Bröst och triceps

Oj oj oj, det var typ hundra år sen jag tränade dessa muskelgrupper, ja det kändes så i alla fall. Men det var skönt att det äntligen blev av, hua hua! Idag har jag vart snäll för jag hjälpte mamma och städa den ena bilen, den största av de två som står på uppfarten. De ni!?  Mmmm, shit vilket gott te! Ja jag sitter här med en kopp te (grönt te jasmin) mumsigt värre nästan lite smultron på något vänster.
Haha, jag begriper inte men det finns en person på gymmet som är så fruktansvärt lik "Bikinibotten" läskigt. Så det kan vara.

Den viktigaste läxan måste lära oss handlar om villkorslös kärlek, vilken innefattar inte bara att älska andar utan också oss själva. Vi våste lära oss att leva här och nu, inte då sen osv. Bara vara och vara närvarande i just den situationen som vi befinner oss i.



Måste ju slå förra sommarens rekord med ca 126 liter jordgubbar!
Hahaha!
/J

Det var onsdag igår..

Ja det var det och jag var på gymmet för att träna, när jag just skulle gå in på de sista minutrarna där jag stod på konditionsmaskinen så kommer en flock kineser in?! WTF tänkte jag. Härligt med publik när man flåsar på crosstrainern, det är inte varje dag något sånt inträffar. De såg imopnerande på mig och på de övriga personerna som befann sig där omkring. Hahaha! Men en sak var jag snopen över, ingen tog kort!! Fatta kineser UTAN kamera!!? Det är väl lågkonjukturen... i guess.


Idag ska jag, hilda och förhoppningsvis Elin åka till Eskilstuna för att fira lilla Clara som fyllt 3 år. Hjälp hoppas vi hittar, om vi inte är hemma innan klockan 21:00 så kan någon sätta in en skallgångsstyrka ^^ Skämtosido!
Nu ska jag inte sitta här längre till jag har lite som måste fixas, kläder på och stan innan det är dags att hämta systrarna.
Hej hej! /J

Sumobrottning

 
Små kusinerna brottas i sumodräkter..
Då bör man vara lite rund om magen, så pass på Josefin! Det vore väl något?
Vi får väl se. Bedtime night night /J

Vilken helg!?

Har verkligen varit ute och farit, Busfrabriken, istrav och fyllechauför. Jag är med detta inte arg eller sur längre utan gillar att ha körkort. Umgåtts mycket med pappa och Elin, det var vi som fick ta nissan Navaran till busfrabriken helt själva och leka... Hahaha! Det gick fint förutom när vi skulle hitta ut på motorvägen, haha eller vi åkte rätt men korsade ett "dike" för vi trodde det var den vägen vi skulle åka på och sen ångrade vi os så i med backan och tillbaka på den första vägen vi åkte på. Shit, det är rörigt till en början! Men kul att köra motorväg. Med omkörningar osv..

Kommer lite bilder senare bland annat på sickan (hund) som åker pulka, våran fina snöhäst och ifrån istravet.
Och nu ska jag spela spel med Vira... på återseende /J

Helt väck, totalt bortblåst!

Kom nyss hem från bajsjobbet! In my ass.. Inget brev kom idag så jag kan köra, jag blir så JÄVLA förbannad! Man vill ju för fan kunna köra bil till sin pappa och tala om det, men känslan finns inte där längre den är död! Jag vill inte ens köra bil nu... Jag tänker gå! Allt går bara skit, inget funkar som det ska. Hoppas SAAB går i graven och att jag får hjärtmuskelinflamation. Tänker annars fortsätta träna nu medans jag är sjuk och har ont i halsen och kroppen och se om jag storknar! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förstår inte riktigt själv att jag kan vara så ledsen...

/J

HAHAHAHA!!!!!!!!!



Jag vet, ni tror mig inte... men jag får hem de riktiga papprena idag *ler*
nu ska jag leka i duveholmshallen med syster Elvis sen jobb och senare ikväll blir det besök hos pappsen som inte vet något om att jag har fixat körkortet ^^ Stackare!?

/J

BÄÄSTA!!



