No games

Nu är det no games som gäller, korten på bordet och krama tummen. För att göra det hela lite bättre kan det lika bra regna ikväll när vi ska springa, det spelar ingen jävla roll.



 

Att spela shack med döden vore något!


 



/J

Blodomloppet


Imorgon gäller det, jag ska springa mitt andra lopp i mitt liv (Blodomloppet). Heja dig! Måste bara se till att springa fort. ibland kan jag tycka att det är jobbigare att springa en kortare stäcka än en längre...

Vill tacka min goa mostewr Linda för en kul kväll! Det var lite utöver det vanliga men hel coolt. Kan knappt vänta till den 8:e, Visst var det den 8:e? ^^ Låter desperat...

Nu ska jag dega lite till sen måste jag sova, jävla måsten hela jävla tiden!


Pusssheej /J


Tillräckligt tjurskallig

Det är just vad jag är! Var en sväng i Vingåker på marknaden med familjen, efteråt var min plan att springa hem. Fast bakvägen. Och det gjorde jag, strax under 3 mil vart det och fy helvete vad glad jag blev när jag såg Värmbols-skylten! Tiden stannade på ca 3 timmar och 20 minuter, vart till och med chockad över att jag klarade det. Men jag är OTROLIGT stolt nu när jag tänker efter. Plus att jag sprang utan MP3, de ni!?

Nu är jag en i gänget har nämligen införskaffat mig ett par egna foppa-tofflor. Visst är dom fiiiina?



/J

blogg snack?

Svar: Känns skönt och samtidigt jobbigt, jag blottar mig ganska tydligt och det är jag väl medveten om.. kanske just därför jag skriver?
Att få utlopp för sina känslor utan att det går direkt ut på den person som det egentligen berör kan vara ganska smart, enligt mig. På så sätt får jag tid att samla sina känslor och lägga fram dem på ett bra sätt utan att skada den andra. Jag kan ju bara säga utifrån mitt eget perspektiv hur jag känner opch upplever det hela... Och det finns säkert förklaringar till allt, likaså att det finns logiska förklaringar till varför jag reagerar som jag gör. Eller? Det är därför det blir som det blir, alla upplever ju saker och ting olika. Det är ju inte fel att känna som man göra, en känsla är individuell och kan bara delas. Det finns ingeting som är rätt eller fel i det här sammanhanget. Jag blir bara så fundersam över hela situationen...
Skönt att få några tänkeställare, det är lätt att man snöar in sig. Så jag är tacksam för det du skrev. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra, det känns ganska hopplöst ibland. hur ska man kunna hjälpa när personen i fråga inte berättar hur han känner och om man skulle kunna göra något för den.

/J


Om barndom

Lycklig du som växt upp tillsammans med föräldrar som älskade dig och varnadra.
Vi andra som fått utstå både det ena och det andra, har fått vandra en längre och svårare väg.
Vi överlevare som fått kämpa oss till en egen integritet.
Vi maskrosbarn har skador för livet, de är inte alltid som de syns.
En sak behärskar vi, överlevnad och därför behöver vi inte gå Civilförsvarets utbildningar i överlevnad.
Vi har redan gått överkursen.






/J

Changes


När ska du fatta

Att vi är dina barn också? Vi kräver lika mycket uppmärksamhet som resten av barnaskaran. Men vi kanske inte är lika mycket värda? Eller har jag fel? TROR knappast det, det är bara DU som inte verkar fatta!!
Jag har så jävla ont.....inne i mitt hjärta... jag orkar inte mer...

Du gör mer ont än gott, tyvärr. Har aldrig velat att det skulle vara så... men som du säger "det är bara så".
Dåså, lägg ner din ynka lilla omsorg så slipper du slösa så sjukt mycket av din värdefulla tid på oss två... Vi klara oss, det har vi alltid gjort så varför skulle vi inte kunna göra det i fortsättningen!?

Förfan var san emot dig själv och inse!
Och en sak till, småsaker är det verkligen någonting att reta upp sig på? Är det inte bättre att säga att det inte var så bra och sen är det bra? NEJ för HELA JÄVLA VÄRLDEN rasar samman. Över sex miljoner barn svälter just nu i Etiopien, 180 000 ton mat behövs för att de överhuvudtaget ska ha en chans att överleva. Tänk dig för, vad som är värt att ta upp för "fight"?

