Våra bönder är guld värda!

Shooombrrreee!
Hur är läget? Jag mår fint, dagen började bra med morgonprommis och därefter en go gröttallrik. Gymmet nästa och tre timmar senare middag... Så nu sitter jag här men Hildis dator, jag har rånat den ett för en stund. FARLIGT! Jag vill bara ta upp en sak det där om soppdieten, jag lyckades hålla mig till endast soppa i 14 dagar sen gick det bara inte. Jag lyckadet tappa 5 kilo på 2 veckor och har inte gått upp ett gram sen dess (stolt!!) Men nu fortsätter dieten på mitt vis, alltså jag tänker gå på magkänslan. Det har funkar förr så varför ska det inte fungera nu liksom? Rubriken säger ingen annat än vad som står, vi ska var tacksamma för att det finns människor som orkar vara bönder!

Grym låt.. Som jag dunkar just nu!

Is it still me that makes you sweat?
Am I who you think about in bed?
When the lights are dim and your hands are shaking as you're sliding off your dress?
Then think of what you did
And how I hope to God he was worth it.
When the lights are dim and your heart is racing as your fingers touch his skin.
I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck
Than any boy you'll ever meet, sweetie you had me
Girl I was it, look past the sweat, a better love deserving of
Exchanging body heat in the passenger seat?
No, no, no, you know it will always just be me

Har ni hört vad jag har börjat med, varje vecka som kommer så sätter jag upp ett mål på måndagen tex som den här veckan ska jag vara positiv. Det har gått över min förväntan faktiskt och ska nog bli riktigt spännande i frmtiden vad jag kan hitta på för olika mål, jag är öppen för förslag! Imorgon blir det till att göra ett rullbandstest, heja heja! wish me luck..



Och nu ska jag gotta mig i lite Truly Juicy (Berries in love) för nu behöver jag lite kärlek ^^.

Pusspuss /J



Risk- och säkerhetsarbete

Min framtid som brandman, förhoppningsvis! Längtar efter att få komma in på någon skola och få flytta till ett litet elevrum ^^. Vore superspännande att få göra något vettigt för samhället och för mig själv.



JA, men först körkortet!!

Min lilla smöriga körlärare ringde för att boka in fyra utterliggare körlektioner idag, mhm.. bara att hålla med och ta emot tiderna som erbjuds. Och att jag ska boka rum på körskolan (typ nästan) för där ska man visa sig helst varje dag, daaaah! inget att säga utan bara stå givakt och ge dem ett fett stort leende, men när man sitter där en centimeter från datorn i tron att man sak fatta frågan bättre... då sjunker mungiporna till knäna.

Dagen har varit givande, vi åke som sagt till Norrköping för att handla lite, eller det var väl du Nalle som behövde något mindre kläder! SEX hela storlekar mindre, gon grat mate! men du jag ska ge mig på skiten i april som ett jävla aprilskämt hahaha.. nu är det nog för ikväll, jag är helt ihjäl, ska nanna kudden för imorgon blir det trafikskolan, träning, jobba och träning igen. Godnatt gott folk och sov gott för det tänker jag göra!

/J

Full fart

Den här dagen har gått i ett. Först bestämde jag mig för att vakan tidigt så jag skulle hinna med att traska en promenix innan jag ryckte lite i grejorna på gymmet. Traska hem sen för att slänga i mig lunch och sen bar det av mot trafikskolan, jag har kommit fram till att jag är en trög elev! Eller beror det kanske på att jag inte har den där pluggknappen på ON utan den slog om till OFF när studenten var över? Hm.. Ja ja, jag lyckades få till en fjärde grön plupp idag så det var ju lysande. Men ibland kom det grodor ur munnen på mig för man blir lite smått irriterad..

 

Ska knata ner dit imorgon också och försöka mig på det sista provet plus att jag behöver boka en till körlektion hahaha. Men det är tamefaaan den sista! Jag känner mig så duktig när det sakta men säkert går framåt, bara att kämpa vidare!   På eftermiddagen ska vi jag, Nalle, Hilda och Fille åke en sväng till Norrköping. Det blir trevligt får se om det finns något att slösa pengarna på.. gäller ju att andvända dem för en vacker dag är du borta utan att du vet var de tagit vägen?            


