Nu eller aldrig!

Gud vad skönt att sitta ner, bara jag och "white one" helt tyst bara jag hemma än så länge. Jag har röjt här hemma, plockat ur och i diskmaskinen, torkat borden, vikt tvätten och hängt upp ny. Så jag förtjänar att vara lat nu!


Tog fel på dag, jag trodde jag skulle jobba klockan 13:45 men icke. Jaha, då var det bara se till att sätta sig och cykla i 60 minuter. Åh min rumpa fick en mindre behaglig upplevelse. Under tiden jag satt där och trampade ringde telefonen och jag saktade in för att inte låta allt för ansträngd. Det var från räddningstjänsten, jag ska få göra det RIKTIGA rullbandstestet ikväll klockan 21:00 efter jag slutat jobba alltså. Puh jag kommer vara helt död! Om jag hade vetat det innan så hade jag varken tagit en promenad imorse eller cyklat...
Skit samma det ska nog gå i alla fall! Jag är nog lite nervös trots allt, hoppas jag fixar det (eller jag måste fixa det)

/J


familjen är värst

Ja herregud, bara för att jag är "gammal" måste jag beete mig som en prinsessa men det exemplariska humöret och vara så duktig hela tiden, komma ihåg allt också. Men 7-åringen får lägga huvudet på tallriken och peka på mjölken och den kommer fortare än blixten till hennes glas.
Jag är så trött på allt!

Mest av allt är jag nog trött på mig själv, och det blir inte bättre av att mamma bryr sig så mycket snarare tvärtom.. Just nu vill jag bara vara för mig själv. "Kan duuu förstå dee"
Eller är det jobbigt när mäniskor bryr sig om en? Svar -JA! Det har jag alltid tyckt, även min kära syster också. Men så är det. Ska ta mig en funderare senare i spåret! Det är ren terapi..

22:59
Det vart 46 minuter som jag virrade omkring på stadens vägar, det var ju riktigt härligt ute med varma vindar och det doftade vår, love it! Nu ska jag nog sova, fast det är ju en aning svårt när jag råkade knäppa på tv:n och Tv400. De visar ju repris på Big Brother från sesong två då Linda Rosing var med. 
Aja, Gonatt kram!

http://www.youtube.com/watch?v=8Rygpvh5bV4

En äkta pappa-låt ♥

/J

New life

Åh det var riktigt friskt och härligt ute i morse när jag traskade runt på min promenad. Sen vart jag så trött, haha så jag tog en powernap (när jag kom hem alltså) Jag har gjort lite bra saker idag.. Det ska fortsätta så heeela lååånga daaagen! Ska träna vid tre, ÄNTLIGEN! Kötta järnet alltså.

Just ja, nu har äntligen införskaffat mig "the white one" som jag har döpt den till. Ni som inte förstår så menar jag min lilla netbook, för enligt the hightecpeople är det inte en laptop utan en netbook.
Skit samma vad det är för mig är det en mini-dator i alla fall. Fast det tråkiga är att jag råkade tappa den i lördags när jag konstigt nog blev full? Och tack och lov så är jag inte bakis idag, mycket mycket skönt!

sting40.jpg   Snygg ju, och sexig!

Gymmet nästa....

Skulle jag dricka?

Tror knappast det! eller jag trodde INTE det... usch och fy och blä! Nu föstår jag varför jag inte gör såhär mot mig själv varje helg. Fattar inte hur folk orkar.. 


Men nu ska jag inte vara sådär, det var kul i går men jag känner att det var dumt gjort. Väldigt dumt av mig!
Nu när klockan är omställd det vill säga en timme framåt så kilar timmarna fort. Hatar att ha en nedrans "hangover" finns inget värre...

Every move you make
Every step you take
Ill be watching you

/J

Becksvart

Så drar Earth hour igång, och jag tycker det är sorgligt att inte det tas på större allvar än vad det gör här på Glasmästargatan. TRIST!

BItterfitta!

Jag ska köra mitt race nu, nu jävlar ♥ It'´s gonna be like old god times! You will see...

