Talking about a revolution

Idag var det dags för att se mitt "nya hem" där jag kommer befinna mig i veckorna de kommande åren. Känns omtumlande, jobbigt, kul och bara så konstigt. Spånar på hur jag ska inreda det sovrum jag har fått i huset, det kommer självklart att vara country-style ^^. Min söta hyresvärd berättade om mig på telefon för M (som också ska bo där) som om jag vore en kontakt-annons Haha..

Hon - Jag har en tjej som heter Josefin Ettehag Stjernström här, hon ska också bo här. En jätte söt tjej, men det var inte det jag skulle säga men i alla fall...
Sen sa hon till mamma att jag var smart föpr att jag kom på att det finns två vägar in till gården ^^. ÄNTLIGEN!!
HAHA, jag bara skratta! Cool är hon fast som sagt snurrig. Annars var det IKEA som vi besökte när det just hade öppnat för dagen.. och tur var väl det, för senare vällde folket in och då var vi redo att åka till Hornstäve (mitt nya place). Skönt!

När vi nästan var hemma okeeej inte nästan, men vid Simonstorp så ser vi bil efter bil sakta in framför oss. Kort därefter kommer en polis och lysser med ficklampa och pratar med bil efter bil, olycka på körbanan håll till höger så ambuland och bärgare kan passera. Tog ca 45 min innan körbanan var öppen igen så det har varit en lång dag och jag är så trött så trött. stress-trött. Jag är med andra ord tråkig, men det gör mig ingenting för det är helt okej för mig att vara just tråkig!

/J

Jag ska flyyytta!

Landat i sängen med Bonde söker fru på Tv:n och en mandarin å till det ett glas mjölk, kan det bli bättre. Pratade just i telefon med min hyresvärd, hon är bra söt och virrig. Men på lördag ska jag träffa henne och se vart jag ska bo under min kommande skoltid.

Har farit och flängt hela dagen tycker jag. Först var det träning, sen var jag tvungen att hoppa in i tre timmar, hem och laga stark mat åt familjen, tillbaka och träna men S (eller han tränade och jag slö tränade) ^^. Min pratvänliga kollega jobbade ikväll och bjöd på många skratt. Tack!

NU...



Visst får man julkänsla i kroppen, mysigt!
/J


Fast car

 Till min syster Hilda ♥



Klockan ringde och jag var inte alls utvilad som det SKA vara när man vaknar och ska gå till jobbet, suck. Men jag kom i tid! En förutsättning för många en utmaning för vissa. inkl mig! Seg dag men den blev bättre när jag och min Boss fick kötta ben ^^ Sträckte sönder mina lår men jag lever så klaga bör jag inte göra.
Igår såg jag och J på Twilight uppföljaren New Moon, Schiiiit vad jag är töntig. Filmen är från 11 år och jag grät 4 gånger, till och med värre än Extrem homemakeover å då är det illa. Var helt stum efteråt! Finns nog ingen film som kan få mig så tyst... Varför varför varför?

Min pappa kan faktiskt vara pedagogisk (<--hur FAN stavas det?) Jag hade blivit lurad av P, han sa till mig att min lillasyster E hade kastat sten på hans bil och sagt dumma saker. Jag blev arg och ringde upp E för att fråga vad som försigick, men hon sa att de (hon och hennes kompis) inte hade gjort något. Hon blev ledsen och tala om för Farsan Baloo, han ringde upp lurifaxen och tala om att det inte var okej att lura hans döttrar och att de "skojet" inte var alls roligt. COOLT, go Pappa go Pappa!




Fick ett ryck och bakade lussebullar la Josefin.. Måste börja öva på min husmors roll ^^ HAAAHAA!



Mumsigt va! Men ni får inte smaka!!!!


If i cant have you love..

i would be nothi..






Ja ja vet sååå därför, säg inget, INGENTING, just det ingenting!

/J


Sprit då?

Målet var att komma iväg till Eskilstuna klockan nio men den han bli 15-20 över innan vi satt i bilen. Åkte igenom rondellen och in mot stan (vaccineras inför Thailand) jag haden hyffsad koll på vart vi skulle tills mamma snurra "RUNT"  sen var jag helt borta, visste varken vart vi var eller åt vilket håll vi skulle åt. Men min mor löste det galant eftersom hon har övat upp sitt lokalsinne och hon är ju 23 år äldre än mig sååå, det går liksom inte att jämnföra. ^^ Plus att jag inte har någon bra tidsuppfattning, jag är ju som en bäbis ju. Mýcket att lära.