Betyder glansen i ditt öga att du trånar o längtar,
eller är det ett rop efter ömhet
kanske är den helt enkelt en hinna av rädsla
av ensamhet och av trötthet...



Kan vi inte försöka att strunta i dom andra?
Måste allting va så förfärligt besvärligt
Om du tar det som det kommer
Kanske vi hittar varandra utan onödiga löften om kärlek


Night night then /J


Vilken dröm?

Haha, ja vad ska man säga jag kunde knappast vakna upp sur när jag haft världens konstigaste dröm. HAHA, det är nästan så jag skäms över vad jag har drömt. Men jag ska vara brutalt ärlig och berätta vad den handlade om.. eller jag ska försöka berkriva för er...

Jag var i ett rum tillsammans med fyra tjejer och tre killar, det fanns två våningssängar och ett solarium. En av killarna var piiiiip (hahaha jag dör, jag kan bara inte avslöja hans namn) och han satt i sängen med mig och en av de andra tjejerna.. Han flörtade med den andra tjejen och jag blev avundsjuk så jag bestämde mig för att läga beslag på honom, jag lyckades. Han började "mysa" med mig och ville ha sex. Men jag tyckte det skulle vara det knäppaste om man nu tänkte på situationen efteråt. Jag gick ur rummet och när jag kom tillbaka sen så hittade jag honom i solariumet helt däckad..




(ska tillägga att de flesta var påverkade av alkohol) de var båda helt nakna. Blev skitarg och släpade ner han på golvet PANG! så dunsade han ner...rätt åt honom. Sen pratade jag med tjejen som han enligt henne hade haft sex med.. suck, när han väl nyktrade till så sa han att det inte alls var så och han bad om förlåtelse. SLUT!


  Ja det var rörigt och så skämmigt, vart helt till mig när jag vaknade över att det var min dröm och att jag tänkt så om den personen, FY FY FY JOSEFIN!!!! Hm, ibland undrar jag varför man får såådäär extremt knäppa snuskiga drömmar. uuuäääkk bläää och uchaa!

/J

>>korkort.com

Hej!

Imorgon är det "lilla" som gäller och inställningen är positiv, det är veckans stora. Det är att jag ska vara positiv! Får se hur det går... Imorgon är det grötfrukost som gäller och kokta grönsaker/ fisk till lunch och middagen har jag inte planerat. Åt helvete med soppdieten, fy fan vad ont i magen man får efteråt! känns som om det river med rivjärn innuti mig det är hemskt. Morgondagen ska bli bättre, inställning inställning haha det artar sig!

 Frukost

Mellanmål: Frukt

   Lunch

Middag: en halv portion gröt med päronpuré och mjölk

Kvällsmål: soppa!

SÅ vad skönt! då var morgondagen planerad, var tvungen.. fick reda på att jag jobbar imorgon,  men det är skönt att jobba dag för då kommer man upp skapligt och det gillar jag.

godnatt allesammans /J


styrka 4 på richterskalan

De ni, inte alla som lyckas med det! Eller hur Hildis och Nalle? HAHAHAHAHAAHAHA! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men jag är inte mer än mänsklig. Tänk er då hur det skulle vara med en åtta?

   Kanske något i den här stilen...

Har haft en bra dag, funderat mycket på allt som hänt och alla minnen vi har tillsammans (syster och jag) Tider, tider är just vad det var då. Men man ska inte gräva ner sig utan se tillbaka och njuta av just de minnena ♥

    
Observera det fantastiska reccept som finns på kylskåpet!

Tack för ikväll, puss och kram /J

Kod JNXN8B5J

Resultatet blev 55 av 70 och därmed är jag godkänd. Trafikteorin lönar sig, men det är ju bara det att det är så förbaskat tråkigt! Men vad gör man inte för nu ska jag bara fixa det där körkortet.

Känner mig som en degklump när jag bara är hemma om dagarna då alla andra jobbar. Väntar bara tills klockan ska bli träningsdags det vill säga klockan 18:00, det är de bästa på dagen!

Live as you believe

FUCK OFF AND DIE! Jag står inte ut, men tyvärr måste jag... annars är man ett stort jävla ego. 