Jag orkar inte mer vill inte vara kvar..

Markoolio eller hur han nu stavas är grymt bra! Sitter här och trallar på en av mina favorit-låtar...
HAHAHAHAHA! Trodde ni att jag menade allvar, men då trodde ni så fel så fel! Nej nu ska jag lyxa till det med BB-kväll så det är bara se till att ha tvättat bort sminket och borstat tänderna innan jag kryper ner i sängen framför tv:n.
 
Torris, jag vet inlägget suger men hellre såhär än ingeting alls...

Nautilus♥Mc = 4ever (hahahahaha, "töntig" som egon uttalar det)

/J

Nu är det gjort...

Och det gör jag inte om, inte med den personen i alla fall. Jag ger upp! I alla fall för tillfället... "Du va mig en trevlig guzz"
Hahahaha, skön kommentar or NOT!

Se hela bilden

/J

Men idag tänker..

Japp idag får det väl gå, jag ska på fika. Hur ofta brukar jag FIKA?! Typ alldeles för sällan för att veta hur det funkar, de som är vana fikare har som en ritual. Ja kaffe och morotskaka exempelvis.. Inte för att jag tänker skaffa mig en heller men jag bara tänkte.

Gjorde ett spontant ryck och drog på mig springutrustningen (inte för att det krävs så speciellt mycket) och begav mig ut i spåret, det behövde verkligen en ko som jag. Herre j-vlar vad jobbigt det var, blodsmak i munnen, svett, blöta fötter och 4,1 km tröttare avverkades innan jag gick hem igen. Men seriöst trodde det inte var sant, att det var så tungt?! Det blir mer sånna rundor framöver alltså!

[springa1.jpg]

Nu ska vel-ulla in i duschen eller ska jag.. hmm ta en promenad, jag vet inte kan inte bestämma mig!
/J

ikväll tänker jag..

Ikväll tänker jag inte ta en tugga av cholkaden, nej eller så orkar jag inte ta itu med problemet. Jag känner mig verkligen som en igelkott ikväll!




Jag har ballat ur igen som jag gör gång på gång... Orkar inte med mig själv! När ska jag riva min Berlinmur må tro? Inte är det nu just ikväll som den ska putsväck i alla fall.

/J

livrädd

Full fart hela dagen, morgoncardio på gymmet och det var svårt att ta det lugnt fast jag behövde det. skit samma! Sen hem och ta en 90 minuters promenad med Jessie, yepp vi var hundvakt idag. Skitkul med hund jö...
Skynda till jobbet vid 13-tiden för att ta han dom mina två sötnosar B och B. Sen segade timmarna på och jag lyckades sortera in alla avtal i de två nya pärmarna som jag fixat undet två dagar, men nu är det finally done!

Jag har kommit på mig själv nu för "miljonde" gången hur rädd jag är för er killar, ni är ju som världens godaste mumsigaste chokladbiten man kan tänka sig. Men jag vägrar provsmaka för risken är så SJUKT stor att man är fast!
Haha, den jämförelsen gillade jag!
Nemen så känner jag verkligen, jag är livrädd. Det är det bästa ordet jag kan tänka mig för att beskriva känslan..



Jag ska väl inte tjata om att våren är här och att det är skönt! Men jag måste bara påpeka att det är mycket känslor som bubblar ur en just nu. Tänk så mycket fina minnen man har, jag riktigt gottar mig i dem samtidigt som jag gråter över att det var så underbart just de stunderna ♥ Det är så skönt att gråta, för det är inte alls lika ofta längre. Jag har blivit så kall, tittade på programmet "Spårlöst" som går på Tv4:a och jag grät inte alls när hon väl skulle få träffa sin biologiska mamma! HEL SJUKT, jag som brukar tjuta som en stuckengris..
/J


spring spring

Godagens!
Nja, jag har väl inte direkt spring i benen just nu fast solen lyser så underbart ute. Korsryggen smärtar, försöker lista ut hur det kommer sig.. Men för tillfället har jag ingenaning om varför?
Tog i alla fall en morgonpromenad vilket var tur de för nu orkar jag inte röra mig speciellt mycket. Fasen vad irriterad jag blir, att det ska göra ont men jag får vila idag och se hur det känns imorgon.

