Higher

Tjingeling!

Veckan har hittills levt upp till min förväntningar, imorgon rullar den på som vanligt med jobb och lite löpning. Måste få fart på benen, känns lite sega men hoppas det hjälper nu när jag har nya dosor och allt.



Det här är en saknad plats. Känns nästan overkligt när jag tittar på alla sommarbilder, har gjort allt det där? MmmMmm vad jag älskar livet, ibland! Men när mitt mål att få köra en traktor med dubbelmontage och kultivator på kommer inträffa är oklart. Men det kommer att bli av, det vet jag!



Och mitt nya lilla tillskott ♥ knodden Greenheart!

/J


Time after time

Vaknade och åt frukost samtidigt som jag åt min gröt, därefter gick jag på min promenad. Hamnade i soffan sen och strax var klockan lunch... Efter det sprang jag 53 min i vårat spår, tungt och jag höll på att falla ihop. Snava på mig själv men lyckades hitta balansen så jag kunde slutföra det sista varvet.


Den 17 okt gäller det!!

Vid halv tre hämta jag Elin från skolan och vi tog oss upp till Lövåsen, jag skulle köpa skor vilket jag gjorde plus att jag välte x-antal kartoner ^^ Typiskt mig!
Mot sköna gröna Björkvik för att borsta och rida våra dammiga hästar, men de skulle ändå få en dusch efteråt så det gjorde ingenting. Scotty gumman blev så fiiiin så och hon rullade faktiskt sig inte efteråt heller, applåd till henne! Avslutade med tv och en kopp hett vatten med smak plus honung åh mjölk, sen var det bara att rulla hem. Fy fan vad det blåste och tre blixtrar såg jag... Burr burr. Lite mysigt är det allt att köra bil själv och lyssna på musik.

Godnatt/ J


Falling away from me

 
If i can't have your love



Jag har hunnit jobba och tränat plus att jag bara var "tvungen" att cykla en sväng. Känns som om jag skulle kunna vara ute i evigheter! Men det fick bli en runda på ca 1 h och 25 min. Helt OK! Det är verkligen avkoppling och ren terapi, fick lite ordning på tankarna men en del ligger så djuuupt.
Det kommer det kommer, förr eller senare. ^^ Har också lyckats få ner mina planer och mål i livet, vilket är roligt.. Jag kan knappt bärga mig när jag läser igenom allt, Sååå spännande!!

Imorgon är det måndag i fall att någon skulle ha glömt det, men det är fakta. Och jag vet att den här veckan kommer bli riktigt rolig!!

 Puss /J

Fäst vid dig

Förstå känslan av att vara fäst vid någon och aldrig riktigt kunna träffas.. utan att det ska bli jobbigt för din del pga av just dig och dina känslor. Usch! Något som inte är kontrollerbart eller det är fel ordval av mig. Jo jo visst går det att kontrollera men man vill liksom inte släppa känslan som finns där, den är för bra helt enkelt! Man är bara fast, stuck stuck stuck! För mig är det så att jag älskar den känslan samtidigt som jag innerst inne HATAR den.. det går inte att beskriva, men jag ska försöka sätta ett svenskt ord på känslan - kvävas.

I mitt huvud
Sen kommer det här med känslor, något som jag är känslig för.. Att få höra något "oväntat" som man inte vill höra fast man vill egentligen höra det, så fryser jag bara till is. Den första reaktionen för mig är fly = Tänker att det nog är bäst om jag lägger på en till rad med tegelstenar på muren som jag har byggt upp runt mig, bara för att försäkra mig om att ingen kan komma nära. Plus att jag då hoppas kunna smita från den andra personens känslor som jag inte orkar ta itu med och besvara. Då sliter jag håret av mig och går in i mig själv och bli allmänt tyst. Men det funkar inte så i längden.. att låta bli att svara.

 Som jag fick höra igår, - You don't have a good pokerface, your easy to read.

 Ett beetende som kan liknas vid ett tuggummi, som jag skrev man blir fast och lyckas göra samma sak om och om igen. Tro det eller ej men i många fall är det så, jag gillar inte tuggummi, därför blir jag rent ut sagt förbannad på mig själv när jag väl fastnar. (alltså inte riktigt vågar göra/prova någonting nytt) Varför jag tycker det är viktigt att bryta mönstret är för att jag inte tycker om det själv. Och ser ofta andra människor med liknande mönster, så just därför.

För att det skadar mer dig själv än du tror, och andra. tänk så mycket onödig energi som går åt som du istället skulle kunna ha lagt på något som verkligen gör dig lyckligt innifrån och ut.
Gör något för din egen skull och du mår bra, så smittar din känsla av sig och andra i din omgivning mår bra. Positivt va?!





