Lämna huset

Hahaha!
Nu har hela släkten lämnat huset och här ligger jag i Hildas säng (schy, det där hörde inte hon) fy bubblan vad mätt jag är, kommer troligen ha sådär äckligt ont i magen... men det blir så när man trycker i sig godsaker. Det är ungefär som när jag åt väldigt mycket smörgåstårta. Nog om mat nu, vill inte äta på år och dagar just nu för jag är verkligen PROPPMÄTT!
Just förtillfället känner jag mig väldigt tom, ska försöka göra mitt yttersta och behålla fokus på körkortet det vill säga mycket teori.

Oh herregud, kan inte titta mer nu. Jag blir ju som en galning helt besatt utav Twilight. Mama..  Ont i hjärtat, saaaknar något som jag inte kan sätta fingret på ad det är. Jag måste se filmen igen och det är verkligen snart! Så Nalle ska vi se om den går att hyra? Då blir det film och kaffe och glass.

Godnatt mina kära små troll, nu ska trollmor gå och lägga sig så bind fast er i svansen min /J

Tagen..

Igår var jag på bio, filmen som vi tittade på hette Twilight, först trodde jag inte på den. Men jag hade sååååå FEEEL!!! Den var helt underbar, den bästa filmen jag har sett. Nalle och jag skulle kunna disskutera den i evigheter! Jag tror jag aldrig har gråtit så mycket under en film... plus att jag efteråt var helt tagen och innerligt djup berörd. Svårt att beskriva känslan men det värkte samtidigt som det värmde i hjärtat.



Betyg: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 11 hjärtan av tio


Har varit och simma idag blev 50 längder, skönt! Ska snart ner på stan och lulla runt det är ju julskyltning och sånt är ju alltid mysigt så man kommer i rätt fas liksom..

tjingeling, J

ojojoj!

Pratade nyss med syster, hon var lite ledsen.. Fille hade tydligen krockat imorse...
Ska åka och hämta henne vid halv fyra och så åker vi till Filles mamma och hjälper till att flytta. Idag vart det ingen morgonpromenad kände för att vila, som man behöver göra också. Har kört bil idag så nu är det bara teorin kvar som ska göras för rummet började jag städa när larmet på mobilen gick igång. Mitt rum är kliniskt rent just för tillfället men det är bara en tidsfråga innan det är lika stökigt igen.




Imorgon är det första advent och vi ska samlas med alla mostrar och kusiner för att äta mat och pyssal tillsammans, hoppas Hampus och Johannes kommer också. Så blir det lite som när vi var små, tillsammans tjugofyra oh sju. ikväll blir det bio med "Nalle" det blir mysigt, annars ska jag bara ta det lugnt och plugga trafikteori.

So long /J


Fokus nu, och du kan fixa det

Ja så sa min körskolelärare igår då jag var helt ute och cyklade. Efter ett allvarligt snack intill vägkanten så gick det som på räls, ska köra idag också. idag är jag laddad och jag har gjort min läxa och övningskört och pluggat ordentligt som jag blev tillsagd. Om jag bara fokuserar så kan jag fixa det innan årets slut, jag ska göra mitt bästa. Jag själv önskar mig lycka till!

Annars är jag förkyld men jag känner inte efter som vanligt, utan jag kör bara på i samma tempo. Skönt att inte jobba idag, behöver verkligen få vara ledig efter 14 dagars jobbande. Åh, just ja imorgon mellan 8-10 ska jag åka skridskor, fett kul! som jag har längtat, kanske kan slänga på mig hockeyutrustningen också *ler* Men nu ska jag plugga lite till innan jag ska svepa en proteindrink för att sedan promenera ner på stan...

Later /J 


YES!!! Äntligen fokuserad och det gick faktiskt bra, A tyckte det var bra att jag fixade speglarna den här gånger... Men jag måste tänka mer själv och bli bättre på placering. Men det känns bättre nu och jag ser det inte som omöjligt längre för jag kan ju bara om jag vill!

No one

Hej hej!
Tråkig dag, eller den har framför allt varit seeeg. Jobbade till fyra, sen bar det av hemmåt... åt mat och nu ska jag bara mysa i soffan, kanske tar en promenad till affären och köper lite apelsiner. Har lite ont i halsen men det bryr jag mig inte om, bäst så! Inte känna efter så himmla mycket hela tiden, då blir det bara jobbigt.


