Nej nu j*vlar!

HEEEEEJ HEEEEJ!!!

Jag vet inte om det är mig det är fel på men ingen verkar förstå vad jag säger? Nej, jag måste prata ryska eller nått för svenska är det TYDLIGEN inte. Inte ens min egen mor förstår mig... hm! 

Jag ska snart åka på min drömresa, helt underbart kommer det att bli...^^ (Jag säger det min tillgjorda röst, skratt)
Nej skämtosido, imorgon bär detr av till Marieberg. Just love it! Hahaha, och hur blondt och trögt lät inte det där? "just love it" ....Skärp dig för fan! där ska jag vara från klockan 11:00 till 19:00. På landet med söta å goa människor och alla jordgubbar förstås!!


 -07

GAAAAAAAAAAAAH! Jag längtar såååå. Plus att jag ska cykla ut dit :-D det är terapi. Nej nu ska jag bara ta och skotta en gång bland alla mina grejor.. som ligger på hela golvet, då menar jag verkligen det! Herregud jag skulle kunna bo med grisarna utanför Vingåker, tror till och med att de har det bättre städat än mig.

Go Natt!
/J

Varför? varför? varför?

Ja varför kan man ju fråga sig. Varför nu? jobbigt och jätteonödigt känns det som, i alla fall för tillfället. men det kanske blir bäst så, så jag kan gå vidare helt. Hm, nu snurrar det riktigt i bollen... och det tänker jag låta det göra ett tag till.


Jag och Scottie ^^


Nu är jag trött efter min efterlängtade mil och hungrig är jag också. Då är det bara till att hoppa i bingen...
Night night then!
/J

Någon gång skulle jag vilja bo så här

Det vore lite häftigt att få bo såhär... Jag skulle valt bottenvåningen!



Eller vad säger ni?
/J

mobilen är inte viktig?

Ja man undrar ju.. Först tappar jag den i en galopp på ett gärde och lyckas hitta den efter 1 dygn. Sen glömmer jag den på vikterna vid ben-pressen på jobbet och får tillbaka den nästa dag. Alltså jag förstår inte? Hur svårt kan det vara..
Nåväl nu ligger den i alla fall på nattduksbordet brevid mig så det känns tryggt nu. ^^

Jag önskar jag kunde ta om studenten, faktiskt! Även fast jag mådde piss dagen efter, så var det fett värt det HAHA! Men det är samtidigt kul att se Hildur ta studenten, plus att jag får skriva det som ska stå på hennes skylt. Jag har skrivit det enda rätta sååå klockrent. Jag vet en till som är stolt över vad som står där men det är hemligt, hemligt hemligt!

Och inte blev det tidigt i säng ikväll heller, fy på dig din fuling! (00:28) Dags för John Blund..

Godnatt /J

hästar hästar och hästar

Hästar, just vad jag har spenderat min tid på den senaste veckan. Jag har bara gjort vad jag själv har velat inga måsten, så skööönt! Har inte riktigt förstått att man kan strunta i alla måsten.. Älskar verkliugen att rida, Elin och jag har riktigt kul.

Nu är det mycket inför lilla Hildas student, men det ska bli kul att se henne bli stor på "riktigt".

..nu ska jag sova, är helt slut! En kopp te och sen bingen (som pappa brukar säga) Godnatt /J


Hej hopp!

Nu har det varit mycket och mer kommer det att bli, älskart! Ska försöka att rida två ggr i veckan nu JIPPI!!!!!!!! som jag alltid velat, det är bara för bra för att vara sant! Nu ska jag strax till Trolldal där lillesyster Elin ska rida med sin grupp, eller tävla menar jag. Sen åker vi till Björkvik där vi rider och pysslar med hästarna.

Har just hittat döläckra bilder på Hilda som eventuellt ska få förstoras upp till plakatet för studenten. Men mamma får ta en titt på de bilder jag har valt för att se vad hon

På återseende!
/J


RSS 2.0