Orkade verkligen inte skriva igår mitt huvud sprängdes och jag var helt matt efter "halkan". Det var inte alls så roligt som alla andra hade sagt att det skulle vara. Inte halt var det heller.. men nu är det i alla fall gjort bara sikta in sig på skrivningen/körningen. Ska inte skriva datumet här, vill inte att ni ska ha några förhoppningar på att jag ska klara det haha! Jag skrev istället i min fula dagbok, var riktigt givande att få skriva av sig med papper och penna. Fick ut allt som jag behövde säga, kan vara svårt att skriva just precis allt här!

kom i alla fall fram till att jag ska leva ensam tills att jag är fulländad med mig själv, eller fulländad är fel ord att använda för ingen är perfekt. Jag menar mer att jag måste känna mig komplett...


Starving-1168984418

 Mat är äckligt
Sant eller falskt?

/J

Rocky road

Ja en bergig väg kan man lungt säga. Vi for till Gula huset i Bie för att köpa mera soppa, men nu är det bara en vecka kvar! Fast jag har funderat på att äta något proteinrik vasrje dag.. så 4 räkor blir det plus sopporna. Vilket lyx! Jag vägde mig också idag jag har tappat fyra kilo på två veckor, inte allt för illa men nu fortsätter vi så jag kommer i de där jeansen thihi. Cirka åtta kilo till så vore du kalasbra... nu över till något helt annat, som ni vet så skrev jag att jag övertalat min lärare att boka uppskrivning och uppkörningstid till mig. Och gissa vad som kom med posten idag??? ÖÖÖH!! Jag fick hjärtklappning... Men nu är det bara full fart så får vi se hur det går.

Byta om och sticka iväg till gymmet nu synes och höres på återseende /J

Bastu slash gym

Haha, ja det kan man ju lugnt kalla det när KFAB stänger av hela ventilationsystemet för dagen. HALLÅ en måndag, det är ju då folk ska träna bort "helggottandet". Jag och lillCarro kom tillbaka efter en liiiiite väl lång fika i badhuset, och fick oss en chock när vi öppnade dörren. Det var imma på varenda fönster plus att det började rinna fukt på dem. Vi fick ta till rejäla återgärder och öppna alla dörrar på vid gavel så termometern visade 14,2 grader varmt. En riktig höjdar dag på jobbet alltså. Ringde en jourkille som sa att de skulle fixa klart det tills imorgon, men det skiter jag i för då jobbar inte jag... Nej men de måste lösas på stört, det går inte att ha öpppet annars.



Annars får man vara nöjd med träningen idag med tanke på omständigheterna. Helt OK alltså! Ska man sova eller ska man tja kika in på www.tv.nu aa, det blir nog det... ska se vad som visas ikväll. ÅÅHH sex and the city, hej då!!
Kläm och kyss och hade /J

Mors lilla Olle i skogen gick..

med rosor på kinden och solsken... naaa naa naaa! Följde Hilda til bussen och på hemvägen gick jag och tralade för mig själv på låten här åvan ↑

Hade värsta planen på att åka och träna tidigt eftersom det är länge sen kroppen har fått jobba tidigt på morgonen, det gäller ju att variera. Men så vart det inte, vädret drog genast ner min motivation när jag tittade ut. Man ska inte titta ut haha, då blir det bara såhär.. dega framför tv:n och datorn. Ska åka till jobbet tidigare så jag hinner med ett pass innan jag börjar 15:30.

Ses, hej hej /J

Hejdundrande kalas

Har nyss varit på kalas, det var lille kusin Eskil som fyllde eller ska jag säga min "pojkvän". Hahaha! Kika mer än gärna in på Hampus blogg http://www.raggadish.com/ så får ni veta mer. Vi fick bland annat prova på sumodräkter, TAHAHA!!!

Klicka f�r att st�nga bilden

Jag i sumodräkt

Känner av löpningen igår, men inte på tok för mycekt utan alldeles sådär lagom. Idag har jag fått lite problem med andningen som jag kan få när jag stället höga krav på mig själv. Prestationsångest helt enkelt, det ända som hjälper för att jag ska kunna slappna av (käkarna låser sig på något konstigt vis så jag inte får tillräkligt med luft) är att lägga sig ner helt platt. Då brukar det ge med sig. Så jäkla jobbigt, hatar det! Men nu kallar sängen, tack för det ^^ Sleep tight everyone Love /J

