Så mycket vilja!

Åh, jag blir tokig på mig själv eller inte tokig snarare GALEN! Jag har så mycket vilja som jag inte har en aning om vad jag ska göra med, Josefin vill dit hon vill göra dä och hit och fram och tillbaka. Sista chansen imgon och tröska om vädret är med oss.. en åååh, och så tänker jag för mycket på situationen jag kommer hamna i och istället för att ta den så flyr jag som om jag vore jagad. Jagad av värsta dinosarien typ en tyrannosaurus rex..



Som ni ser så verkar den inte vara speciellt gosig! Nej nu ska jag grubbla över min morgondag och få ännu mer beslutsångest! Suck. Undra om det finns hjälp emot sånt, det gör det säkert! Plus att jag idag när jag var på "Open" i Linköping insåg att jag behöver glasögon. Hur ska jag kunna välja glasögon? ångest ångest. Aja, godnatt!

Over and out
/J


Release me

Jävla jobbiga alarmsignal, jag vaknar till "Rap das armas" hur trög får jag vara som väljer just den som start på dagen. Aja man kan inte vara klok alla gånger!
Har haft en trevlig helg med mycket socialt umgänge vilket kan behövas för en ensamvarg som jag ^^. Nu väntar 7,5 timmes sömn för gudinnan.. Hoppas på vädret håller sig hyfsat så jag kan få tröska lite mer! Saknar det tro det eller ej.

Nu till drömmarnas värld, puss!
/J

Klamp och bank plus Pellis

Inte får man sova på morgonen för Elivs trampar på sitt rum som ligger över mig, hon trampar som om hon ja! Helt enkelt att välja kläder för dagen, jag känner igen stegen så väl så väl. Så klockan tio över sju var jag klarvaken, men låg kvar i ca tjugo minuter och funderade över dagen som komma skall.
Kunde ganska snabbt konstatera att den inte var speciellt spännande men helt okej för att vara onsdag! Innan jobbet väntade kom Danny förbi och drack en kopp te och så hjälpte jag han att handla lite. Trevligt!

Så nu har jag landat och Pelle är med mig vid datorn eller Pellis som han egentligen heter. För er som INTE vet vem min trogne vän är så ska jag ta och pressentera honom....

 ♥


Han ser lite otrevlig ut men det är inte alls så han är i verkligheten utan han är den mest underbara man kan tänka sig! Han är enastående, haha! Jag vet att jag verkar knäpp men sån är jag och det är inget som någon kan ändra på, tyvärr! Han har karraktär, utstrålning och är en riktig gulleplutt... Han är helt klart värd att träffa ^^.

Mamma och jag i tvättstugan:
Jag -suck!
Mamma - Hur är det?
Jag - Jo det rullar på som man brukar säga i vuxenvärlden.
Mamma - Ja man brukar ju säga det.
Jag- Ja är det inte så?
Mamma - Jovisst men jag har inte riktigt förstått det där med vuxenvärlden än!
Jag - INTE?
Mamma - Nej jag vet inte alls...
Jag - Vet du någonting?

Och därmed dog konversationen... Nu "True blood". Äntligen en serie värd att följa!

/J



Hemligt

Den brutna länka är hemlig tills vidare, ville bara få det sagt.

Nu har Johnny/farbror och jag/tant varit ute och sprungit en sväng, ute i det sköna härliga Sörmland. Kände mig verkligen som ett gammalt husvagnspar när vi lunkade fram sida vid sida. Det som saknades för att det skulle vara klockrent var de rosa/turkosa joggingdresserna ^^.


Tänk er det här och sen lite färg, prima!

/J

Diagnostiserar problemet

... Det är inte lätt att försöka klura ut vad själva orsaken i ett problem är alla gånger. Men när man väl finner svaret så känner man sig som en gudinna, i alla fall jag. Och idag är sån dag, jag har hittat den brutna länken till min hjärna och nu har reparationen inletts men ett stor pådrag ^^. Det kommer att ta tid, de vet jag för en sånhär påkostad "ombyggnad" går inte över en natt!

Åter till arbetet /J

To bad

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!


/J

"The secret"

En riktig tankeställare må jag säga, som min rubrik..  är filmens titel. Ska nog böra varje morgon med att ttitta en snutt på den så jag förblir positiv och kan änvända mig av The secret i min vardag och för resten av mitt liv. De ni!? Jag kommer att bli giftig, HAHAHA!!


dagens bästa min löprunda som var ett helvete!