Time has come, what's done is done
It's time to move on
To another place, another space,
maybe circling some other sun
Don't ask why, don't ask how
I still can't explain
To say goodbye, goodbye for now till I see you again


http://www.youtube.com/watch?v=8IQheeec6Oc

Mycket av det jag skrivit handlar om kärlek och goda vänner, för det utgör en stor stor del i våra/allas liv.
/J


Draft: Sept. 24, 2009

HEJ!
Jag ska erkänna att jag inte kommer kunna hantera det här..
Kan inte rikitgt slita mig, kommer sakna allt som hör till.. BUUUHUUU! Jag gråter faktiskt innombords det är verkligen ett sånt där "ont i hjärtat minne" ♥
 Lyssna på ljudet av tröskan speciellt när den backar MmmMMmmm!!!



 

Målet är Australien nästa år!



/J


comback

Åh så kom man tillbaka i alla fall, suck! Känns som om det inte ska vara så.. jag måste tagit fel i korsningen! Måste lära upp min nya ädla cykel hur man hittar här i världen ^^. Så imorgon är det vägen mot stan som ska läras in, den är ju obligatorisk!

Jag har hakat upp mig på något, kan bara inte sätta fingret på just vad men det är som om något gräver inuti mig? Märkligt att inte kunna säga själv vad det är..




Sömn gör nog susen
/J


Run and never comeback

Just det, jag skulle bara vilja springa springa springa och fortsätta springa!!!

Mör

... Nu är jag sådär lagom slut i både knopp och kropp, precis som det SKA vara! Följde med Hildur och körde tidningen inatt (02:00) kom hem vid 06:10 hoppade i säng och sov fram till 10:30. Jag åt en grötfrukost innan gymmet, körde igenom hela överkroppen tills jag inte orkade lyfta armarna. Lunchen blev sen så den blev inte förens vid tre-tiden. Vilade en snabbis och begav mig sedan till Wingfield på Hildas cykel som jag lämnade där (det var syftet med den utflykten)

Jag misströstar inte, i själva verket gillar jag att bara ge mig av sådär. Hittade en ny spännande väg på köpet plus att jag fick se det bästa LANDET, okej okej och en tröska åh en traktor förstås!




/J


Ödet?

Jag kanske tror på ödet i alla fall...



Jag trodde jag hade kastat den här lilla delen av halsbandet! Och så dyker den upp mitt framför fötterna på mig? Det måste betyda något ♥





Idag har jag inte haft den där värdelösa känslan i kroppen hela dagen, utan den kom nu 20:16 vilket är positivt. Framsteg framsteg! Men nu är det inte lika roligt...
ONSDAG:
Har i alla fall tagit mig ut på en 85 minuters promenad och sen tittade jag in på gymmet. Men jag visste inte vad jag skulle göra för jag var ganska slut i kroppen efter min 1,5 mil igår, men jag fick till tre övningar.
Fick med mig Hilda och hämta Elin från skolan, for mot Björkvik och fika hos Far & Lena. Trevligt! Tror jag skulle dö när vi passerade en John Deere med DUBBELMONTAGE!!


SEXIGT

Nog om detta även om jag inte kan sluta drömma om min gård på landet ^^. Ah just det ville bara säga att jag såg tre stora fiiina tröskor också! Då dog jag, jag smälter när jag ser dem ♥ DEt kan inte vara något annat än kärlek!

Jag hade den sjukaste drömen inatt, jag drömde att jag var på en båt med judar (alltså jag var också jude) och vi gömde oss för nasisterna... Det var så äckligt, den var så verklighetstrogen! Var så jävla rädd när jag vaknade! Usch usch USCHA!

Nu ska jag slå mig till ro i sängen vilket innebär = Puffakuddar, borsta lakan och skaka täcket sen är det bara att dyka ner i kuddberget! Och självklart tillsammans med Pellis.

Over and out "Rodger"
/J


Halo-gloria

My heart is pounding, the blood is streaming, my friends.
And I can't be whole again, I can't be whole again
I'm sorry

The poison's inside now 
And the soul's not aching, I'm scared
Cause I will not love again, I will not love again
It kills me inside, it kills me inside



/J


Marry me?

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra av min energi längre... Ska man gifta sig kanske? Haha, det kanske inte är en så dum idé trots allt. Jag bara skoja!! Åh men tänk att få välja klänning och allt som hör till, pirr pirr! ^^.

"Sådanna stunder gladde jag mig åt - men helt kort. Om samtalet började irra iväg, eller gå över gränsen till det förtroliga, hittade jag snart en förvändning att gå däifrån. Jag hade blivit för bekväm i min ensamhet, den tryggaste plats jag kände till."




Lite terapi tack!

/J




Tjena!