Har försökt mig på en blekning på min utväxt vilket blev si sådär, allt blir inte som man har tänkt sig men man får se till att vara så nöjd för det.

spring.jpg spring image by shellayy0077

I have run
I have crawled
I have scaled these city walls
These city walls
Only to be with you

But I still havent found what Im looking for

/J

Bubbel Gum

Vore dögott med ett smaskigt tuggummi just nu, bara få smacka och tugga med öppen mun när ingen ser. Haha!
Jag tänkte här om dagen på att det inte är så konstigt att man börjar känna sig gammal när ett orange kuvert dyker upp i brevlådan med MITT NAMN! Men jag behöver inte bry mig riktigt än, det dröjer väl inte så länge innan det är dags...

Dagen har varit bra, har gjort det jag ska och lite till. Men tidsoptemist som jag är så vart det en smula stressigt att ta sig hem från Eskilstuna, var ju tvungen att vara hemma innan fyra och hämta Lakrits. Så det var till att köra föööör fort hem. Men jag han YEEES!
Stackars liten bäbis! Han har ont i sin lilla minipung, nu är den inte stor inte och inga barn kan tillverkas heller. puh, skönt! Men det kanske redan är fixat han har ju parat sig med Doris. Så det är bara vänta och se om hon blir något större. Gulligt med små kissebäbisar MmmMmm!!! I love it..



Nu ska jag vila ögonen på tv:n  tjing tjong /J

Pungbrock

Äntligen är helgens jobb över och nu laddar jag upp inför Beck men inte som vanligt, med en fet godispåse utan bara bubbelvatten. Ja just nu är det till att ta död på gökungen för gott!

Lakritsgodis

Imorgon är det "en hel del" som ska göras:

07:45 Lakrits till vetrinären
09:00 Frukost
09:40 Promenad till gymmet
10:00 Träna
11:30 Duscha
12:30 Åka till Eskilstuna
16:15 Hemma, hämta katten
17:30 Cardio
19:00 Duscha
19:30 DEGA!!

ungefär så ser morgondagen ut, love it! Älskar när det är saker att göra heela tiden.

Oh whats love got to do, got to do with it
What`s love but a second hand emotion
What`s love got to do, got to do with it
Who needs a heart
When a heart can be broken

Jag har kärleksabstinens! öh finns det något som heter det föresten, eller kan man ens ha det? aja, men så ligger det till jobbig men jag är för rädd för kärlek... måste lösa gåtan helt enkelt.
/J

Infinity, infinitie.

Dagen började tidigt, ja för det är inte så ofta nuför tiden jag jobbar dagtid men det var trevligt att få stiga upp med tuppen och knata till jobbet. Fick sluta en hel timme tidigare, vilket var riktigt skönt! Hilda och jag fikade på en varsin ben&jerrys glass mmm mums.. Sen gick vi hemåt.
Väl hemma avbokade jag träningen med Mika för att jag inte alls kände för att träna, totalt omotiverad! och det är inte direkt min stil, jag brukar alltid hitta något som jag nappar på. Men det visar sig att det inte funkade den här gången, det är ju en dag imorgon också.

Jag, Hilda och Fille var bjudna på bio ikväll, "män som hatar kvinnor" en riktigt bra svensk film. Gud, jag skrek nog högst av alla på bion när det började skjutas hejvilt i skogen. Jag vart så fruktansvärt rädd!



OH, MAMA! Titta på den här läckerbiten, den får varenda kotte på fall. Passerade en sån bil idag och både systra mi och jag tappade hakorna så dreglet sakta sipprade ner på bröstet, innan vi kände av att det vart plaskblött hahaha! not really.

Jag vill bara tillägga att jag dissar nej förlåt jag menar DIZZAR nya magnum glassen, den är inte värd priset och nej BU för den! Tror inte att den mörkare varianten är något att ha heller så BAJS PÅ MAGNUM!!