HAHAHAHA, jag och Hilda har kommit på årets julklapp som alla har råd med, då menar jag verkligen ALLA!

kramar /J

E


Jobba tills du spyr

Mm, just precis vad det känns som just nu, skulle egentligen få ha min lediga dag imorgon (efter helgen som jag jobbade) men icke! Linda fick gå hem underdagen för hon hade spytt, stackare och stackars mig som måste ta hennes pass imorgon. Så jag bad om att få byta bort min fredag mot hennes onsdag, och det gick bra så jag är långledig. Alltså fredag, lördag och söndag WIEE! Ska åka skridskor i helgen, visa mina skills för lillesyster. Saknar den tredje systern, Elin. Vi har alltid lika latjo när vi ses, haha alla tokigheter som är våra hemlisar. Ingen kommer någonsin att få veta!



Träningen har fungerat bra hittills men jag är inte så duktig på promenaderna, men jag har lovat mig själv att jag ska ta igen dem i helgen. Har hittat tillbaka till motivationen och det fokus jag en gång hade, känns toppen ända in i knoppen! Haha, töntigt skrivet. Snart är julen här, känns lite läskigt.. tänker på hur jag hade det förra året under julhelgen, uscha men nu har jag huvudet med mig så det fixar jag.
Ska väl inte sitta här speciellt länge till ska ju upp klockan 06:00 imorgon men innan vill jag bara säga en sak....

 " kärlek är stimulans för hjärtat men lokalbedövande för förståndet "
/J

Dagen måste

Ibland kommer de där dagarna då man bara gör saker som måste göras. De dagarna är så förbaskat tråkiga! Men nu är den över och jag ska väl snart glida ner undertäcket för imorgon har jag körlektion, det blir nog lika roligt som sist.
Nu är jag lite smått förtvivlad över "dröm mannen" han har inte synts till på flera flera dagar... men han kommer väl så småningom. Jag orkar inte med mig själv just nu, jag är väl dåligt gjord för sånt här. Jag klarar inte av trycket.



Idag hade vi möte på jobbet, nu har de äntligen anställt en ny platsansvarig. Så hon kommer redan på måndag, japp så soon! Men hon verkar vara en bra tjej, det vi fick höra om henne.

sovgott /J

Outstanding

Outstanding! Precis just vad jag är i dagsläget, helt ensam. Både på gott och ont, men sånt är livet och det är bara att acceptera det. Igår åkte jag till Vingåker till festen som jag egentligen inte fick komma på, när jag väl kom fick jag en blick som skulle hunnat döda mig om det vore en kula. Det dröjde inte länge innan "han" åkte hem, 1-0 till Josefin! Nej men det är ju förbaskat löjligt utav honom... Världen är faktiskt inte så stor så vi ska kunna undvika varandra resten av våra liv.
                                                                           ♦

Jobbat idag också, idag vara en av mina favoriter där J. Han är min idol! Jag blir alltid så sporrad när jag har pratat med honom och vill kämpa hårdare och bli bättre, får alltid inspiration och en knuff i ryggen när vi ses. J är outstanding! Ordet är användbart i många samanhang, great ju. 
Mina ögon svider, fick ingen bitig person att titta på i helgen, men jobbar måndag och tisdag så hoppet finns kvar. Uscha vad jag grubblar, snart brinner väl mina hjärnceller upp.

En fråga hur gör man när man vill "lägga in en stöt" som det så snyggt heter... Jag vet inte riktigt?
Hjälp mig

 /J


Hämden är ljuv..

Jaha, så var fredagen också avverkad ja i alla fall snart. jobbar hela helgen, hoppas på det bästa. Haha vilket ni vet vad det är.. eller ni bör veta det vid det här laget!
Imorgon är det fett-fest i Vingåker och jag får inte komma för en person, men ingen ska tala om för mig om jag får komma eller inte. Jag tänker dyka upp där som ingenting har hänt, för världen är inte så stor så vi kan undvika varandra resten av livet liksom. Tyvärr! Det kanske blir fight imorgon då? Men först ska jag fika eller äta med min lilla ostbåge, han är för underbar. Tycker mycket om honom!