Som ni kanske förstår så klarade jag uppkörningen idag! Fatta! Men jag får inte köra förrens jag har fått hem ett papper som kan intyga att jag är grön. Förhoppningsvis får jag hem det imorgon, hoppas hoppas hoppas!!!! Då blire en tripp till far och sen med Fab och lite annat  :o)

HEEEEEEEJ! /J

västa eller bästa dagen i mitt liv?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

- Ja hatar den här vägen

- Men säg inte så, suckar körläraren!
- Joho det gör jag visste, för att det är du, säger jag.
- Ja okej då, säg det igen då?
-Jag hatar den här vägen
- En gång till!
- JAG HATAR DEN HÄR VÄGEN MED RÄCKE OCH ALLT!
- Men du ska ju inte köra på räcket..
- Nej det vet jag väl, men i alla fall..!!

Jag lyckades hålla truten bättre än vanligt faaast det gick att få fram några ord trots min hesa hals. Inte ens det kan stoppa mig hur ska det då gå?  Haha, min sista körlektion är över (förhoppningsvis) och vi avslutade med en lek, den går ut på att man låtsas att man har körkort.. så ska man köra och se hur länge man lyckas behålla det. Min bästa tid var 17 minuter. Sen dalade det utför och tiderna blev 4, 1, 5 och 3 minuter, men hela 17 minuter är ju bra!  

- Sen Josefin haar vi Forssjö om man svänger höger (bank bank med handen i det högra hörnet av framrutan)
- Fniss... HAHAHAHAHAHA!
- Haha, Varför skrattar du?
- Haha, Jag kommer aldrig ta fel på höger och vänster igen inte här i alla fall..
- Hahaha, det är bra!

Känner mig duktig har för en gång skull lyssnat på min kropp och inte tränat  idag, bara en övning då plus en 75 minuters promenad! Men det är nästan ingenting! Nåväl, sova säng säng säng sova säng är vad som gäller just nu!

Grattis mor till jobbet! =o)

/J


Drunk?

Jag tror visst någon blev lite rund om fötterna igår! Haha, har just tittat på mobil-filmerna från våran hemfärd. Skitkul!! Du ska få se dem sen, hahaha! Det var trevligt, riktigt trevligt och god mat och skojigt sällskap. Senare kommer P på att han ska visa ett patrytrick och lyckas driva de flesta av oss 10 stycken till vansinne. Jag blir bara så irriterad när man känner sig så löjligt lurad, plus att jag är grymt nyfiken av mig så jag måste ju bara veta hur man gör. Men det fick jag inte den här gånger... Tjurigt värre!

Nu har jag åkt på halsont och tappat större delar av min vackra röst, men det kanske är menat att jag skulle tappa rösten? så jag inte ska  kunna prata på tisdag. Gud har fixat det! Gäller bara att jag inte apar mig, för då "blire" ingenting. Så det här är redan föruspått. Annars är min tacktik att jag ska tänka begravnings-stämmning, låter kanske hemskt men det är nog det som funkar bäst om jag nu bortser från min mormors begravning. Den var nämligen lite speciell, mycket tårar förstås och sjukt mycket skratt och konstiga skämt. Den var säkert så som hon själv hade velat ha den..


♥ Små-hästarna Saga och Ronja har nu fått galoppera vidare...

( http://www.youtube.com/watch?v=Lynpiv7pofM )



Hahaha, den du?

/J

Fettisdagen

Varje gång jag har loggat in här på den senaste tiden har det alltid varit en artikel om semlor, att det nu finns bär-semlor (alltså semlor med olika bär) Semla som semla, de ska vara med grädde och mandelmassa så de är så äckliga som de alltid brukar vara. Punkt slut!

Körde idag och det gick riktigt bra, lyckades till och med ha plåster på munnen... förutom när jag gick på dvärg-skämtet, kände mig lagom trög! Men det är ju så när man kör med stans "sämsta" lärare (NEJ han är riktigt duktig) Snart är jag en fullbordad bilförare, sen är det bara erfarenhet som krävs men det är inget man kan lära sig utan något som helt enkelt kommer med tiden.



En stor stor bamsekram till dig Johnny på födelsedagen (Tycker om DIG vettu)



/J

Bra jobbat

Hej och hå, jag lyckades med en 70 minuter lång löprunda. inte illa pinkat! Är chockad själv för det var inte speciellt skönt ute, ser betydligt behagligare ut. Nu är det duchen och körlektion som står på tur, see ya /J

Förstå mig rätt..

Jag vet! nu vet jag hur jag ska kunna lyckas hålla den positiva attityden uppe.. bli..
hahah mer än så tänker jag inte avslöja, tyvärr jag säger bara A!