smell it

Vet ni vad? Jag var ute och sprang klockan 10:30 men en herre från gymmet, vi sprang i 50 minuter och hua mig det var kämpigt! Men jag är stolt över att ha gjort det för det var mycket lääänge sen jag sprang ute. Stack sen till gymmet för att "mjölka" ur det sista ur mina stackars ben.
Känner doften av att målet är nära nu, idag är det bara 10 dagar kvar på denna underbart mumsiga diet. HELL NO!!!
Hade en liten down igår, men höll huvudet högt tack vara lite taktiksnack med Nalle. Thanks for that! Annars vet jag inte vad jag gjort, ätit en elefant ja i alla fall något i den storleken.



Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
Among the fields of gold
You'll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold...

_______________________________________________________________________

It's been a long, long time for that I owe you now,
I miss your heart I miss your lonely eyes.
I want to come back for more,
I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.
There's been tragedies and hard times,
There's been luck and real good times, the magic spellbind.


See ya later aligator /J

Remember the time at eightinine

...Without you i can't live. (Saknar dunka dunka i huset ska du bara veta)

Försöker tagga till inför kvällen träning, men lyckas inte speciellt bra. Något måste ju funka? Aja, det löser sig när jag väl är på plats klockan 18:45. Sen ska jag basta och duscha innan jag kilar hemmåt i mjukisar för att titta på Let's Dance..
Fredagkvällarna är ju så enormt mysiga just nu, nee fy usch vill ju bara mysa lite med popcorn men icke de inte. Får helt enkelt vänta, sånna är reglerna!

Hinka hinka hinka... keep drinking



....WATER!!!

Får se om jag återkommer efter nio-tiden... Pusshaj /J

Och det gjorde jaaaaa! YES YES YEEES, jag lyckade få i mig tillräckligt mycket vatten idag också. Passet gick snabbare än vanligt vilket jag inte klagar på men det var ändå jobbigt. Mika sa - Det är bara kasta upp vikterna! Amen tjena du, hur tror du man känner? som Margareta 75-år ^^. 
Hello there!? Soffan here I  come <3

Natti natti sen då /J


12 dagar kvar

Ja där hörde ni! Endast tolv dagar kvar alltså snart har halva tiden gått, trodde verkligen inte att jag skulle klara mig såhär långt. Gratulerar Josefin! Men tackar *ler* haha.
Idag har jag inte gjort något speciellt spännande, tränat och varit på körskolan. Träningen gick bra men det börjar kännas i kroppen att det är som vanligt. Senare begav jag mig till Sjögrens och tillbringade 2 timmar rfamför datorn där, ett lyckat test och resten gick inte alls. Kanske för att jag inte gav provet mer än 19 minuter ^^ Skandal enligt läraren. Men jag lyckades övertala dem till att boka mig för uppskrivning och körning, wiiieehuuu! Jag måste känna den där pressen för att jag ska kunna prestrera som bäst, så fungerar jag.

Nalle oh ja har letat reccept till hans födelsedag, så mycekt godsaker vi hittade men han bestämde sig för lax, bakadpotatis och ägg/räk-röra och till efterrätt cheescake. Yummi! Det tycker jag blir kanon. Men det är ett tag kvar fast en god planering skadar inte.


Sweet dude/ J

Halka

Halkan är bokad så nästa onsdag blir det av sen veckan efter är det "lilla" PUST! Nu springer det iväg. Det ända jag måste tänka extra mycket på är att titta i dödavinkeln när det är cykelbana... Missade dem totalt idag, så skärpning förtusan. Jag satte mig vid datorerna för att få lite med gröna prickar men det ville inte lysa grönt idag, jag ringde pappa istället så åkte vi på lunch. Eller han åt och ja tittade på, mend et gjorde igenting för det var ändå brunabönor, potatis och fläsk (URK) Drack istället loka naturell oh njöt av livet. Hahaha!
Hem för att byta om och sen bar det av mot Luvsjön för att hjälpa far med putsningen av ett hus, men jag hjälpte inte till speciellt länge för shiiit  vad kallt det var. När det endast var pappagöra kvar plockade jag iordning och gjorde rent verktygen innan jag gick och satte mig i bilen ^^ skönt!