Imorgon kanske jag ser ut som på bilden...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mamma köpte en bra bok idag, den heter den hemlige kocken... så jag ska krypa ner i soffan som en boll och läsa den medans barnprogramen tar slut. sen är det dags för Idol-kväll, jiiihuuu!  
Pusselipuss /J


For one more day

Usch vilken morgon, en såndär när man bara gråter och vet inte riktigt varför? plus att jag tittade på oprah winfrey..
Jag har funderat på vem jag skulle vilja spendera en till dag med om jag fick, och det är min mormor. Hon var så gullig mot oss barnbarn.. kan inte skriva så mycket mer..
Längtar samtidigt efter tiden med dig E, det vi hade var såå bra! Men det var mitt fel att det blev som det blev, jag var helt uppslukad av tvångstankar och hade ingen kontroll över mig själv. Du var alltid snäll och ställde upp för mig när jag fick mina ångestattacker.. Du lärde mig mycket om mig själv och att livet är så mycket mer.. än..just bara...

Känner mig väldigt värdelös just nu, vet inte riktigt vad det beror på. Känner också en stor längtan efter "något" som jag förhoppningsvis bevittna de närmaste måndaderna, det är den längtan som gör att jag orkar hålla mig på gott humör.

senare..

Sädär nu mår jag bättre, sitter och laddar inför kvällspasset som jag hoppas kommer bli bra. Om jag har riktigt tur så kanske min "dröm man" kommer, då har man ju något att vila ögonen på, LOL! Har nästan bara legat i soffan och suttit vid datorn, men två promenader har jag hunnit med. Det är ju så otroligt fint väder så man måste ta vara på det, så enkelt är det! finns ingen anledning att inte ta en promenad.. jo okej då men då måste den vara jäkligt bra. Nej nu ska jag byta om och dunka musik så jag får upp humöret på topp.
 pusshaj!

/J

Challenge

Hejsan svejsan!

Har nyss kommit hem från jobbet, puha! Nej det var inte direkt jobbigt ikväll mest trevligt. Nu är jag verkligen trött har hållt igång hela dagen, först en morgonprommis innan frullen sen frukost då. Efter det milen och för att avsluta med ett bänkpass på gymmet, stolt som tuppen! Jag gillar utmaningar så jag måste ju pressa mig själv lite extra ibland, men nu ska jag vila det vill kroppen så bäst att lyssnar.. för det är viktigt!

Några har utmanat mig såå...
Haha, kan ni inte puckla på mig då? va? ni som skulle det.. men ni skulle bara veta vad jag går för innan ni uttalar er om något sånt!!! Mohahahaha...

Nej nu skriker min mage så bäst att jag kilar ner i köket och matar den stackarn ^^ Sov gott mina älsklingar!
/J

Effect

Sitter och väntar på att riset ska koka färdigt,  för idag är det jag som lagar mat. Mohaha! Igår kom S och L för att hämta mig, det var dags för filmtajm. Vi såg en mycket bra film som jag inte minns vad den hette tyvärr men men den vara i alla fall super duper bra. En såndär slåssfilm men ända en hel del romantik, belissimo! Sen skulle jag åka hem fick skjuts av Mutter och Oskar. Hallå Oskar? När vi väl satt i blien och pratade så berättade han att hans pappa var P på Nävertorpsskolan. Då gick det upp ett ljus för mig, jag bara gapade och sa - Nej men vänta? Det är ju DUUU! Det roliga är att jag föddes en dag efter honom så vi låg på samma BB, jag har till och med kort på det. lol. Det står en text under, här ligger Josefin och Oskar och myser tillsammans. Oskar vart som jag väldigt chockad så vi vart tysta en stund innan vi hälsade och tog i hand. Haha! Det var gräddet på moset den kvällen.

Gaaaah, jag börjar bli väldigt hungrig!

Vill ha vill ha vill ha jag vill ha jag vill jag vill jag vill ha HONOM!!!!!! Min "dröm man". Ge mig ge ge ge mig miiiig! Jag vet jag vet såå töntigt, men jag förstår verkligen inte hur jag kan dras så mycket till en person jag knappt känner...