Denna söta unge är hos familjen övernatten..


Söta små knoddar!

Tänk när man själv får en alldeles egen liten knodd ^^.

/J


måste bara tillägga..

♥Hilda är på besök och vi letade upp en riktig liten goding.. Här kommer våran gammla kärlek!




/J


Jag är en PRYL

HAHAHAHAHAHAAAAA!! Ja och det är inte jag som påstår det...




Anledningen är detta, 4 veckor i Grekland? Betalt.


Annars är mina val:

Bo på landet med en man? Resten av mitt liv.

Dö ensam?

Skaffa ett liv?

Bli tröskaförare?

Då vet ni nog vad jag skulle välja va?

/J


Unfaithful

... Vad gör jag? Alla vet ja alla vet verkligen.  När ska jag låta det vara? Ge dig för fan Josefin... 




Har som sagt kört tröska idag, känner mig mäktigast i världen. Jag fick till och med läsa x-antal sidor i "instruktionsboken" kände mig sådär lagom smart. Något jag lärde mig var att när lampan BIN FULL lyser så är 75% av tanken fylld, sen kommer ett till larm och så börjar lampan att blinka och då är det 100%. Och därmed dags för UNLOAD. Det gik skitbra för mig att tömma idag, kanske för att det var Tomas som körde traktorn ^^.





So who am I now?
Who do you want me to be?
I can forgive you, but I
won't relive you
I aint the same scared
kid I used to be

I'm gonna live
I'm gonna survive
Don't want the world
to pass me by
I'm gonna dream
I aint gonna die
Thinking my life was just a lie
I wanna be loved
I wanna be loved

/J

Bed of roses

Sovmorgon idag igen, vilket är olikt mig. Men halv nio är inte försent utan det är helt okej, det vore värre om klockan var halv elva. Har bara haft en vanlig tisdag till skillnad från förra veckans tisdag! Haha. Men idag har jag tränat och städat, plus att jag har nu bokat en tid för en synundersökning. Äntligen, jag längtar till jag kan köpa mig ett par snygga glajjer! Så man ser ut som en skolfröken ^^.

Har tänkt på en sak, varför slutar man lära sig saker när skolan är över. Ja man läser inte boker lika ofta (om man inte är en bokmal förstås) Därför har jag bestämt mig för att läsa mitt tillskott...


Barack Obama, Min far hade en dröm.

Läste i Metro att den var väldigt poppis på Guantanamobasen, så om fångarna där kan läsa den på 456 sidor så bör nog jag också palla det. Plus att jag får lära mig någonting nytt! Två flugor i en smäll.

WIEEEEE tröska imorgon dårå! skönt att få komma till landet, på RIKTIGT! brum brum längtar efter ljudet av en tröska, låter som en jumbo jet ♥ Herrugud jag blir helt till mig, känns som om det skulle kunna vara julafton imorgon... Men innan det ska jag träna med Petra, skoj skoj!
På återseende.

/J


Mina 33,5 timmar vaken

Det är ju helt sjuuuuukt, jag var vaken i 33,t timmar i sträck utan att ens slumra till. Varför jag var vaken? Jo, jag gick upp vid halv åtta på fredags morgonen.. städade hemma och jobbade till 20:45, därefter var jag med J tills klockan vart 01:50. Då kom Hilda och vi begav oss till hennes jobb som är att köra tidningen (i Valla också). Vi var klara vid 05:40 hem och byta om plus att det var dags att äta frukost. Strax därefter så sätter jag mig i bilen mot Björkvik ska följa med Syster på häst-tävling och efter det ska jag rida och tvätta hästen (Ni vet att en häst går tusen mycket snabbar att tvätta än en bil) Klockan blir 16:20 innan jag beger mig mot Katrineholm igen. Hem.. ducha byta om och iväg till Eskilstuna på kräftskiva. Puh! Kvällen slutade på Harrys och vi var inte hemma förens klockan visade 04:32. ^^ Så cirka 33,5-34 timmar var jag vaken i ett kör! Och det märktes tydligt när jag började se skyltarna på vägen och skrek åt Hilda -AKTA DET ÄR NÅGOT PÅ VÄGEN! så höll jag på tills jag trodde att jag såg två barn cyklandes på varsin trehjuling, då var det dags att titta bort från vägen och låta blicken falla ner mot bilgolvet.



Ett tips, prova aldrig det. Att vara vaken så länge, fett ovärt! Men tänk om våra dygn vore så långa, gud vad man skulle hinna med mycket. Jag skulle inte klaga...

Och kom i håg - "Störst bäst och vackrast!"

/J

 


DEEEEN LEVER!!!!!!!!!!!!!


