Så "duktig" är jag

.....Fy bubblan vad jag är trött. Två hela dagar på tävling (lör o sön, hopptävling för hästar) Kul och man lär sig alltid någonting nytt. Det var ett bra avslut på vecka 30. Var ute och red i lördags 22.30 så skönt, slipper sitta som en hysterisk trummis med bara en trummpinne. Inga flugor och de förjävliga blinningarna!

Imorgon drar min helvetes-vecka igång ^^ jobbar måndag till söndag. Haha, det är livet men ack så tråkigt det kan vara ibland!


En annan dag, för ikväll är det dagen innan Katrineholms-veckan drar igång tjooohoo! Haha, bara nästan! Nej men det ska bli kul och jag har full koll på vad som händer under veckan. Den här veckan (vecka 31) har gått åt till att jobba och träna, energin räcker inte till riktigt. Men lite annat har jag hunnit med Plockat vinbär och kokat gelé, ridit, hemmagjord jordgubbsmarmelad och så var jag i Nyköpingshamn. Åh där kan jag lova er att det var KUL, "raggarträff" och temat för kvällen var mini cooper. Riktigt coolt, åkte en amerikansk bil som heter Emprial finns endast i  X antal exemplar. Det var jag, Fredirk, Johan, Nette och Danny. Efter vi lunkat runt och checkat in bilarna av alla de slag vart Danny sugen på öl... Bara styra kosan mot en resturang där vi vart sittandes. Vi satt där och skojade om min stora bak och jämnförde med andra ^^ sjukt, jag vet men fy fan vad kul det var!

HAHAHAHA, Hilda ringde alldeles nyss och sa att hon hade fått kattungar, nu kan jag äntligen få säga katthilda. Och det stämmer! Åh, måste åka och titta på de små liven ♥ redan imorgon, efter jobbet får det bli.

Ops klockan är redan 10 över 11 time for bed
 
Night night then /J

Ont i magen

Hjärtat är med i allt du gör och du har svårt att släppa det som varit.  Försök att tänka framåt istället för bakåt...
Nått sånt stog det i mitt horoskop, läskigt vad det stämmer in på mig just nu.



Uscha, jag har så ont i magen. Jävla dig! ^^ Eller det är bara så fruktansvärt jobbigt just för tillfället. Hoppas det släpper, för så orkar man inte känna.

If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change


Nej nu ska jag planera mer inför min födelsedag som är fullproppad av händelser, pusselipuss!
/J

RSS 2.0