Ursäkta förvirringen...

Halloj!
Det är LINköping jag flyttat till, eller flyttat och flyttat bor där från söndag till torsdag sen är jag hemma i Katthult. Veckorn tuffar på sakta men säkert och jag lär nog uthärda den här utbildningen ^^.  Veckan som kommer är full med aktiviteter vilket känns skönt! Då går dagarna fort och så slipper jag vara så rastlös. Måndag är det studiebesök som gäller, Tisdag innebandy 20:00-22:00, Onsdag ladugården 06:00-17:00 och sen tordag vanlig skoldag plus att jag åker HEM!!! schuuuuuhuuu.

Se där? Gillar vi det här.... (Hilda ser du hur söt Italenskan ser ut? Och GLAD)

Har sprungit mig svett idag, hjälpt moster Carro att flytta. Det bara rann svett inte bara på mig utan alla andra tjejer som var med och hjälpte till. GIRLPOWER! ♥

Imorgon ska jag färga min utväxt och se till att träna mina muskler plus att jag måste sätta mitt tryne i växtoblings-boken innan jag kommer efter. Vilket är absolut förbjudet för mig!


Innebandy med klassen

Ja då har vi blivit inbjudna av en annan KY-klass, att spela innebandy ikväll 20:00. Ska vara med så gott jag kan, men är inte direkt någon hejare på just den sporten...
Väntar på att Näven och Åhman ska komma tillbaka från shoppingen, sen bär det av mot Ljungsbro för lite "gympa".

En annan grej

Då är nycklarna borta igen då! Andra gången på två veckor, bra jobbat! Suck, blir bara så jävla trött på mig själv förstår inte varför hur jag lyckas? Alltid ett sånt musterium. Får fråga recceptionen på torsdag då det är skola igen, hoppas på att någon har hittat dom på parkeringen, där jag tror att jag tappat dom.

ÅH, mitt lilla hjärta värker, jag saknar dig såååååååååååååå! MMmmmMmm! Det är ju lagom frustrerande att man alltid vill ha det som är så svårt att få. Kunde det inte vara en droppe lättare, åtminstonde!

/J

Lindköping?

Jaha, tillbaka till bondeland. Idag var det mycket nytt i skolan och jag tycker vi byter "fröken" varje dag... Haha! Men överlag har vi kul i klassen, men sen är det då kvällarna som är "så fruktsansvärt långtråkiga åh tråkiga åh åh jaaa.....Vad är en bal på slottet" Som Askungen säger ^^.

Just det matlagning, blev blodpudding med keso och riven morot. Mumma! Något annat, min söta lilla vita vän mobilen är inget som jag underskattar direkt. Mamma ringer, pappa ringer och lite sms då och då. Vad skulle jag annars göra? JO såklart! Jag får ju inte glömma min kära ägodel Pellis ♥

Hoppas jag kommer hem på torsdag eftermiddag eller på fredag! Kära älskade Katrineholm.

Nej nu ska jag titta lite på tv tills Idrottsgalan börjar, fick en order att hålla utkik efter storebror som är där med företaget. Som han sa till mig och Hilda på kräftskivan i fjol. - Om fem år är jag ekonomiskt oberoende!
Och det är ingen tvekan... tvivlade inte en sekund när jag fick höra. Jag ska inte vara sämre, de kan du ge dig på!

Kram /J

ÄNTLIGEN!




/J


Livskris

Min första riktiga livskris tror jag, jag har flyttat till Lindköping och ska gå i skola här, för er som inte vet. Saknar allt vad familj och syson heter... Hilda är en av dom ♥ Det är dött och mycket stillsamt.
Men jag sken upp som en sol när vår lärare Kalle sa att det finns ett gym på skolan.. YEEEAAAHH!!!!

Men tur att man har sina klasskompisar som är ett trevligt urval av alla sorters människor. Men inte så mycket rå-lantisar som jag hade trott, men det gör absolut ingenting för då slipper jag känna mig som en sopa! Haha...

Ska "laga" mat snart och sen titta lite på tv kanske, eller vila mina ögon i en av böckerna.

/J

7th Heaven

Nu är det inte många dagar kvar innan jag flyttar... pirr pirr! Försöker ta det som det kommer men det är inte lätt. suck! Blandade känslor. Kommer sakna familjen.

Det var då det ♥

http://www.youtube.com/watch?v=lAD6Obi7Cag




skriver mer senare....

/J

????????



/J


Det går bara snabbare..

Det bara rullar på, ja livet alltså jag hinner knappt med när nästa tåg går...
Vill hinna med så mycket och vill så mycket på en och samma gång, men ska verkligen bli bättre på att ta tag i saker och ting. Plus att jag ska lyssna på vad mitt hjärta säger och sluta upp att bara vara andra till lags hela tiden.

Firade nyår ute hos Pappa, innan tolvslaget åkte jag bob efter fyhjulingen (Hahaha, det kan man aldrig bli för gammal för), tog en promenad med hästarna och sen jagade vi varandra och pappa råkade slå till min tumme så jag fick ont! BUUUHUUU! Medans vi väntade på att Lena skulle sluta jobba spelade vi kort med hemmagjorda regler som alltd spårar ur till slut.. vilket det gjorde den här gången också.

Förrätt, värmrätt och efterrätt som vi struntade i för vi alla ville bara sova. Så en mycketr stillsam nyårsfirande för mig vilket var skönt. Vaknade upp på det nya året och åk frukost innan vi stapplade iväg till stallet, jag i pappas STORA stövlar (46/46) och elin i mer lagom stövlar. ^^ Hästar ut och bajs ut = klart!



Elin i full galopp



Senare ut i kylan och göra klart hästarna för en uteritt! GRYMT!! Så skönt att få sitta upp igen, var riktigt länge sen. Pigga hästar som knappt går att få stopp på men vi lyckades hålla oss kvar även när det gick undan. ^^

Bra start med andra ord, kram /J


RSS 2.0