När vi väl hade trippat upp för alla dessa trappor kom vi in i en fin liten hall och gick vidare in i väntrummet, där kom en skötersta/syster och mötte oss. Hon frågade vad vi hade för ärende, jag eller mamma fyllde i ett kort om vad jag har tagit för sprutor tidigare osv.
Sen var det min tur, syster kom och hämtade mig och vi gick in till en doktor som satt vid ett skrivbord. Han såg lite hm ja dvärgaktig ut och någon bokstav i huvudet hade han väl. Syster satte sig i sin skamvrå på en stol i ena hörnet av rummet och jag såg ut som ett frågetecken. Okeeeej, mysko eller bara jävligt gammeldags!

Bla bla bla bla och sen fick jag min hepatit B spruta och WIEEEEE!! Nu kan jag gå loss i Thailand Hahahaha!
Men jag fick en underlig känsla i kroppen när jag var där inne, det brukar ju liksom göra ont när dom sprutar in vaccinet eller mer svida lite. Men det kändes verkligen ingenting! Det var då jag tänkte om hon bara spruta in något annat skit, vaccinera mig på låtsas liksom... Mamma bara garvade.

Har hunnit med en promenad och stor-städat mitt rum, åh det blev verkligen rent och fiint! Plus att jag bäddade rent, finns det något skönare än en nybäddad säng? MmmMmm!!

Nej nu ska jag se på tv /J


VILL HA!

Måste bara få tillägga...



/J


Nu ni!

Sitter i min säng och smuttar (vuxen poäng) på ett svenskt körsbärsvin ^^ sjuuuukt sött och gott. Till det har jag ett glas vatten och ett äpple ifrån Vingåker. Mmmm god smak faktiskt, gillar inte vin annars..
Känns som en alldeles perfekt fredag hellre hemma än ute på stan där det är rena kyrkogården. Och nej det är inte kul på Statt, "Lilla", Picasso eller San marino heller.

Inatt blir det post-körning med Hildur, gillar att få vara med min syster. Vi kan prata och skratta bäst vi vill och vi kommer alltid på något nytt att skratta åt. Men det kommer bli tufft ska till Eskilstuna och vaccinera mig imorgon, redan klockan nio = inte mycket sömn. Men det har jag klarat förr så det blir pice of cake!



Dålig bild men ett bevis för er som inte tror mig ^^

/J


XCXVXBFXGDRESTESWTYJIIOtCF

HAHAHAAAAAAAAAAAA!!!!
/J

Bitterf tta

Haha just precis vad jag är ikväll. Amen hur kul är det att skälla på vuxna männsikor som klampar in med ytterskor på gymmet? Gör du det hemma så Be my guest!! Tar sönder löparbanden med allt jävla grus. Och gräddet på moset så kommer en äldre tant fram till mig, när jag står och dammsugar efter alla muppar. Hon säger att det är lite varmt och undrar om jag kan öppna. MEN VISST!! Jag ler och talar snällt om att jag ska strax göra det. Aja skönt att dagen är över... Gonatt!! Plus att ni killar ibland kan vara så OTROLIGT komplicerade, Gaaaaaah! jag blir så frustrerad och förbannad! /J

Ensamma hemma

... Är just vad jag är, från idag ända tills på söndag. Läskigt! Det är konstigt att man lyckas höra ljud man aldrig hört förut. Usch. Ska tala om högt för spökena att jag inte vill eller behöver ha dem här just nu.
Sagt och gjort!! bara att invänta resultatet vad det nu ska vara?  Korkad brud!

Ikväll sitter jag i soffan med julmusik och ljudlöst på tv:n samtidigt som jag målar min tå och hand naglar ^^ de ni! Fattas bara lite snö ute så är stämningen på topp. Och självklart har jag Pellis till mitt sällskap as always.

Imorgon öppnar jag gymmet och ska skura och städa innan veckans sista ben-pass ska avverkas puuh! stackars min rumpa. Men de får man ta när man har ghetto ass..



Okeeeej riktigt så illa är det inte, hoppas jag!

/J


Fullbokad

Lördagen började med en fett lå...ng promenad i skogen, så skönt att bara få sortera in tankarna och "lägga" dem i fack. Det tog mig hela två timmar men det gör absolut ingenting! Sen blev det klippa & klistra med Elvis och därefter for jag iväg till gymmet en kortis, intervall-pass stog det på schemat.
Senare...
Filmkväll med Grinschen och Hitta Nemo. HAHA älskar de två filmerna ^^

Strax efter elva-tiden åkte jag med J, H och Hilda ner på stan för att kolla läget. Men det är ju som sagt Sveriges tråkigaste stad som vi bor i så vad hade vi väntat oss, det är verkligen inget som tillför mig något längre. Usch vad jag känner mig gammal fast jag ser så barnslig ut? Men nu ska jag bli "gammal"/"stor" på riktigt!! Ut ur fågelboet och göra min grej, TJOOOHOOOO!!!!


