Lunch på IKEA

Morgonen började med att företags-lektionen var inställd pga sjuk lärare... men det gjorde ingenting. Vi tjejor i klassen tog en sväng till IKEA för att fördriva tiden tills vår nåsta lektion började (12:50) Plus att vi åt en utsökt lunch. Två flugor i en smäll liksom, inte helt fel!

För övrigt har jag varit inte bara rastlös utan JÄTTE rastlös så det har ju blivit si sådär 467 promenader de senaste dagarna, plus att jag har ett rejält ryggskott att dras med.. men det är bara bita ihop ;-)


Jag och Calle kör traktor (för första gången i våra liv)

Annars händer det inget spännande, men ladugården vänta imorgon.. Morgonmjölkning och grisning vid 07:00 hoppas vi får se några små gris-skivor ^^ För er som inte vet vad en gris-skiva är, så är det en väldigt väldigt liten gris som är tun som en limpskiva ungefär. Skitsöt! Kanske ska ta en bild på en sån så ni förstår hur söta de är, men de är bara söta när de är små sen blir det brutalt fula. Tvärr men så äre.

Sista dagen innan distans-veckan och det blir en avskedsmiddag med Bella imorgon.. innan vi skiljs åt (Hur ska jag klara mig utan henne) Kommer ju inte skratta på en HEL vecka!!! Hahaha.

Nej sängen nu och klockan ställd på 05:00, de är gött de!

/J


Mobbad!

Blir ju sådär lagom mobbad i skolan, det är mitt dumma hår som ställer till det så. HAHA, eller så är det maskinteknik lektionerna som tar knäcken på mig? Vår lärare lyckades grundlura mig att man konstruerade motorer av trä förr... och jag instämmde med fascinerad blick. Och dagen efter fick jag äta upp det, - Visst gick du på att man gjorde motorer av trä förr? -Japp, sa jag med säker röst. - Hur tror du det går till med var disel och komprimerad luft?
MNFedw<FNwaregoiwgvnsdvanwxxcxcW JAG LITADE JU BARA PÅ VAD LÄRAREN SA! Men den bjuder jag på.

Tillbaka till håret som sagt ställde till det. Tog mig modet och färgade det mörkare, till min besvikelse blev det brunt, grått, gammalt och mossigt. Skulle lika gärna kunna vara livs levande mossa som satt på mitt huvud, grön och äcklig sådan. Och inte nog med det.. Rolle tyckte jag såg ut som en pigg 40-åring! Då kommer jag ju aldrig mer behöva visa leg på systemet eller krogen, tjöt jag. Och mamma sa bara att det var fint och såg så levande och naturligt ut! ALDRIG sa jag. Bara handla blekmedel och börja den långa omvägen tillbaka till blond hårfärg :D

Jag sa åt mamma att nästa gång kan hon bara säga det jag egentligen vill höra, att det såg förjävligt ut och att det bara är att färga om! Punkt slut!

/J


Plugget

Jag är värre än min kära lillasyster Elvira när jag kommer hem på helgerna ^^, vill prata prata prata och berätta en massa men känner mig mest bara jobbig. Fast det är ju så svårt att hålla tyst, inte min starkaste egenskap.

Pluggar inför etologi-provet på måndag därefter är det bara att smida om för växtodlingen på torsdag. puh! Men det ska nog gå fint. Igår var det avstamp för den första gemensamma KY-fest vilket var kul, jag var en av de fyra som var med i den berömda festkommité. Många var nöjda så jag hoppas verkligen folk hade trevligt, det var i alla fall mitt mål och sen om jag fick en bonus skadade inte. Men den är hemlig!
Klassen börjar verkligen bli sammasvetsad nu och vi kommer få riktigt kul under det här året..


Läser också en bok på min "fritid" som min mor köpt den heter Rädsla eller kärlek? Och den är verkligen djuuup, nästan så jag drunknar men mycket intressanta teorier om hur våra beslut styrs av just de två känslorna rädsla eller kärlek.

/J








RSS 2.0