/J

Update

Har begärt att få dagliga uppdateringar om vad som händer på landet när jag inte är där. Jag känner mig olycklig på ett konstigt sätt när jag inte får vara där jag hör hemma, på landet!

over and out  /J

8,5 h REN PASSION i en tröska



Bussen var framme vid  06:17, då tog jag min väska och promenerade till Marieberg.



Här har ni mig!



På vägen möter man alltid dessa två söta "hamburgare".



FIN!



Hej då...



Traditionell bilresa till workshop.



Framme! dags att tanka monstret med ca 750 liter disel och 10 tusen kronor fattigare.



Allt i sin ordning!



Här står skönheten ^^, fältet är nu öppet dags att göra halmsträngar.



Inte min sträng om ni trodde det! Det kan bli så även för den bästa, men anledningen till att det inte är så rakt som det brukar vara är för vi unload the troska. Unload = tömmning av vete i en kärra samtidigt som du tröskar.




Här kommer Louise.



Hon tyckte det var kul.



Not to bad.



Min tur, wiiiiiee!!!



Sen hoppade Danny av för att kolla läget... och jag fick panik!
Fick lugnande ord  -You know what you gonna do!
 och allt gick bra.



Läskigt och köra samtidigt som han är så nära skärbordet.



Haha, jag undrade också vad han höll på med? Men när jag kom fram förstog jag att han kollade hur mycket vete som vi tappade. Och det var inget :D



Klara vid Garden som fältet kallas, direkt vidare till Marieberg-stugan.



Det var nära till bussen sen.. Men sen dök familjen Gustavsson upp
och erbjöd sig skjuts, bättre det än buss.

Sen var jag trött och matt i kroppen konstigt nog men jag har inte fått nog om ni trodde det,
utan det här har bara gett mig mersmak!!


/J



TRÖSKA



Jag njuter av min plats uppe i tröskan..



Piiip piiip, stopp i tröskan... vetet var för blött längre ner på fältet.



Jag sitter kvar en stund och njuter av det gulliga huset innan jag känner mig tvungen att hjälpa Danny.



Min kära Danny!



Tömning..



Måste kolla hur det ser ut, om det är tillräckligt torrt. "Gunnar the man" 
(eller snygg-Gunnar som jag kallar honom) var såklart med!



Fram och tillbaka, det gäller att ha koll på kanten.



Inne i hytten ser vi vetet och om det ser bra ut, så det inte är för mycket annat skit.

 
Blank som bara en tröska kan vara!

/J

En av de lyckligaste dagarna i mitt liv!

Den 15:e Augusti var det igår och jag fick köra det största fordonet jag någonsin har kört I HELA MITT LIV! För jag har nämligen tröskat. stolt!!! Jag lyckades håll kopncentrationen i hela 60 minuter innnan Danny (fårklipparen från Australien) fick ta över igen ^^ Mina rader vart bara kurvigare och kurvigare. HAHAHA!! Jag frågade DAnny vad han skulle säga till "Gunnar the man" som styr på gården Valinge... han tänkte säga att jag gav honom ett blowjob så det var därför han inte kunde hålla kursen rak. Men jag fick mycket beröm, för det är inte lätt fast det bara går i 4.5 km/h. JAg fick en känsla av att det vara var såååå JAG, i just löv it löv löv löööööv it! SOm om den har kallat på mig och nu har vi äntligen träffats. Tröskan och jag ♥

  

Kommer med bilder lite senare... men såhär ser den i alla fall ut!


/J

Livin'it up

Som vanligt vet jag inte vart jag ska börja, jag är alldeles för tankesprid. Men ska försöka i alla fall. 

Något roligt är att jag ÄNTLIGEN ska få komma ut på fältet och känna mig som en gud, så imorgon halv tio sitter jag i en stor New Holland tröska. Mäkta stolt! Jag och Danny ska bilda team Valinge ^^. Terapi för min del, har snart kommit över det här med gammal kärlek... Jag slipper känna att det finns något att vänta på fast en liten del av mig vill fortfarnade ha DET! suck. Att jag orkar? Det är bara jag själv som far illa av det. 

Mina tankemonster gnager hål på min hjärna och det finna bara en hjärna, det är inte som njurar att man kan ta bort den ena och bara leva med halva. Haha tänk och halv min hjärna var borta, hur skulle jag fungera som människa då? Jag har svaret och det är INTE ALLS!  

Nej klart slut!

/J

RSS 2.0