Det är flera timmar sedan jag kom hem men jag har inte blivit varm än.. är som en isbit. Har i alla fall pluggat på bra idag och ska ner till skolan och göra två sista prov så de kan boka resten, gasen i botten! Och nu håltimme.
Sängen och tv:n väntar.

Nu känns dieten inte lika tung, det rullar på bra och jag tänker inte alls på mat.. tss!
Bränd grillkorv med bröd
våfflor med grädde
Tänker bara på sånt som jag verkligen ogillar, mysko!

Hepp hepp /J


En YNKA jävla vecka har det gått imorgon

Helvete bara en vecka har passerat med den här dieten... Men bara den här veckan kan gå lite fortare vore det guldvärt, annars tar jag min "pingupåse" över axeln och drar ut i skogen med mina soppor. Punkt slut!
 Vad ska jag nu skriva på den här jävla skitbloggen? Tråkig dag och en tråkig morgondag, men ledig på onsdag hoppas jag kör bra på min sista körlektion och att pappa hämtar upp mig sen så vi kan åka och jobba.
 
Jag fikade med honom idag det var trevligt, vi pratade om allt. Gillar att bara vara med honom helt själv, för då känner jag att han verkligen är min PAPPA.

Go natt!

   Fuck off diet /J

A lot like love

Hinner jag? Ja jag hinner nog med ett par rader innan filmen börjar igen. Idag har det varit en riktigt tråkig dag, den började med att jag var helt väck hade ingen ork till något. Jag degade och degade till klockan vart runt 19:30 då började jag kvickna till och nu har jag äntligen återfått min energi... energi och energi haha! Tog en promenad i blåsten innan jag gjorde en müsli till familjen med mycket nötter och russin plus massor av dadlar. Hoppas den går åt det blev en hel del!
Åh, just det glömde nästan. Jag hade världens sjukaste dröm, jag drömde att jag åt en gurkskiva, ett salladsblad och två köttbullar. Fy fan vad rädd jag var när jag väl vaknade trodde det var sant och jag mådde pyton men jag märkte att jag bara hade drömt alltihop.. HUH! Mamma sa att det liknade hennes sluta-röka drömmar, det kan tänka mig... sluta äta är nog lika jobbigt som att sluta röka. That's it!




Övrigt...
Det är inte svårt att låta bli att äta utan det är att man förlorar så mycket av den sociala biten. För tillfället äter jag ju aldrig med familjen eller någon annan för den delen heller plus att jag inte orkar göra något speciellt förrutom att träna, sova, glo på tv och sitta framför datorn. Men snart har det gått en hel vecka och det börjar redan kännas att målet är reativt nära, jag vet dock inte om det gett något resultat ännu. Men det visar sig efter tre veckor, I hope!

Nu tillbaka till min säng som jag inte har spenderat så mycket tid i...

Night night  /J

Hey Arnold

Arnold Schwarzenegger, han är så sjukt grym. Plus att han är sådär manlig och sexig... MUMS!!!!!!!!



Låt se, just nu är det något jobbigare än de tidigare dagarna men det är nu man ska kämpa vidare och vänta och se om det ger resultat. Idag vart jag helt skakis efter cyklingen, men det var bara att koncentrera sig på styrkepasset som väntade. Det gick ganska bra om man tänker efter, med den här extrema dieten. Nu så jag hoppas jag bara på härlig träningsvärk framöver. GÄÄÄSP! Det är ingen som helst tvekan om att man blir en smula slöare också, men det är nog förhoppningsvis tillfälligt. När det är som mörkast måste man tänka supermega positivt!!!

----------------------------------------------
Well I cant forget this evening
Or your face as you were leaving
But I guess thats just the way
The story goes
You always smile but in your eyes..
----------------------------------------------

Men nu ska jag inta soffan och se vad som kan underhålla mig denna ljuva lördag!
Runkpelle /J






Dagens kamp

Ja idag är det en av de två värsta dagarna... men tänk imorgon mår du bättre och är inne i den rena fasen. Haha!
Hilda frågade om jag ville ha lunch, mongo vad fan tror du?  nja jag sa inte så men det kändes så. Klockan är 12:00 och jag är redan hungrig, länge sen jag var det. Tänk imorgon imorgon i morgon är det bättre! Idag blir det till att kämpa, fight for the right.. Men vad är det rätta? haha...

