Ingen kommentar

Vuxna människor, suck!




Annars så ska jag vara "media-fri" i en HEL vecka (Vilket betyder inget tv-tittande och ingen mobil och ingen dator) Vilken befrielse eller pärs? Det visar sig men det ska bli riktigt skönt faktiskt! Fokusera på massa annat och förmodligen kommer jag bli en medlem av Dileva-club HAHA ^^. Eller så bryter jag ihop av abstinens och får ta en plats på berömda Karsudden... Nu väntar bara Tv (I MÄNGDER) och sängen ska upp tidigt imorgon igen men det gör inte mig ett dugg det är bara skönt.

/J


Schack-matt

Schack-matt njaa, inte riktigt än men om exakt 45 dagar sitter vi på planet mot Thailand. Grymt! LÄNGTAR tills jag sitter på planet och hör hur motorerna startar (rysprickar till 100%) åh nu måste jag titta på lite tröskor på youtube, jag bara måste!!! Saknar ljudet av varnings-signalen innan man startar. Haha, jag vet jag är bra kär.

På tala om kär, det skulle man ju vilja vara och så menar jag inte i en maskin. Utan en människa utav det motsatta könet gjord av kött och ben. En redig karl är vad jag behöver, som vet hur man tas med en "prinsessa" som jag.
Åter till ämnet -> Thailand



Det ska bli jättekul och jätteläskigt på samma gång.. hilda och jag kommer bossa ^^ så det blir lite struktur på dagarna. Annars lär det ju bara bli öl och ping-pongshower för hela slanten, å det kommer inte på frågan!

För en gång skull ska jag se på bonde söker fru, sen tidigt i säng.
/J


Bedtime

Night night, dags att sova. prioterar min sömn och mig själv nu för tiden. Planering och ordning är A och O! Plus att jag nästa vecka utmanar mig själv genom att j ska få ta hand om min mobil, dator, tv/dvd/boxer-dosa och låsa in. För jag ska nämligen leva utan de sakerna i en hel VECKA!! Vad fan tänker jag egentligen? Jag måste var DUM i huvudet. Men jag ska klara det, måste fundera över mitt löjliga media-användande.. Så mycket tid som fylls med mobilen och tv:n usch! Min mobil och jag är som gifta, inte bra. Lovar att jag kommer skicka brev istället, eller kommer skriva en bok få mycket tid som jag kommer ha över. Varning!


Haha men den kommer kanske explodera efter den veckan, eller vad tror du J?

Nej god natt var det..
/J


Jag hör inte hemma här

Precis så känns det, Det är inte meningen att jag ska vara i den här staden. ^^ Bara massa skit!
Skulle kunna gråta blod, haha. Eller rättare sagt jag VILL gråta blod! För då kunde jag... WOW det vore grymt häftigt!



Nog om detta, sova. NU!

/J


Tjurruset

Så var min andra insatts i tjurruset avklarat! Helt okej nöjd faktiskt! fast tiden var sämre än förra året, dast det går ju inte och jämnföra så eftersom det är helt olika banor. 1.17.41 sprand jag på..
Tyckte det var mycket roligare i år, trevligare attityd mot varandra och alla hjälptes åt. Jag och fyra andra tjejer körde teamwork när vi kom till vallgravarna, drog up den ena efter den andra innan vi kletade på i kärren.


Tänkte ni skulle få se starten, det var en riktigt fin backe!



Visst ser det kul ut!?

/J


Jagad?

Jag flyr och flyr men lyckas aldrig riktigt komma undan, komma till ett gömnställe där jag kan samla kraft och möta Vargen. Samtidigt känner jag mig som Vargen själv, bara jagar och jagar och även om jag får fatt i ett byte så blir jag inte nöjd! Hur går det ihop sig?
Får det vara såhär?
Muren kan bara rivas av en person, punkt slut.


TACKSAM
 Jag är tacksam för att jag har min mamma, hon är bäst! ♥ Jag vet átt jag har varit ifrånstötande emot dig men det kan inte hjälpas.. vet inte varför? bara blir så.



Jag är också tacksam för att jag har min pappa, är otroligt glad över att vi kan umgås utan att det blir problem. Och inet nog med det är jag SÅ tacksam över mina kära syskon. Utan er hade jag inte vart någonting!
Till sist vill jag säga från djupet av mitt hjärta att jag älskar er.

/J


Kära morfar

Hej morfar vill bara säga att du är den piggaste och goaste morfarn som finns. Hur gammal är du nu igen? 63 Kan man knappt tro! Ända sen mormor gick bort så har jag förstått innebörden av hur mycket ni betyder för oss (barnbarn). Tänker tillbaka på när du trollade en peng genom örat till andra örat, det är nog ingen som glömmer det ^^.
Tur att du är så kry som du är annars så lovar jag att du snart är på benen igen.

Han har fått borelia och en form av TBE (inflammation på hjärnhinnan) Ligger just nu på sjukhuset och ska få behandling. Typiskt han att bara stunta i kroppens signaler och köra på som vanligt..

Inte nu igen!

