Sa wat dee!

Behöver verkligen läsa om djurens tarmar och skit, låter lagom skoj.. men roligt är det när man kan alla avancerade förkortningar. Annars. Avbokade Thailands-resan idag åh det kändes i hjärtat, ville verkligen tillbaka till allt. HAHA! Mest av allt ville jag uppleva kvällarna på Easy Riders. Toalettbesökena var riktigt speciella alltid något nytt varje kväll, men lite äckligt också haha. Alla Maj-björns (speciellt hon/han på macken) och söta Hip (vår taxidriver) Det var tider de!
Fick ett sms 06:50 imorse om att få provköra systers och Fredriks nya saab 9.3 (-07) GRYYYYYMT snygg! sådär lagom avundsjuk! men men.. sånt är livet. Fick ju i alla fall köra en sväng, bra start på dagen.

Har lite ont i hjärtat igen, sådär att det slår några extra slag.. ungefär som när Grinchens hjärta växer två storlekar. Aj aj aj! Tror nog att det kan vara vårkänslorna som börjar tina upp, annars vet jag inte vad det kan vara?


Förstår att det värkte i hans hjärta när det växte för inte ser han speciellt kärleksfull ut.

Imorgon bär det äv till Linköping igen det blir mycket fram och tillbaka eftersom vi går måndag-torsdag, korta veckor alltså. Ska bli kul att träffa Bella igen.. träffas ju i och för sig varje vecka men det är sååå sjukt kul att vara med henne PLUS att våra samtal inte är att underskatta, HAHAHA!!!

/J






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0