Det sägs att kärlek och hat ligger nära varandra och det tvivlar jag inte en sekund på.. Stick och brin!

/J

Öppna din dörr

Vaknade upp och trodde det var vardag, klampade ner för trappan och undrade varför alla fortfarnade var hemma? Har inte riktigt fattat att det är helg än. Ingen koll alls, suck!



Torsdagen
Jag och lillasyster Elin hade det riktigt kul, vi red och pysslade med hästarna i fyra timmar innan magarna började säga sitt. Vi kom på att vi bara ätit lunch så mot köket och lagade middag för två, klockan han bli fem i nio innan vi fick mat. Guuud vad hungriga vi var då, för hungriga. Fy fabian vad jag saknar att rida ♥

Idag ska jag städa rummet och få en promenad i benen, kan behövas efter ben-passet i morse. En söt äldre man hjälpte mig och Mika med lite teknik mycket snällt. Senare är det Eurovisionsongcontest 2009 som gäller, kan ju alltid hoppas på att den här gången vinner Sverige. ^^                     NOT!!!


/J

Karameller..


Don't worry be happy

Hyfsad okej bra dag, morgonpromenad dagen till ära och allmänbildning då tv:n stod för lärandet. Efter en timme senare packade vi in allt skit i bilen och begav oss till sopptippen, skynda och sorterade så duktigt sååååå. Okej, nästan. Allt utom det impregnerade virket råkade hamna på fel plats. ^^ Jag skrek åt Hilda -Skynda för fan, kasta det bara där! (på träspills avdelningen)

Försökte hjälpa hilda lite men hon stack iväg en sväng och då struntade jag också i arbetet. Jag tog fram boxningshanskarna och fightades med Elvira, 7 år. En för hård smäll och hon fick ont i handleden, tårarna kom men hon gav sig inte. En riktigt tuffing, ibland! Boxade i väggarna istället så hela huset dånade, fick order från ovan - ut och spring med dig! Sagt och gjort, en mil och 46 minuter "tröttare". Fy fan vad stolt jag är! Äntligen kapade jag tiden rejält, men det var nog för att jag släppte på kraven och bara sprang.



Fick höra något som jag väntat på att få höra väldigt länge, typ 1000 år känns det som. -Älskar dig gumman. Visste inte vad jag skulle säga vart så chockad! Aktiverar min hjärna för fullt och försöker få mer förståelse för hur vi människor tänker och hur vi handlar, Pysykologi AB.

Dagens låt nr 2

/J

hejhej



/J

Kritisk energinivå

Efter mitt uppvaknade och promenaden så var jag helt slut, bara återvända till sängen. Men dit han jag inte, somnade i soffan.. Katten kom kurrandes och klev upp på magen för att ta plats, Hilda vaknade och vi åt frukost, och jag åt frukost nr 2.

Vi har tränat och nu har vi inget att göra så vi funderar på att byta om från träningkläder vilket vi inte gjort än ^^. Vi ska ta en sväng på stan men först ett besök i djuraffären för att titta på lite söta djur... haha!


Dagen citat    -Han erkände i smyg att han gjort fel fast baklänges. Ibland vet jag inte riktigt  vad jag säger?

/J

Life is hard

Om det är?! Jag kan inte ge något konkret svar på varför jag tycket eller känner så, det bara är så helt enkelt. Jag är inte så bra på konkreta svar helt enkelt.

"You don't know how long I've waited for you, You are my life know"

E -And so the lion fell in love with the lamb.
B -What a stupid lamb.
E -What a sick, machosistic lion.


Breaking all the rules now anyway. Since I'm going to hell! Yepp, jag ska bryta mot mina egna regler för att kunna släppa på spärrarna. "You're like my own personal brand of heroin."  (Love love just love it)

/J

Nästan lika idiotisk och töntigt som alla andra... suck!

Släpp spärrarna

Har haft en trevlig helg, var i Björkvik fredag till lördag. Vi lagade stark mat och umgick plus att Elin och jag fick rida, underbart!