Har varit en vanlig människa idag och jobbat, känns bra att göra något. Tränade också och jag vill lova att jag känner mig lagom mördbultad vilket är skönt. Tog mig en promenad senare för att få frisk luft och rensa tankarna, vågade inte gå på de upplysta vägarna så det fick bli ett gärde ♥ mysigt!

GAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "When love takes over"


Jag blir så trött på mig själv, att jag alltid ska göra det så obra för mig. Vad gör jag för fel, jag måste förgifta folk på något vis?
Och du har förgiftat mig eller om man ska kalla det förtrollat..?

 
By: E


Kan inte släppa kan inte släppa, jag kan inte släppa, kan inte, kan inte det går bara INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/J


Löjliga familjen

Svar på kommentar, Nej jag ska inte bli en korvrullare jag tänkte mig mer mänskligt.

Har gjort mamma glad idag då jag har plöjt hennes land by hand och städat ett rörigt köks-skåp, duktiga mig. Sen har jag dansat järnet i köket, och när mamma och Elvis kom hem joinade dom mig. Töntigt värre kändes det när jag hoppar runt samtidigt som mamma försöker hänga med medans hon lagar mat. Då tystnar musiken och Elvira kläcker ur sig - Mamma sluta! HAHA, hon gillade inte att mamma dansade ^^.



Det är ABSOLUT förbjudet att lyssna på den här låten utan ett par rejäla högtalare!! Och jag menar allvar.


Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

/J


Den gnislar

Min säng gnislar!! Jag skulle precis lägga mig ner då jag hörde ljudet. Jag ville försäkra mig om att jag inte hört fel så jag hoppade lite för att få svart på vitt. Fuck också, jag han inte ens inviga den innan den börja låta. ^^ Hahaha!!! Det kan man kalla dålig kvalité. Den är ju från IKEA och de bör ju veta om hur vi svenskar beter oss i sängen, det tycker jag i alla fall. Så därför ska jag bli IKEAS sängprovare. Nog för att dom har en makapär som rullar fram och tillbaka över sängarna men det är inte direkt samma beetende som en människa har.



Jaha då ska man göra lite nytta och bli människa igen efter sjukdom. Har tagit en promenad för att känna på benen och det kändes riktigt fina, kunde till och med springa utan några problem. Kände mig som en hare jagad utav en postbil som gasar och lyser med hel-lysena i rumpan på en. HA HA

Föresten! Kan man smörja sängar?
/J


Svartavinbär och DRUVA

Läste på juce-paketet och undra varför det stog bara druva? DRUVA?? Vad då druva!!? Kan dom inte skriva vindruva, är det så svårt. Fett irriterande! Jävla skit juce. Aja, satt och disskuterade maten och köttet var ämnet som var i fokus. Och jag som är den mest allmänbildade personen i familjen hade en kommentar.
Dagens - Fel ko helt enkelt! HAHAHA, jag kunde inte se att det var fläsk och inte kossa. PUCKO!

Helgen har varit sååååå lång kan inte komma ihåg allt jag gjort, okej överdrivet men nästan sant. Häst-tävlingen i lördags var lång men alltid stolt över Elin efteråt ♥ Det vet du!!
Sen en massa True Blood avsnitt har avverkats, det var både jobbigt och härligt plus en massa buhuu som S säger.
Hade ett trevligt möte med Absolut Bonde och Johan, det var ett år sedan jag såg A-B. Det var i alla fall grymt kul att ses och jag välkommnade han tillbaka till Sörmland, han berättade att han skulle komma tillbaka och det är snart! Grymt!!

Detsamma Josefin, lika fin än. Tack





Jag ska ge järnet nu, för mig!

/J


Dubbelt dygn igen

Har nu varit upppe sen igår morse! känns inte speciellt jobbigt förutom att jag har en djävulsk hosta. Roslar som en reeedigt rostig bil. Not nice!
Trevlig och roligt hade jag igår kväll med J och S..

Jag: - Tänk att vi alla har simmat så snabbt!
S: - Nej jag simmade inte jag rullade.
Jag: - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Jag: - Hur kommer det sig att du vann då? om du nu inte simmade..
S: - MEEEEN, det var ju nedförsbacke!

Fy faaan vad roligt det var, jag avled nästan av skratt. Och innan det så stog vi köket och kollade på medans kycklingen stektes. J utbrast - Jag vet när de är klara! Jaha svara jag och undrar hur han vet det? Då inflikar S att man ser det genom att det brinner. XD FY FAN, vart får han allt ifrån?

 Nu mer true blood ♥ Jag är förgiftad av den serien..

/J

Morgonsamling

Tidigt i morse så blev det en spontan men kort samling av de fyra "vuxna", som har bott under samma tak en gång i livet.  Mycket ovanligt att alla är vakna samtidigt och befinner sig i samma hus, så det var något extra. När jag klev utanför min sovrumsdörr såg Hilda stå och fota älg-huvudet, mamma åt frukost, Rolle bytte morgonrocken mot kläder. Och jag jaa jag tittade på... Försökte göra ett tappert försök med syster att klappa älgen, men USCH brrr så otäckt det var. Gillar inte älgar och speciellt inte enbart ett huvud!!