Can we try again,
To start a new a lovely story that will shine a ray of light,
Upon our hearts that will bring back long lost glory,
Of how it used to be,
Baby you and me,
Convinced we were each other's destiny

Mitt huvud värker, har en hätta med massor med ljusa slingor som håller på att bli klara. Det är då dags att skölja snart då! Att man utsätter sig för denna smärta ^^ (?)

Dagens sysslor har bestått av att promenera, köpa paket, umgås med syster oh Mama, tränat och nu hårfärgning!
Imorgon är det körlektion igen, det gäller att jag håller mig varm i kläderna så jag klarar av att ta körkort. Kan knappt vänta, men den som väntar på något gått kan aldrig vänta för läääänge!?

Night everyone /J

Natural

Hej där!

Min dag började lite halv segt, gick upp tjugo över åtta och åt en grötfrukost. Fixade lite vid datorn innan det var hög tid för att cykla till jobbet, började redan vid ett så vid halv tolv begav jag mig hemmifrån. Då hinner jag träna och duscha innan och det är inte helt fel! Hade ett trevligt samtal med en av kunderna på jobbet, det handalde om skönhetsoperationer och i det här fallet om bröstförstoringar. Han vill att det skulle vara naturligt mjuka, inte två stora klumpar. Unga flickor som opererar sig så de till slut liknar "utomjordingar/alinen" det är förfärligt, tyckte han. Jag höll med och log.

Aj aj aj, min rygg är helt mos! Det känns som om en traktor kört över den ett flertal gånger, helt sönder. Men det är väl så det ska kännas efter ett ordentligt träningspass? plus att jag är lite mör i benen efter konditionspasset tidigare.. Så det blir till att promenera imorgonbitti, om jag lyckas komma upp ur sängen. Men nu kan jag inte vänta längre, tanborstning och tvätta bort sminket sen är det bara att krypa ner i sängen..

Godnatt /J

JAG KLARADE DET!! JAG KLARADE DET!!

Äntligen! nu är det slut på trafikteorin, jag var i Eskilstuna och skrev upp idag nämligen. Och som ni kanske förstår med tanke på överskriften så klarade jag det!!!!!!!!!! så jävla grymt skönt!!!! Kan knappt inte fatta att just jag har klarat av ett teoretiskt prov på tid och fått godkännt, helt fantastiskt. Mycket måste hänga på inställningen, det tror i alla fall jag. För jag bestämmde mig redan i morse när jag vaknade att den här dagen ska bli mer än superbra, jag började med en skön promenad i det underbara vackra vädret. Duschen nästa och en tallrik råg-gröt! Knata ner till trafikskolan för att köra en timme innan jag hoppade på tåget...

Hahaha, på min fantastiska körlektion så skulle jag svänga mot Forssjö men jag fortsatte bara rakt fram. HAHA!! - Jaha?, säger körläraren. - Varför svängde du inte höger? Mitt svar - Eh, för jag tänkte vänstersväng XD

Jaha och? skit samma om man tänker vänstersväng när det är höger man ska svänga! hahaha, fick åka bort och vända vid golfbanan...för att sedan åka och vända vid stallsbacke. Amen gud hur ska han ha det tänkte jag för mig själv. Hit och dit och fram och tillbaka? Jag blir bara så förvirrad, i smyyyg! 

Kärlärare - Vad ska vi säga om Josefin då? 

Eva-lena säger inte ett ord sitter bara tyst i baksätet. (Hon håller på att utbilda sig till körlärare och var med oss på Halkan plus att hon åkte med mig i bilen när jag släppte ratten ^^ två gånger också. Fy fy!)

Josefin - Ja, far åt helvete?
K - Heheneej! Men du måste lugna ner dig lite och sluta slarva, du vet ju vad du ska göra? Det är sista gången jag säger till dig!!!
J - Ja ja, mm jag lovar!

AAAAAAAA, galet snart har man ett körkort! Nej barn nu ska jag fortsätta att fira med min godispåse (ekologiskt-godis) och en kopp ingefär-te.
/J

Sluttest 65

Godagens!
Har haft en lugn och långtråkig dag på jobbet, ingen som behövde min hjälp eller var särskillt pratsugen men det är klar när man väl är på gymmet så vill man väl träna! Så jag läste vilket jag inte bara gör så där. Fast det var lite intressant trots allt att läsa om hur musklerna arbetar tillsammans med vem osv. riktigt riktigt spännande. Jag läste såklart om de gammla hela sit-upsen, jag blir tokig på dom som gör de med fötterna fast i ribbstolen!! Ta bort fötterna därifrån om ni inte vill träna höftböjaren och baksidan av låret? Jag intog olika positioner och utövade sit-ups och jag har en liten touch av träninsvärk, försöker öva och öva för att hitta den rätta kontakten.. det är ju det allt handlar om plus andningen, man kan inte träna magen fullt ut med lungorna fyllda med luft. Nog om detta ta cloetta, - Ja tack, men nej tack!

