakritsstång (soft jobb, skoja bara)
Kläder plockades fram och papper skulle fyllas i innan det var dags att inta bandet. Medans jag satt där kommen den ungre killen (som för övrigt bor i Linköping) ut i bara en handuk kring höfterna, han skulle till duschen.
Jag fick rusta på huvudet för att hitta koncentrationen igen.

Haha, T som vet vem min far är, peppade mig med ord som - Du är fan bättre än farsan din!
Wiiiiiie!!!! Och 10 minuter senare och något svettigare så var det hela över.
Jag klarade det  (o=

/J


RSS 2.0