YES, nu är det mat!
seeya /J

Björkvik

Hejhej!
Är i Björkvik hos Familjen Gustavsson för att titta på film, vet inte riktigt vad det blir för någon men det blir säkert bra. Jobbade endast till klockan 13:00 så skönt! Menkan ju inte tänka så hela tiden, pengar pengar måste man tänka!
Ska kila ha en trevlig kväll!
/J

Hej hopp!

Nu är har jag Mama och Elvis kommit hem från mataffären, oj vad hungriga vi var.. ingen trevlig stämning alls. Men nu är vi mätta och nöjda..
Såg två brandmän på affären och jag fick en känsla i magen som sa att jag också ville bli brandman! Så nu håller jag på att kolla upp vad som krävs. Två år har jag i alla fall försttt att den grundläggande utbildningen är på, sen har jag inte kommit så mycket längre haha.

Fan, det här låter ju som en riktigt rolig utbildning. Jag ska nog skrapa ihop ett körkort och ett konditonstest sen är det bara att söka, JIPPI! Äntligen har jag kommit på vad jag vill göra. Stolt som tuppen! Så nu ska jag unna mig lite Svampbob... Hahaha!

Yes! jag missar inte Ensam mamma söker ikväll. när vi nästan var hemma ringer min mobil? det var farsanbalo, han skulle åka och handla och undrade om jag ville följa med som sällskap vilket jag såklart ville. Älskar dig pappa ♥

Hejhej!
/J

Kär?

Hjälp! Jag tror jag håller på bli kär, på riktigt! För andra gången i hela mitt liv. I min kära "man". Vad ska jag göra... Fick reda på att han har varit på gymmet idag, och jag har missat honom alltså.. snyft! Vad ska jag ta mig till, det är ju helt absurt (svenskt uppslagsbok, orimlig, mot förnuftet )
GAAAH! Blir galan på mig själv, borde inte tillåta det. Jag är ju så duktig annars att inte tillåta mig bli kär eller liknande. Men varför jag just fastnat för honom är väl för att det inte har några krav redan från början alltså så som jag vill ha det. Kravlöst och utan förhoppningar. Samtidigt är det i mitt fall, det jag inte riktigt kan vill jag defenitivt ha.

Nu är S här, ska rymma i från verkligheten ett tag.. får väl se vart vi hamnar i Sverige!
Pusshej!

Dont't belong to you

Haha, heej!
Klockan än fem över halv ett och jag degar i soffan, eller jag väntar på att Elvis ska försvinna iväg på kalas så Mama och jag kan röja här hemma. Elvis är den stösta snackpåsen jag vet för tillfället, hon pratar och mojar sig som en bebis. Skitjobbig!

Det gick bra att jobba igår för er som undrar, men det är väldigt lite folk. Fast stammisarna som alltid kommer gjorde såklart det också denna kväll. Träffade öven J och "mannens" lillebror, så söta. De var lite sugna på snacks så då fick jag bjuda dem på en varsin påse. De satte guldkanten på min kväll, tack till er killar!

"I don't wanna say I'm sorry
Cause I know there is nothing wrong"

Har fruktansvärd värk i mina tänder, det är för att jag biter ihop på nätterna. Så jag måste använda min bettskena flitigt nu ett tag framöver. Mama säger att det är för att jag är så arg, arg? jaha, hon menar innom mig. Efter allt som hänt är jag nog väldigt irriterad och arg. Har tappat lite kontroll tror jag också, bara jag inte faller tilbaka mer nu.
Måste hålla huvudet över vattenytan annars, annars vet jag inte...

"say what I wanna say
I do what I wanna do
I go where I wanna go
Cause I don't belong to you"

Lördag idag och jag fick ett mysigt sms av S, vi ska rymma ikväll. Det blir nog en toppen kväll även den här dagen. Pirr pirr, måste berätta en sak. Jag drömde om honom inatt, MmmMmm!!! God (uppmärksamma att det är mitt första "gudord" idag) Han är overkligt perfekt, kan inte förstå. Mums!
Skönt nu sticker Elvis, heeeej dååå!! ungj*vel, nej så får man inte säga tar genast tillbaka det. Eller njaa fast ibland kan man få säga så... Jag gillar ordspråket det man inte vet det lider man inte av!  Det stämmer faktiskt. Pröva och hopas ingen sabbar för dig, för då blir det mindre bra. Men allt löser sig till slut i alla fall. Tro det eller ej men det är sant!

