Flyttar!

Flyttar nu mitt bloggande till min och min kära systers blogg www.muscle.blogg.se titta gärna in där och föjl med oss...


Instruera

Idag är det äntligen min sista dag på praktiken, ska bjuda på kladdis alltså kladdkaka.. Hoppas den inte smakar bränt, gick inte helt enligt planerna när jag bakade den igår haha, typiskt mig. Skrek åt mamma när hon frågade vad jag sysslade med då det började lukta bränt, jag sa att jag hade koll vilket jag egentligen inte hade *skratt*

Har varit nere i källaren med två här på praktiken för att instruera dem i deras källargym. Vart lite svett, eller lite varm i alla fall. Så om ett år ska de få visa upp sina nya kroppar.

Igår dök en jobbig känsla inom mig, svårt att beskriva. En känsla som man när sommaren är här, då man tänker på alla mysiga stunder man har haft och alla härliga människor som man umgås med. De betyder så otroligt mycket för mig! Ska försöka beskriva känslan... Ni vet såna där ont i hjärtat stunder, fast samtidigt som den är härlig. Alla minnen spelas upp som ett bildspel och man ler åt allt inombords. Förstår ni? Livet är en helt fantastisk resa om man väl tänker efter tänk så många möjligheter vi har. Ingenting är omöjligt! Sattsa och våga lev...
Det är något jag ska försöka jobba på och våga mer, livet här och nu är allt vi har vem vet vad som händer imorgon? Ta vara på tiden du har för mer tid får du inte!

Nog med livsnack nu, ska gå igenom bilder och text med min handledare. Boring!
Må fint kram Josefin

Kom i form?

Kan inte formen komma i mig istället, eller hahaha det där lät rent ut sagt skitdumt. Nej men det vore väl gött om det ändå vore så?
Idag började jag med att traska ut på en morgonpromenad i 55 minuter, höll ett bra tempo och blev till och med lite svettig! Nu är det inte långt kvar, åker till Norge på fredagmorgon jippi!!! Har inte varit där på fyra fem år.

Helgen var helt fantastisk, Hilda och jag spenderade hela tre dagar eller ska jag säga dygn med IUC-grabbarna. De är ju bara för goa, man kan inte ha tråkigt i deras närhet det går bara inte. Var för det mesta på "bikinibotten"  men även i hemma i våran så kallade glasbur där vi deckade fyra stycken.. efter nakenbadet tsss. Förstå vad tråkigt vi kommer ha det nu när de ska åka hem på praktik i hela TREEE månader, kommer tillbaka den 3 augusti. Då jävlar ska vi spendera tjugofyra timmar om dygnet i öltältet för då är det Katrinehomsveckan.
På torsdag springer Rolle grabbhalvan i Norrköping och restan av familjen ska stå och heja fram honom till mål, kanske kan springa vid sidan av och pusha på honom så han tar det på 25 minuter som han så gärna vill. Håller tummarna! Jag skulle också behöva ta mig ett ryck i kragen, springa en runda runt sjön innan Norge resan vore great, känner mig verkligen klumpig. Inte alls lika smidig som förut. Nej nu ska jag inte se bakåt utan försöka att blicka framåt.

Just, jag tittade i min dagbok igår kväll och såg hur dåligt jag har mått, så missnöjd jag har varit. Vill verkligen inte bli så igen, trivs verkligen betydlig mer med mig själv nu än då men det finns saker som jag jobbar på för att det ska kännas bra inombords.

Ikväll blir det träning som alla andra dagar *ler* ska bli riktigt skönt att köra vidare, efetsom Hilda varit sjuk har jag också tagit det lugnt alltså varit sympatisjuk haha. Har inte tränat överkroppen på år och dag känns det som, så är extremt laddad. Igår körde vi bänk och det gick bra men gud var brösten darrade sen, kunde knappt hålla i cykelstyret på vägen hem. Åh, just det nu har Jag och syster köpt shaker, ni vet sån där plastgrej man skakar och blandar sitt kosttillskott i. Nu fattas det bara proteinet. Det får duga med mosad banan med 5 dl vatten så länge.

Ska avsluta nu, är på praktik sista veckan nu och kanske borde göra lite nytta istället... ciao /  J


RSS 2.0