Thailand var härligt!

Ville inte åka hem, konstigt nog?! Kände mig verkligen hemma där...



Nästa år igen! Ja jag vet att det finns andra länder, men jag är inte klar med Thailand än..

/J


Tidningsbud

...Jag har praktiserat som tidningsbud i tre nätter nu, kul! Gillar att kukta som en idiot i trapphus efter trapphus plus att det alltid är en spänning och se om man har missat någon eller om man lyckats. ^^

Just nu sitter jag och väntar på att vi ska åka mot Arlanda, börjar få lite nervösa nerver. Men det är ju GRYMT att flyga! Start och landning WOW. Så om ca ett dygn är jag i Thailand det är mitt första besök där och jag hoppas det är lika fiiiiint och underbart som alla säger. Det återstår att se! Ha det så bra och så hoppas jag på snö när jag kommer hem till jul.

Pusshej leverkorv/ J

Antarktiskt?

Åkte med Hildur inatt och delade ut ca 450 tidingar, som hennes jobb går ut på. Det var sjukt fiiiint ute och riktigt myschigt! På en utav gatorna såg vi en katt som betedde sig lite märkligt så jag var tvungen att kolla läget. Jag hoppade ut och plockade upp katten, kunde konstatera att den var frusen. Höll den i min famn och värmde den en stund... Hilda fick också bekanta sig med den nya katten, men det finns en annan katt med det gulligaste bongohuvud man kan ha som vi brukar kela med ibland. Men vi såg inte röken av den inatt, tyvärr.

Har lite problem med att packa, men nu har jag tagit ur en tredjedel av kläderna och känner mig rikitgt nöjd. Det är svårt det där...

Nymålade tår och händer har jag lyckats med i alla fall ^^ ikväll ska jag och syster träna tillsammans. Skönt!

/J

Single ladies





Så populära att de har vart med hos Tyra Bank's Show! Grymt.

/J

Haha fick inte!

Jag fick inte ta Svin-sprutan idag, utan på söndag var jag så välkommen igen. Men nej tack då är jag i Thailand tant lilla. Det måste gå två veckor mellan hepatit B och den här... Men skit samma, jag gick från mini-auschwitz som jag så fint kallar det (Vaccinations-centralen). Hade ändå ångest och rysprickar på hela kroppen så det var lika bra att jag fick vänta. Har gjort ett seriöst försök att packa men lyckades inge vidare, förstår inte varför väskan blir så full fort? Jag har besöutsångest!


- Hej! inte ett ord tillbaka, men det är ju great Mats!

Får ta och titta lite på The Secret och se om jag kan göra något. Känns dock som om jag skulle kunna gå och lägga mig nu, men får väl hålla ögonen öppna med lite tvång tills klockan är nio i alla fall ^^.

/J


RSS 2.0