                                                                  
Nu är det natt och jag ska sova för i helgen är det jag som håller ställningarna på gymmet, har ett "hemligt" mål den här helgen också det är att putta ner Jens i simhallen i basssängen. MOHAHA!
Nej sängen var det!

/J


Insikt?

Ja jag undrar ja, om jag äntligen har kommit till insikt med en del saker i mitt liv. Alltså jag förstår nu vad som kan ligga bakom mitt humör exempelvis. Jag kan stanna upp och annalysera vad som ligger bakom det jag gör, tänker och säger mm.
Igår tränade jag och Hilda tillsammans, vilket vi inte gjort på år och dagar. Okej inte år då mend dagar sen sist! Det var skoj men inte när man känner kräks-smaken komma i munnen, nej då är det hög tid för bastun. Fett nice! Innan vi tog bilen till gymmet (lata som vi är av naturen) så ringde hilda ett telefonsamtal till våran arbetgivare från förra sommarens jobb. Han samtalde läääänge det tog Hilda 27 minuter att få det sagt, att vi anmäler vårat intresse i år också tss hihi....     
^ ^ Men man kan inget annat än älska honom!

Och i sommar ska jag ÄNTLIGEN få köra..


 



Eller den HÄR!



Gud, jag tappar andan! Nej nu måste jag kila..
/J

Kängru

HEJ!
Ja om man ädå vore en kängru som studsa fram överallt, tänk så mycket energi det skulle gå åt om dagarna. Jo, nu när jag ändå är inne på ämnet energi så vill jag bara påpeka om att det är 60 earth hour den 28:e mars. Det innebär att den 28:e så släcker mer än 934 städer i 80 länder ljuset i en manifestation för klimatet. Var med! klockan 20:30 till klockan 21:30 pågår det.

Nu ska Hilda få tillbak sin dator innan hon lackar totalt...

Krama en banan ;)
/J

HIT

High Intensity Training, är en de saker som vi fördjupar oss i på utbildningen som är nu över helgen. Det är trots allt en intressant utbildning, Alexander som håller i den han är så härlig!
Så nu håller jag på att plugga på inför provet imorgon men det är bara sex A4-sidor, det bör mitt huvud klara av.




With or without you
With or without you
I cant live
With or without you


Just nu känner jag en enormt längtan, kan inte riktigt sätta fingret på det. Men om jag får gissa så tror det är att jag saknar pappa, jag vet det låter töntigt men så är fallet. Det känns tomt här inne i mitt hjärta! Jag har alltid tänkt på honom sen vi flyttade till mamma, det går inte en ända dag utan att jag tänker på honom. Jag vill att han ska veta att VI (Jag, Elin och Hilda) Älskar dig pappa! ♥
Så ge oss en ordentlig kram, en sån som jag har lärt dig med båda händerna...
/J


Far åt pipsvängen

- Amen fast så är det inte, nej nej nej nej!!!

ÖÖÖ, jag glor tillbaka och låter orden passera från det ena örat till det andra och ut i tomma luften. SÅÅdäär ja då var vi överrens va? NOOOOT!
Orkar inte tala om det mer.

/J

Pappas tre små grisar

Det är just vad vi är ^^ speciellt igår! Jag träffade Elin i badhuset och bestämde med henne att vi kunde umgås efter hon slutat skolan.. kanske bowla eller gå på bio? Men det blev ett besök hos pizzerian, där Hilda och jag lämnade allt kvar på tallriken. Hahaha! Det var helt enkelt inte gott, eller så vara det för att vi hade vräkt i oss en varsin tallrik med pizzasallad precis innan. Jag ska lägga upp bilder så får ni se! Och min FAAAANTASTISKA BURN!!! HAHAHA! Det var en mysig kväll som vi får göra om, Älskar er!
Jobbet kallar snart, och då väntar ett möte. Kriget drar igång vill jag lova nu ska hon få smaka på din egen medicin..
Jag uppdaterar er senare ikväll, om jag lever vill säga!

PUSSYA /J

RSS 2.0