"Kalendern"

16:00 Vältra mig i självömkan

16:30 Stirra ner i avgrunden

17:00 Lösa världens hungernöd, UTAn att berätta det för någon

17:30 Jazzercise

18:30 Middag med mig. Det kan jag bara inte ställa in igen..

19:00 Brottas me mitt självförakt

FULLBOKAD!


/J


Fick bara fyra stygn

Då är man sydd och har fått sterila plåster som jag måste ha i veckas tid, plus att jag inte får tänja huden onödigt mycket.

Jag har idag tagit bort två leverfläckar (det låter verkligen äckligt) man tänker ju bara på lever liksom, i alla fall jag. Men som sagt, En söt utlansk doktor skar (jag vill skriva skärde) bort dom och jag sparkade inte honom ^^. Haha, ja han var lite skraj när jag sa att han måste säg till heela tiden vad han gör så jag vet. Speciellt när han skulle lägga bedövningen på foten.. Men syster höll mig i handen och pratade om Thailnad och det gick bra. Doktorn frågade hela tiden om det kändes något när han väl skar och jag bara skrattade.. Jag är jätteförsiktig. Han är en specialist så jag tvivlade inte på hans ord.



Jag   -Hur många stygn får jag?
Doktorn   -Tre på ryggen och ett på foten.
Doktorn   - Hur många ville du ha?
Jag   -15 stycken.
Doktorn   - Oj, tio då?
Jag   - Okej, det blir bra.
Jag   - Hur många blev det?
Doktorn (skrattar) - Fyra stycken sllt som allt.

Syster frågade om hon fick tillåtelse att skicka iväg mina hudbitar till uppsala i forskningsyfte, och jag svarade ja det är bara att ta dom för jag vill inte se dom något mer!! Hon bara fnissade


Sååådär Hilda, nu kan du massera mig som vilken annan människa som helst! HAHA

/J


Söndagen

Då var det snart dags... mobilen ska sättas på (tolka det på rätt sätt, tack!) och tillbaka i medievärlden. Ärligt talat känns det inte det minsta lockande, faktiskt. Känner mer att varför? Skit samma ska i alla fall aldrig mer tillbaka till slaveriet under mobilen.
Veckan som varit har varit först tråkig sen rolig sen tråkig sen rolig osv. Som ni förstår en berg-o dal bana rent ut sagt. Det kan liknas vid en vampyr ^^, som törstar efter blod men måste hålla sig i skinner för den får inte dricka blod hur som helst. HAHA jag syftar inte på True Blood nej nej!

Visst det har varit som rena rama stenåldern att inte ha tillgång till dessa elektroniska prylar 24/7, men jag ska tala om för er att det tycker jag har varit skönt. LOVAR! Jag har nog aldrig haft så mycket tid, tid till att bara leva och göra lite vettigare saker... tänk, prata, träna, städa, pyssla, promenera, sova minst 8 h per natt (DE NI!), planera, dega = baka och läsa. Jag har tex lärt mig att Berlin-muren revs 1989 samma år som jag föddes ^^. I bokhyllan har vi nämligen en bok om massor av olika händerlser under just det året, grymt spännande.


Tillbaka till ämnet, gillar det att kontakten med människorblir mer äkta, det är inte det där onödiga sms:n eller samtalen utan när man väl träffar någon så är man här och nu. JA JA JAAA!!, det är ju det jag vill komma till att få människor lever här och nu och glömmer bort att uppskatta varnadra och saker och ting just vad det är. Ehm, låter kanske luddigt men jag hoppas ni kan klara ut resten själva, om inte gör som jag stäng av mobilen, datorn och tv:n i en vecka så hittar ni nog svaret.

Något jag verkligen HATAR är när man ex. sitter och pratar med någon och sen får personen ett sms och tar genast upp telefonen utan att ens ursäkta sig, läser meddelandet och svarar. Hur JÄVLA viktigt kan det vara så att man måste vara tillgänglig HELA JÄVLA TIDEN!!!!??? USCHA! Det är inget annat än respektlöst!

/J




RSS 2.0