Banan - Fem solar
Svamp - En enda ynka sol (men det är på håret)
Cappucino - Fem solar, lika god som vanligt
Vatten -  Över 4 liter i alla fall
Te - 2 koppar

Slut för stunden, be back at nighttime /J

NOOOOOOOT!


Dag 2

Uuu WOW, vilken fantastisk rubrik jag fick till.. (Kände ni.. shit vilket spännande inlägg när ni läste rubriken?) behöver jag skriva NOT? Nej fy skäms Josefin, nu har du bara latat dig hela morgonen och inte gjort något vettigt alls. Men jag ska ju strax till gymmet.. doh. Jag ska träna mitt första ordentliga pass kondition sen dieten började, vi får se om det slutar i fest eller pest.
Bara 45 minuter kvar sen kan jag börja knalla mot jobbet, wiehuu! Amen då gör jag något i alla fall känns bättre det än att bara sitta här och få träsmak i arslet. Jag dööör, av uttråkning.. nej det var till att ta i jag menar att jag mer eller mindre mögglar.
Men nu ska jag sikta framåt haha i två veckor och förmodligen tre veckor blir det soppa, där efter blir det frukost och sen soppa... Skönt! Men nu är det bara "suppe" och vatten på menyn, how sounds that? Jag vet fruktansvärt frestande svårt att motstå. Börja inte då är ni fast haha! Tänk det är bara andra dagen och jag ska fixa resten av alla dagar också, Nalle och jag gör ju det tillsammans så jag kan inte svika (dig.)

Vanilj - Fem solar plus ett litet hjärta ♥ extra gott med kanel
Grönsak - Fem solar
Cappucion - Fem solar
Vatten - 7,3 liter
Te - 1 kopp. uj uj uj, vilket lyx

Maj månad blir det riktigt riktigt spännande för då kommer han förmodligen, Hugo Lopez! I'M GONNA DIE!!!

..see you guys later /J

22:01
Nu är det slutjobbat för kvällen, det var en trevlig kväll med mycket att göra. Som det ska vara för då går tiden fort! Så var första träningspasset avklarat.. Gick över förväntan bra, både konditionen och styrkepasset, men Mika är tveksam till om jag kommer orka med att lyfta. Haha klart jag kommer, det är ju bara 21 dagar eller nu är det bara 19 dagar kvar WIIEEEHUUU!!!
Mohaha, fy fan vad töntig jag var innan jag knatade till gymmet. Jag skulle ladda lite (jag skäms för att säga det här) då drog jag upp volymen på datorn och sjön i vattenflaskan plus att jag hoppade och skuttade runt XD
Nej nu är det min kompis sängen som väntar..

P.s Tack för skjutsen D.s

Puss och kram /J

Tre soppor som mat

Då var det dax!

Ja det kan du ge dig på, nu är det tre soppor om dagen som ska klunkas i ca tre veckor innan jag och Nalle får tugga på något igen. Första dagen är idag och det har gått bra, bättre än vad jag trodde. Jag har lyckats dricka mer än 4 liter vatten som det var sagt, puha! kissnödig har man ju varit om något.



Hade ställt klockan på 07:30 för då kan jag ju välja om jag vill gå upp tidigt ett om jag istället vill sova en timme till, vilket jag också gjorde. En riktigt slö dag, sov länge tog det lugnt framför tv:n och degade tills Hilla bad mig att göra henne sällskap till skolan.. Självklart! svarade jag. Sen fick jag något ryck och plockade undan i hela huset och städade mitt rum från golv till tak, sen gick jag på en lååång promenad 90 minuter tog den. Det är härligt att promenera när man väl blivit varm i kläderna, måste bli bättre på det. Senare (15:30)  knallade jag till jobbet, det var trevligt för att vår lilla praktikant Carro stannade kvar med mig ett tag. Stände klockan 20:40 och traskade hemmåt. Ska bli spännande och se hur jag orkar med träningen... pirr pirr! Men det ska nog gå, allt går med lite vilja som jag brukar säga. Ge inte upp!
Slut för idag tack för idag! /J


Cappucino - Fem solar
Grönsak - Fem solar
Kakao med Mint - Glöm det! Här blir det fan inte en ända jävla sol!
Vatten - 6,2 liter
Te - En kopp

Mycket träning, Sektmöte och pizza

ööörn ööörn BÖRN!
Ja, den här morgonen började inte så värst bra, sov hos Hilla och Fille. Det vart som vanligt stressigt in till gymmet  som skulle stå öppet vid 10:00 men vi kom till 10:15 attans.. Men det är inte hela världen. Faktiskt!
Tränade på riktigt flitigt idag och sen kom Nalle och hämtade mig för att vi skulle ta en sopplunch och sen på "sektmöte" haha. Så nu är det SOPPA för helöa 14 dagar i alla fall, shit hur ska det gå? Det är bara ge fan på att man ska klara det, liksom.. iihhi!