Vaknade tidigt och gick på en morgonpromenad, tog mig ca 70 minuter. Sen en smarrig frukost klump i magen, alltså en grötklump. Trodde att jag skulle få dega lite efter den men icke, då ville Mama att vi skulle cykla till en lekpark. Åh, jippi utbrast jag.... NOT! fy fan så boring, men men det vara bara att ta på sig cykelhjälmen och trampa iväg. Observera cykelhjälmen. Vi lekte i lekparken i lite mer än en timme innan vi cyklade tillbaka hem igen, då fick jag äntligen DEGA!

Nu är Mama hemma igen efter att monstret har lämnats bort, så fridfullt det är här nu. Så nu ska vi sätta på musik och städa av huset. Tack och hej /J

Thank God it's friday!

God eftermiddag!

Fan ser ju knappt tangenterna måste tända lite, såå mycket bättre nu kan jag i alla fall skriva. Ja äntligen fredag! men jag har inga större planer inför helgen mer än att jag möjligtvis ska jobba på söndag, boring! Hoppas få träffa S ikväll, känns som jag behöver det. Men innan det ska jag jobba, och jag kan tacka gudarna om ja "min man" kommer. Haha, jag vet att det är tjatigt men det är såå sjukt kul. Hahahaha!

Idag har jag sovit länge, sket i att ta en morgonpromenad. Det var ju så fult väder så får skylla på det. Senare mot elva-tiden cyklade jag till gymmet för att köra igenom axlar och lite mage, efteråt unna jag mig solning och en lång stund i bastun. så gudomligt skönt! Men herregud vad mycket "gudord" det hoppar ur mig. Tvii!!
Åh, bara 40 minuter tills jag börjar, och jag måste ta med mig något att stoppa i magen.. orkar inte men måste annars kommer en otrevlig Josefin hem vi nio-tiden då jag slutar.

Har kommit överrens med mig själv att jag behöver jogga/springa oftare, så rör på dig kvinna!

Ska traska in på mitt rum och byta till mina fina jobbarkläder och sen ner till köket för att se vad jag kan tänkas hitta i det vita skåpet, men först en powernap i min himmelska säng (jag måste vara troende, uuu läskigt) på 10 minuter sen är det gasen i botten, see ya!

/J

what's up

Halloj!

Försökte förgäves att diskutera med personen i fråga men det ledde ingen vart. Så vad gör man när den ena tycker att den har rätt och när jag själv tycker jag har mer rätt än den andra.. (jag har ingenaning, faktiskt) Jag säger så inte att jag har rätt för visst har jag gjort fel, det vet jag mycekt väl om. Men jag blir förbaskat trött på att du inte kan diskutera saken. Utan du säger bara att jag och S är så perfekta och aldrig gör något fel, men visst fan gör vi det också. Men jag tycker inte det är rätt att gå och tala om saker som jag har sagt till dig i förtroende för att du bara "måste" gå emot mig.

Så här sitter jag och ska försöka lugna ner mig, så bruce springsteen får bli det första försöket. Haha!

My hometown
Mary's place
Dancing in dark
Curly sue
In these arms
Fields of gold



Pusshej/J

Helvete också

Hej från de raderades sida!
Jag är en raderad människa för er som inte vet det? Jag  skrattar högt HAHAHAHA!!! För nu är det inte på en okej nivå längre.. so silly!  Ska jag ta och fortsätta meddenhärbansliga nivån, blir du gladare då för då ar ju du mer mogen? Doh, nej men det finns bara två ärliga personer i mitt liv.... bla bla bla. Det räcker nu!!!!

Men jag har det fint här där jag sitter med S och L i Björkvik, in my heart. Ska vara den största supporten på Saras match ikväll, älskar att titta när min lilla gumma spelar. Det är till och med så att jag börjar svettas av att bara se på..
Känn skönt att jobba lite kortare pass den här veckan då jag kan få tid att pyssla med annat, sånt som bara måste göras. Bänkade idag och det gick väl sådär, försökte mig på 70 kilo men klarade inte riktigt av det helt själv. Men nästa gång ska det banne mig gå.

Igår var min älskade "drömman" där, haha synd att han inte vet någonting än. Men men lika bra det, kanske? Alltså det är så svårt att förklara men han bara är DET, det där. Och igår pratade jag med min andra "man" H, och jag får väl se till att träffa honom snart så får vi väl se vart det leder.