Natten till söndagen så ringer Hilda helt hysteriskt ledsen.. hon ber mig hämta henne i Vingåker, så kloan ca halv fyra åker jag för att hämta henne. Det var ljust när vi kom hem och jag fick försöka somna om för jag visst att det inte var många timmar kvar innan jag skulle till jobbet. Mamma hade vaknad för att trösta, guld.

Söndagen var seg och det kändes bara blääääää, men det var skönt att komma hem och slängde mig i sängen gråtandes. Styrde kosan mot Vingåker igen efter en powernap, då det var konversation som var målet. Kvällen avslutades med en promenad i skymningen med Oskar, pratade om allt det kändes verkligen skönt.

Måndag och en ny vecka alltså, ringa vårdcentralen, träna och sen till jobbet. Vardaglig dag helt enkelt!

/J


oordning

Det blir igen ordning på "torpet", förstår mig inte på mig själv längre.. Tappar bort mig själv vissa dagar och tyvärr är de fler än de dagar då jag känner mig hel. Jag är förvirrad!
Felet är att jag fortfarande inbillar mig att allt ska bli bra om jag bara piiiiiiiip. Men så är inte fallet, jag vet ju att det inte blir så, men jag tror och hoppas att det blir lite bättre (för mig personligen) om jag gör som jag lovat. 

No one heard a single word you said.
They should have seen it in your eyes
What was going around your heart.


Ny dag imorgon att fokusera på, då åker jag och Hilda till Björkvik för att vara med lillasyster Elin då Pappa och Lena ska kika på Joe Labero i Göteborg. Ska bli riktigt skönt att komma ut på landet, för där trivs jag bäst.. på landet. Hästarna och lugnet, bort från allt, ventilera huvudet och bara vara. Det är kravlöst!

Sängen nästa..
Godnatt / J

Gråter varje gång

Måste se hela för att förstå... /J

Defragmenterar..


Mitt senaste tillskott.

/J

oh God

-Du vet väll att jag tycker om dej också och skryter en del om dej också må du tro. Jag vet att du inte är mitt barn men du kommer alltid att vara min Josefin i vått o torrt.

Blev djup berörd...
 
/J

ÄLSKAR


No paint

Hahaha, nu var jag inte snäll, det är lätt att vara efterklok som det heter. Vill inte skriva vad det var jag sa, bäst så. Veckan är planerad men jag skulle inte tacka nej till att ha liite mer att göra, älskar att ha fullt upp! Men man kan inte ha allt, livet är inte rättvist och så är det bara.

Dags för lunch men är inte speciellt sugen på någonting alls, hm? Känner mig helt färglös.. Jag som är ett sånt matvrak annars ^^. Blir nog en soppa, lagom jobbigt att göra, lagom jobbigt att tugga (det vill säga inte alls, nästan) och lagom gott! See ya!

/J

Tjoho!

Idag började jag jobba vid ett och då satte jag genast igång att städa en av crosstrainerna. Puh, vad äckligt smutsig den var.. men kul att se resultatet efteråt! Riktigt stolt att jag han med ett seriöst rygg och biceps-pass också, det var ju inte igår jag var så duktigt direkt?! Plus att jag lyft tugnt, well done Joserfin.



Såhär känner jag mig för tillfället, men det blir bättre när jag får defragmentera huvudet imorgon! Det är det jag gör när jag får spring i benen...

Jag fick ett godkännande från cochen att jag kunde ta och springa imorgon eller det blir väl joggning, men jag skulle hålla igen på tempot. Yeas äntligen! Nu är det bara att få en god natts sömn så är jag redo imorgon, gonatt.

/J

Sexuella fantasier

Fick mig en tankeställare när sexuella fantasier kom på tal, det är inte ett allt för lätt ämne att behandla. Ja menar det är inget man bara talar om sådär, det är generande, pinsamt och nästan förbjudna (Inte enligt mig men för många andra). Nu när jag får tänka efter så kommer jag på så mycket lustiga saker, som jag har fantisera om, jag blir nästan upprörd! Hahaha, men usch så fula tankar jag har haft!  Ja ska inte ta och avslöja dem här för det vore förödande. Men jag kan säga en sak att man inte alltid har tänk om att på att "ha ihop det" med den snyggaste/fräschaste killen utan ibland den mer oatraktiva killen ^^, och ibland en mycket mycket äldre man... Ofta var det människor på skolan (när man gick i skolan vill säga) eftersom där var man ju om dagarna. Eller yrkesmän är ju inte helt ovanligt heller.