For iväg till jobbet och fick verkligen jobba idag, fem instruktioner och sen kom Andreas som också jobbar där. Han kom för att få sig omgång, kul kul! Tänk att han kunde springa på 14.1 km/h istället för 14.0 HAHAHA! Han tyckte inte om att det var en decimal med men jag trotsade och lät han springa på det i alla fall. För det var jag som bestämde, såå det var bara att tiga ^^.

Ikväll blir det efterlängtade True Blood-marathon! ♥

/J


tryck Delete!

...Hur fan ska jag bara kunna radera någonting ur mitt liv?! Är det bara jag som är trög.. Men man kan inte bara glömma, eller!? Jag kommer i alla fall aldrig glömma allt som vi gjort tillsammans! Det går inte DET GÅR INTE. Vad finns det för anledning att glömma?

Idag vaknade jag halv ett, OPS! Ja ja sent men jag har kört tidningen med Hildur inatt, alltid lika kul ^^. Jag rockade till min egna tolkning av System of Down och låten psycho HAHAHA, vilken inlevelse jag hade eller hur Hilda?
Lite senare vid kvart över två strosade jag och Elin runt på stan innan vi tog en charter-resa mot Björkvik. Fantastiska bussturer som erbjuds här i Sörmland, i alla fall om man ska ut på landet. Väl hemma i Hällstugan så var det bara ta på sig stallkläderna och ropa in hästarna, borsta och sadla sen iväg. Yeeeehaaaa! När vi väl var tillbaka hade pappa lagat mat, mmm vad gott. NOT! Han hade lagat lite grönsaker i ugnen men de blev dessvärre brända ^^ och ingen ville äta av dem. Men han var gullig som försökte...



Nu ska jag sova, men först Fields of gold med Sting!

Love/J

Something

Har hunnit med att titta på Nyhetsmorgon, Efter tio, Rachel ray, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey och The Tyra Bank show idag. Haha LOSER!! säger jag bara. Jobbat lite idag också, träffat goa människor på jobbet.. Fikade hos Petra mycket trevligt och Johnny var där också! Har tagit lugnt eftersom jag vaknade kall varm, ja just precis som vinet kall varm. Det där som smakar som kanelbulle och äppelpaj på en och samma gång.

När jag väl kom hem fick jag se ett stort älghuvud stå i tv-rummet, tror ni jag blev skraj?!! No shit! Men jag kan vara lugn den ska inte bo här, den ska nämligen vidare till en "tyskläning".


OBS! Bilden har ingenting med mig att göra, inte för tillfället i alla fall.


Dagens, - För jag är mycket mer allmänbildad än er! ^^ HAHAHAHA!



/J


No stress

Kan ju inte säga att jag har direkt stressat idag, utan tvärtom för lite omväxling. Känner mig så pigg och taggad till livet.....

MMMMMMM vad fräsch (läs istället  ÄCKLIG) jag känner mig!

 HELL YEEEEEAAAAAH!!!  

Nej ska ta mig till gymmet och köra på må få och sen basta och hoppas på att äckligheten försvinner. Önska mig lycka till.

Övrig ska jag fortsätta med Mitt liv-lista i Wordpad ^^ DE NI?

- Hallå först säger du att jag ska hämta tuggummi sen göra ett armband och sen ge dig massage, jag är faktiskt inte din betjänt!
 gapar Elvis.

-Trist, säger jag.

/J


Bron till Thailand

Jag - ...Och sen den där bron som går till Thailand.
Linda - HAHAHAHAHA!!



Mina geografiska kunskaper är ju inte stora, när man tror att Öresundbron går till Thailand då kan man inte vara frisk! Hahaha.

/J


True blood

Helgen har varit lång! längre än vanligt, tycker jag i alla fall sen om det är så är ju en annan sak. Fredagen var roande och besvärlig men nu dröjer det länge innan vi träffas. And i will miss you, for sure! Lördagen spenderade jag tillsammans med Hilda och Elin, i Norrköping haha! Den bästa kombinationen ♥ Strosade runt i affärer och gjorde sånt som bara vi kan ^^.
Efter vi hade fått det ville så lämnade vi av Elin som klev i hundbajs när hon hoppade ur bilen.. HAHA! Synd att det inte var Vildsvinet i stället. Väl tillbaka i Katthult var det bara fräscha till sig och bege sig mot Vingåker, spontan fest. Uscha, och jag drack! BLÄ! Men lite kul hade jag trots jag grät, alltid så det är inget ovanligt. Vi lekte lekar och jag hjulade, fega Johnny vågade.
Natten han bli ca halv fyra innan jag kom till min kudde MmmMmm! Söndagen var lugn, Fika hos Johan. Vi gjorde våfflor som jag tyckte blev fina medans han var lagom missnöjd.

True blood bästa BÄSTA serien just nu, såååå sexig! Eller vad säger ni?

 Nu ska jag ta en promenaaaad för jag ska inte träna, har ont i halsen. Suck!! Sen jobbar jag till "kvallen"

 /J


When love takes over



Vart är nycklarna?

/J


RSS 2.0