Nej nu ska jag ta och laga mat med tjejerna, love love! 

Ha en fin tisadags kväll allihop... /Josefiiiiiiiiiiiiiiin


"snygglista"

Heej heej! (som Gary brukar säga) Åh vad jag saknar er. Men den första december då är ni äntligen tillbaka!

Igår var det jag som jobbade kväll och därmed fick jag stänga för dagen, men jag klagar inte för jag hade det bästa ögongodiset man kan ha... Kan inte näma namnet utan en sexig kille som tränar, uuha! MmmMmm!!! En ge mig känsla får man när man ser honom. Jag brukar kalla han min dröm man, hahaha! Töntigt jag vet, men kul. Så har jag lurat i en annan att jag skriver en snygglista över vilka som är och tränar när jag jobbar. Hahaha, han vägrar tro att jag skojar, jag förstår honom... faktiskt, tss.

Vaknade inte av klockan idag men det var min tanke innan jag gick till sängs igår. När jag väl vaknade skulle jag kika på mobilen för att kolla vad klockan var, så var den död.. konstigt? så plugga in den i laddaren och starta den och då fungerade inte knapparna på skärmen. Det är bikinibottens fel. Skit sak samma, jag tog på mig tröjor, byxor, mössa och vantar och gick en promenad. Mycket skönt! Senare blir det gymmet, men har inte kommite fram till vad som ska göras där men det visar sig. Men innan funderar jag på om jag ska ut och spring? Hm, svårt är så löjlig med vädret. Det är så ruggigt ut såhär års... Uscha! Men men, får se hur jag gör.

Ska väl plugga trafikteori efter lunchen tänkte jag så jag kan ge mig själv en duktigstämpel idag!  
                  
                                                             -SåååJA, snyggt!

/Josefin

Nu tänker jag fortsätta..

Klockan har just passerat  halv sju, är hos pappa och firar honom en aning. Måste nog börja blogga som alla andra nördar.. nej men jag känner att jag måste få ur mig så mycket som jag tänker och tycker.
Jag fattar inte vad det är som enligt andra är så fel, det jag känner tycker och gör är bara så fel? Nu har  jag varit "Brutalt" ärlig och sagt det jag vill säga så vad fan klagar du på!!! Men det är helt jävla otroligt vilket engagemang man kan ha för någon annans liv och handlingar, jag fattar bara inte? satan vad energi som går förlorad åt inenting alls! Jag vet att det låter luddigt men det är så här...

Jag har varit intresserad av en kille som har eller är intresserad av mig, men sen har jag blivit pressad till att innleda något som jag kanske inte själv har varit helt övertygad/säker på. Jag vill ju leva livet som det så fint heter, alltså jag vill kunna göra som jag vill, gumman du vet vad jag pratar om. Kravlöst, du har ditt jag har mitt, frihet och helt enkelt inte så krångligt och kontrollerat.

Under tiden dyker det alltid upp frestelser som man bara inte kan stå emot, det går bara inte. Jag tycker det är så skönt att bara ha "det där" ibland när man behöver det liksom, och sen kan det få vara. Bäst så enligt mig! I alla fall för tillfället.
Bli så sårad av att höra att man beter sig som en..! men man är ju överens så ingen av oss tar ju skada. Alla människor har behov, då är det bara se till att tillfredsställa dem när de dyker upp. Men herregud det är ju bara att ta honom, viskar någon i mitt öra (miljoner av gånger) men det måste klaffa, kännas rätt här inne i hjärtat.

Efter bonden så har jag fått svårt att lita  på det motsatta könet, men det kanske inte är så konstigt. Försöker låta bli att tänka för mycket så jag går från jobb till jobb och där emellan tränar jag. Så jag slipper fundera men tankarna kommer i alla fall ikapp en till sist. Så vad gör man? Jag har faktiskt ingenaning. Jag orkar inte med sånt skit mer. Men jag gör precis som jag vill och ingen kan bestämma hur jag vill leva mitt liv! Sill sill och fiskmås fiskmås säger jag!

SÅÅÅÅÅÅJAA, snyggt!!! Snart är det nattöppet på bikinibotten, välkommen!

RSS 2.0