Efter det mysiga mötet tog vi en pizza, och helvete vad mätta vi blev. Men gott var det, det kan du ge dig på. Har hittat min älsklingsvideo men The Boss. Finally! sitter här och beundrar denna sexiga man..

Ska sova tidigt ikväll, till skillnad från igår då vi spelade spel hela natten. Vill tillägga att jag vann, båda gångerna till och med! Du vart besegrad Nalle, tyvärr!

Peace out, Jamiiiiii  /J

Phone home

God eftermiddag gott folk!

Det var en lång dag på jobbet, mycket motion och inte lika mycket städ men så blir det ibland..
Jag har snart lyckats hålla mig från allt vad det heter Aladin chokladask och goda flingor, för nu har jag bestämmt mig och då är det så INGET SOCKER! När jag nått mitt mål som är hemligt så ska jag äta en fet påse godis! Men jag gör som jag brukar smakar bara..
När man väl "deffar" så kommer suget på massa konstigheter som man inte kunde ana att man tyckte om, men man måste bibehålla sin kontroll för man är ju bara som sagt hungrig! Och det är ju massor av människor runt om i världen för jämnan. Längtar också tills jag kan ha mina smaljeans igen, det är ett sjuk stark sug efter dem haha.

Strax ska jag och Mama, Rolle och Elvis fara till faster och fika lämna julkklappar. Hilda och Fille kommer också dit det blir mycket mysigt.


Talk to you later, miss you /J

Dagen deff

Hej hopp, bestämmde mig sent igår för att dra igång min deff. Men att det var så här jobbigt hade jag glömt (man vill ju sova redan vid fem på eftermiddagen), nu är i alla fall den första dagen över sen går det bara lättare och lättare. I hope?
Det var tänkt att den skulle dra igång på tisdag men icke sa nicke, om jag nu redan var så laddad så kände jag att det bara är tuta och köra som gäller.


Ryggen känns en smula bättre, hade turen och träffade Chrille på gymmet som gjorde en utvärdering av mig. Han kom fram till följande: Högra höftböjarmuskel är kort och vänstra baksida lår...  Så lite sne är jag allt. Behandling, stretching 1 gång om dagen länge och intensivt.

It's been a long, long time for that I owe you now,
I miss your heart I miss your lonely eyes.
I want to come back for more,
I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.
There's been tragedies and hard times,
There's been luck and real good times, the magic spellbind.

Körkortet!! Kom just att tänka på det, hjääälp...
lugna puckar det ska jag tametusan fixa nu, så man kan åka på upptäcksfärd när det inte finns mycket annat att göra.

Sov gott nu allesammans /J

Ljuva 2009

Så var det här, fortare än kvickt.. 2009! En kort sammanfattning av gårdagen, helt okej tråkig (haha)
Har så trååååkigt av jag sitter och vänder ut och in på mitt eget skin... la la la la laaaa! Får väl be till gud eller nått?
NOT!!!
Nej det ska jag inte behöva börja med (skulle bara ske om det absolut var nödvändigt) jag har börjat spela The Sims ^^, Skit töntigt men skitkul. Spelade väl i 3 timmar innan jag avslutade för dagen, sitter vid datorn och moffar frukt och nu tuggummi heehehe! Det är för jag inte rört på mig speciellt mycket bara promenader.



♦Längtar sjukt mycket till nästa vecka speciellt till dagen tisdag. Nu taggar vi till Nalle!? OKEY???

Nu ska jag knipa iväg, hitta på något skoj typ städa rummet skulle inte vara fel... JO fel på mig i så fall för städar gör jag inte allt för ofta tss. Kanske ta och runka, får väl se vad som passar fröken!

Adios amigo! /J

RSS 2.0