Till Linda, kör igång så du kan ditt program så hoppar jag in om ett par veckor igen så ska jag mjölka ur dig rejält! Hihi..

Just nu tittar jag och mamma på Beck och driker te som smakar som laudgården i Marieberg luktar, riktigt speciellt indiskt te yummie! Hell no.
Så nu till dagens ord skjukhuset lät ungefär som kukhuset i mina SMÅ öron hehe.

Gut nacht/ J


vatten

Det var just det jag gav moster Linda efter uppvärmningen, hon var nämlilgen hos mig och blev instruerad i gymmet. Du var då en klippa! Kämpade på riktigt ordentligt, har aldrig varit på make att en kvinna tagit i så ordentligt.. faktiskt. Det kommer bli så bra om några veckor då du känner dig mer hemma. Jag blir så glad och helt galen över att ha någon jag kan plåga ordentligt! Fy fan vilka muskler du kommer få ;-D


Imorse vaknade jag av att jag hade ställt klockan på 06:30 REDAN?! Jag behöver ju inte gå upp så tidigt, räcker med 07:15-07:30! Men jag gav mobilen nya order om att väcka mig 45 minuter senare.. såå skönt! Var inte alls sugen på att gå upp sådär tidigt men men vad gör man inte. Drog igång städningen så det var överstökat redan på förmiddagen så jag senare kunde träna. Idag mosade jag ben och det kändes för jag köttade på med vikt i benpressen, varför har jag bara meskört den tidigare? Ta i för kung och fosterland, så säger jag ju till alla andra och sen "fuskar" jag själv! fy skäms. Stog också hela 60 minuter på crossen.. ett allmänt bra ben-pass alltså om amn sammanfattar det kort.

Efter två teori-test och en halv liter vatten så ska jag nog krypa ner i sängen för imorgon väntar jobbet.
Godnatt mina käraste /J

Stress!

Just nu känner jag att det är mycket stress, jobba, trafikteori, inbetalningar, körlektioner, träffa folk och träna. Det är väl egentligen inte så mycekt men bara att allt ska ske på en och samma gång! Blir helt tom.
Jag vill ju fokusera på att loooosa kg liksom! Men det funkar bara inte, inte på samma gång som allt annat i alla fall. Skit också...

Allt klart inför måndag, UUUU! Jag har så ont i magen så det är inte klokt!

RANDOM!

/J

Future?


kultryck?

Kultryck är alltså är den vikt som släpvagnen väger under stödhjulet innan den är kopplad till bilen! Aha, då vet man det så. Kilona kan variera mellan trettio till hundra, så stor variation där helt enkelt. Jag börjar förstå mig på bilar! Va nere hos smörga läraren A på sjögrens trafikskola idag också, måste ju.. men det gick faktiskt bättre än igår. Ett stort plus till mig för att jag gick sit OCH hem igen men det var välbehövligt. Jag fick kasta i mig lunchen som betsod av gårdagens middag innan jag gick eller jag vända och tog cykeln till jobbet började vid 14:45. Sen var det full rulle heeela kvällen kom hem 21:10 kämpig kväll man hinner typ knappt gå på toaletten. Det var extra jobbigt pga av den smärtsamma träningsvärken i ryggen, noll koll på varför den blev så smärtsam? JO, nu vet jag jag körde nada vila emellan övningarna bara pang på nästa. Passet tog 45 minuter totalt, de är riktigt bra! Idag blev det lite axlar och jag trodde nästan att de skulle börja brinna mother fucker vad det kändes. Det också, jag måste vara duktig alltså.
Jo, Mika kommer inte kunna träna med mig på ett tag nu för han fick nämligen operera bort blindtarmen akut idag. Stackare! Krya på dig. Just faasen du också Nallebjörn!!! lilla huvudet har fått sig en rejäl törn.

Hahaha, jag ringde hildis typ sjuttioelva gånger idag innan jag kom på en ASAROLIG grej, ja och det var att lämna ett röstmeddelande MOHAHAHA.... det lät såhär:

Hey, it's me..... call me when you can! (med mega sexig röst)



Tell me how I'm supposed to breathe with no air....
 