(Se så grönt och fint den lyser)

Det är ett MIRAKEL mina vänner, för min mobil funkar IGEN, med hjälp av en manlig hjärna och ett bättre begagnat batteri så är den så gott som ny! Jag har också fixat så mina kära kontakter ligger på SIM-kortet!
Jag är i extas!!!!! Nu ska jag kyssa den varm igen, puss.
/J


Prosit!

Snart är man helt återställd från det som kunde ha blivit en riktig förkylning eller vad vet jag, en SVININFLUENSA! Det vore väl inte så konstigt om det är jag som drar igång "pandemin", för Gud verkar ju inte gilla mig han är ju bara ute efter att bestraffa mig! Vad har jag gjort för att förtjäna allt det här? Hihi ^^.



Ska komma i säng vid elva-tiden är min plan så jag vaknar utvilad och pigg! Tog mig en löp-runda i regnet efter jobbet, nice! 51 minuter fick jag ihop, hel nöjd!

Nu intar jag plats i sängen med armarna nedanför huvudet så jag inte vaknar med huvudvärk!

Natti /J

Min fantastiska tisdag

Tisdag var det igår och gud måste ha velat straffa mig eller något i den stilen. Jag och lillasyster Elin skulle åka till Björkvik för att rida. Så vid halv fem hoppade vi in i Forden och begav oss mot landet. Innan vi ens lämnat stan blir vi invinkade av polisen som vill att jag ska blåsa (första gången i mitt liv ^^) Tror nog den kvinliga polisen var mer nervös än jag. Hon fick knappt fast det lilla plast röret som jag skulle blåsa i, hihi! Hon tala om för mig att den var lite knepig och jag höll snällt med. Hon bad mig blåsa läääänge, vilket jag misslyckades toltalt med HAHA! Luften gick ur mig som en ballongsmäll. Men jag slapp fängelse för jag var nykter. Hamnade därefter bakom en tröska jag blev överlycklig och skulle självklart ta kort! När jag tagit kortet så börjar bilen betee sig konstigt? Jag trodde först att det var jag som hade en för hög växel för hastigheten (ni vet när man är slö att växla ner ibland) Men inte var det så..

Bilen borjade skutta som en kanin, som tur var fanns en ficka precis där och dör svängde vi av. Jag hade märkt innan att ABS-lampan lös och inte nog med det lampan om att bilbälte inte var på hade också börjat lysa. Fort tog jag min käraste ägodel mobilen för att ringa mor och tala om hur det låg till. Hon korsförhörde mig om allt möjligt

Har du stängt av bilen?
Vad tanka du med för nått? 95 el 98?
Har larmet gått i?
Har nycklen fastnat?

Nej svarade jag på den sista frågan och suckade, den är bara död övertygade jag henne om. Vi la på luren och inväntade Rolle som skulle komma och kolla på bilen. Jag försökte starta den ännu en gång och vips så var det som vanligt, körde iväg till en större ficka och väntade..
När Rolle kom kollade han lite snabbt på bilen och sa att vi kunde fortsätta, men skulle ringa om det hände något igen! Vilket det snart gjorde. Bilen stannde! Fick putta fanskapet upp för den långa långa backen innan Valla skylten, bil efter bil började bilda en lång kö efter oss och till slut hade vi 8 bilar bakom oss som såg på medans vi puttade (SOM VI GARVADE) Två tröga blondiner puttar bil HAHAHAHAHAHA! Till slut fick vi hjälp av en gubbe som hoppade ur en av bilarna.. när han väl puttade med mig på bilen bak fällde han en kommentar
- Vad lätt bilen går!
Jag log mitt finaste och tänkte för mig själv (Håll käften jävla gubbe, du anar inte hur länge vi puttat.. så du ska fan inte snacka om att det går lätt!!!!) Jag praktiskt taget kokade!

När väl bilen var ur vägen skulle jag ringa Rolle och be han vända och hittar inte min mobil?!?! FAN FAN FAN FAAAAAAN, jag la ju den på taket när jag pratade med Rolle. Vid det här laget ville jag dö, slänga mig framför en av traktorerna! Jag hoppade och skrek medans Elin bara garvade. Vi slog oss ner på gräset och inväntade Rolle IGEN!

15 minuter senare...
Han ville prova och köra Forden själv så vi fick ta KIA:n  och köra bakom honom.. Men det dröjde inte länge innan han fick stanna han med XD Det var bara att bogsera hem skithögen. Jag är fan elit på bogsering! Hem med bilen och mot sökandet av min mobil. Tror det eller ej men Elin hittade den! Men batteriet var överkört och sådär lagom repig var den, jaha det var det! Mot Björkvik för en ridtur vilket är den bästa avslutningen på en sån dag!

Hektiskt!

/J


RSS 2.0