Nej nu kan jag inte skriva mer utan att få fler fantasier haha, hade faktiskt en senast igår! Det är ju förargligt! TYST NU. Men en sak ska ni ha klart för er, bara för att man fatiserar om såna saker betyder det värkligen inte att man vill förverkliga dem. En fanatsi är som sagt bara en FANTASI! Du är inte sjuk i huvudet som har sånna fantasier heller så det så, det är faktisk bara hälsosamt.



Nåväl slut på det ROLIGA!
/J



Helt paj

Ryggen är helt paj, promenaden gick si sådär. Det smärtar så fort jag lyfter högra benet, så man blir ju på lagom bra humör när det är som det är. Försöker ta detr lugnt och stretcha ibland men det är svårt att tygla sig...

Här kan jag inte sitta, jag går ut igen... adjö /J

vidriga människor

USCH, vi borde inte få ha den makt vi har i dag! Jag blir galen, vi förstör för de vilda djuren av ren egoism.  Det borde var på samma vilkor, vi lever här på samma vilkor! Inte fan är vi mer värda än ett djur... Blir så förbannat upprörd. Vi männskor är ju bra äckliga! BLÄÄÄ!

Tittar på ett naturprogram på ettan, gråter och kokar av ilska!

GAAAAAH!!!!!! BNUFIUJHWC NJKXXNXXKX<X,,XMXOPN9203FH4NXXMKX NIODSXNYYREWYWYW

/J

Jävlar, vilken smäll!

..... Och så for jag i det stenhårda betonggolvet. Jag var nera på Athleten för att titta på bänkpress tävlingen (som hölls inne där polisen skjuter), tänkte hålla mig i bakrunden och satte mig i ett utav båsen längst bak. Bara det att den träskivan var som en gungbräda och jag satte mig något för lång bak... pang pang så låg jag på golvet. Först svanskotan och sen bakhuvudet rakt bakåt. Pinsamt, nja jag sa bara något i stilen - Oj, jag ramlade?!
Vart mobbad för det resten utav dagen av slaktarbiffarna, oooo ja visst var de STORA! Men en såg ut som om han skulle föa tiolingar ^^, men han grejade ju 235 kilo så det kanske var en fördel att vara "hög-gravid"?

Dagen som började så bra och så slutar den såhär, buuhuu! Jag hade ju så mycket skoj jag skulle göra...Det är ju i alla fall en bra film ikväll, Dreamgirls. Jag tänkte titta på den och vila min rygg, går inte att sitta på den högra rumpan/skinkan. JAG HATAR ATT VARA STILLA!!!



Om det inte är bättre imorgon så får vi åka till doktorn, har ju tagit tabbletter men det hjälper inge vidare bra! Hoppas det är över tills imorgon (håll tummarna)

Kramar /J

Jag "spårar"..

Haha, ja det kan man ju verkligen säga att jag gör! Mitt huvud är lite skadat för tillfället och inte blir det bättre med tiden, för man blir ju bara äldre för varje dag. Har haft en riktigt mysig dag, okej nästan. Har hjälpt Elvis att göra klart sin pinjata inför lördagen, tagit en låång promenad samtidigt som Elvis cyklade brevid (det var tänkt så men hon cyklade typ 1000 meter framför och skrek - GÅ FORTARE!) Ätit en fet sallad med en halv  god köttbit till, hm? Köttet ska vara torrt som "pippikött" då är det perfekt!
Nu ska jag och mor ta och bli X-antal steg rikare, älskar att promenera! Har gjort det flitigt den senaste veckan ^^. Jobbar imorgon så det blir lugna puckar, haha det brukar inte vara några andra sorters puckar sååå. BIG DEAL?



Sniff sniff!

/J

RSS 2.0