Fattar ni? så kul det var då när jag skulle spela in skiten, garva ihjäl mig åt mig själv. Tror att jag skrattade mest för att jag var uttråkad. Hon tyckte det inte alls var lika roligt och att jag var dålig på engelska... mehn hallå fatta det roliga liksom!

Imorgon tror jag att jag ska ta en sovmorgon och sen en löparrunda runt sjööön om jag känner mig duktig, för jag ska vara på jobbet redan till lunch vilket är 12:00. Oj, usch vilken lång dag det kommer bli. Hujeda mig! Hampus säg till om vi ska träna någon gång, jag följer med dig till hälsogymet (har nämligen kort där)

♥Kom här min söta körkortsbok så hoppar vi i säng! Natti natti /J

Heewj heeeewj

Har nu avverkat trafikskolan, vill bara få det ur världen nu! Två mornar kvar sen ere över... gött mos! Klarade sluttestet på andra försöket även fast jag nickade till för många gånger. Så jag valde att avbryta och gå på stan en sväng, gav mig själv en duktigpresent i form av ett par byxor! -Tackar! -Varsegoo Josefin! Jag är just nu på Lidengymnasiet för att vänta på min mor så vi kan äta lunch tillsammans innan jag behöver dra mig hemmåt för att switcha utstyrsel, börjar nämligen jobba vid 15:30 och imorgon detsamma och på fredag och så hela helgen och sen tisdagen veckan därefter seeen är jag äntligen ledig! Det blir tufft men jag ska fixa det.. nu är det du som fixar det här som A sa till mig tidigare idag.

Igår var jag för första gången på Hälsogymet och tränade, det var riktigt stort och mycket grejor det fanns då!? Kände mig som barn på julafton ville bara springa runt och prova på allt, men man fick tygla sig en smula. Hoppas man kan klura ut hur en del maskiner fungerar, för man känner som sig ett pucko när man står där och  kliar sig i huvudet samtidigt som man försöker förstå sig på hur den används.

Skönt mor slutar sin lektion om cirkus en halv timme, härligt! MAAAAAT!

Hejpa /J


Jag gjorde det jag gjorde DET!

Jag fixade rullbandstestet, men lite jobbigt var det allt. Uppvärmningen kändes pice of cake men sen när väl själva testet drog igång då vart det jobbigare.. När det hade gått sex minuter så trodde jag att det snart skulle vara nedvarvning men icke! För då säger Fillefjong att det är åtta minuter OMG!!!! kanske inte riktigt såå utan omg. Fille hade för övrigt höjt hastigheten något den var på 6,5 istället för 4,5 han tänkte ta till lite marginal. Det var snällt tänkt! Tackar.

Thailand

Då hoppas jag på att jag också kommer med till Thailand. Hoppas bara nu att det finns rum kvar på samma hotell som resten av gänget! För övrigt känns den här dagen riktigt okej bra! Jag valde att plugga trafikteori hemma så imorgon måste jag verkligen visa mig där nere på skolan.. men jag är verkligen bäst på trafikteori idag!!!! Ska försöka behålla den känslan en vecka till för nu dras säcken åt. 
 senare...
YEEES nu är resan bokad, det blir Thailand för mig också :O)

Ska starx och träna på Hälsogymet, kommer känna mig som en tönt ^^ från Nautilus till slakargymmet liksom haha!
/J 

Polis polis potatisgris

Ja den som vågar  säga det rakt i ansiktet på en ur jeansligan! Haha, var en sväng i city igår och nog var det lite action...

Polisen - Du är avvisad från platsen.
Killen - Fan min morsa är politiker och hon suger faaaan mindre än vad ni gör!

Så fick han en tackling och mosades mot bilen, de kastade in honom innan de for iväg till polisstationen. Ett fint avslut på den kvällen för honom, gosig fyllecell med andra ord. Vaknade vid halv tio idag.. fick vänta till halv tolv innan lillasyster Hilla vaknade ur sitt björngryt ^^ Vi tog en skön promenad på 70 minuter, och hej oh hå! Snart beger vi oss till vingfield där jag ska göra lite tester som krävs för antagningen till brandmansutbildningen, bla ett rullbandstest.

Hur går testet till?

Ett rullbandstest innebär att du går på ett rullband i åtta graders motlut i 4,5 km/h under sex minuter, klädd i full larmutrustning som väger ca 24 kg.  

SÅÅÅÅ Let's do it!!!

/J

RSS 2.0